Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaumilkniona

tak mi sie glupio zrobilo:(

Polecane posty

Gość onaumilkniona

Jestem z takim chlopakiem od 3 lat,wydawalo m isie ,ze to wielkie uczucie ,ale teraz to nie wiem .Dzisiaj tak sobie gadalismy i tak jakoś dopiero teraz,bo wcześniej nie byłam gotowa, wstydziłam się powiedziałam mu o tym ,że mam na plecach blizne.Na to on:przepraszam Cie ,ale dziewczyna z blizną nie jest dla mnie,zawsze miałem wstręt do tych spraw ,więc sama rozumiesz.A ja bylam w szoku i ucieklam.A moze on dobrze postapi l, co o tym myslicie,dac sobie spokoj co ?Dlaczego on tak sie zachowal,przeciez bylam dla niego calym zyciem;(

Gość onaumilkniona
no jak bylam mala zaraz po urodzeniu wlasciwie mialam operacje

Gość onaumilkniona
tak nie wiedzial ,poniewaz z seksem tak zwlekalismy a ja mu nie powiedzialam,bo sie wstydzilam

to nie jest facet dla ciebie,a pomyśl jak by zareagował w przyszłości np.na blizne po cesarce

Gość onaumilkniona
no pewnie tak ,ale teraz boje sie ze inny kiedys tez tak zareaguje;/

heh po trzech latach nagle mi blizna przeszkadza.Przez ten czas juz Cie wystarczająco poznał i gdyby to było szczere uczucie to żadna blizna by mu nie przeszkadzała

Gość Moniaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
blizna to żadna tragedia, jesli facet Ci tak powiedział to kopnij go w dupe, a tej blizny sie nie wstydz, traktuja ja jak coś normalnego w koncu nie masz jej ze swojej winy

Gość hjiehfwohfow
a może to było ironiczne

Gość ana 26
o matko, trafiłaś na jakiegos kretyna - blizny nabywa się w różnych okolicznościach i żadnego normalnego, podkreslam NORMALNEGO człowieka one nie obrzydzają nie martw się na zapas, że każdy facet od Ciebie ucieknie, bo to nieprawda - możesz spac spokojnie:) Mądry facet skupi sie na tym jaka jesteś, a nie co masz na plecach :)

Gość facet to świniaaaaaaaaaaa
jak się kocha tak tylko raz w całym życiu, tak ostatecznie i jedynie to wszystko inne nie ma żadnego znaczenia. Czy to jest problem kasy, odległości czy nawet blizny. Powiem Ci tak szczerze, że to jakiś dziwny gościu. Ale mój były chłopak też miał poprzewracane w głowie. bał się odpowiedzialności.

Gość onaumilkniona
obyscie mieli racje, mam nadzieje ,ze trafie na takiego dla ktorego ktory przyjmie to normlanie

Gość onaumilkniona
czy wy faceci serio czepiacie sie pierdol?