Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agustynusia

on

Polecane posty

Gość agustynusia

a wiec zaczne od tego ze u mnie w domu sie nie przelewa.. wszyscy pracuja ale kasy nie ma sa kredyty do splaty raty itp,. ja tez pracuje mam 19lat... mam pytanie do Was kto ma rację mianowicie rzadaja odemnie w domu zebym dokladala sie do rachunków zarabiam okolo 800zł a rzadaja 200-300-400zł zalezy kiedy.. ja tez bym chciala miec wakacje jak inni,ubrania kosmetyki kloce sie z nimi wciaz o to.. kto ma rację moi drodzy ja czy rodzice P.s darujcie sobie typu pracuj pracuj darmozjadzie itp, bo taka zlosliwosc nie jest z klasa a ja zakladam ze na kafeterii sa ludzie na poziomie wiec proszę o zachowanie kultury choć w najmniejszym stopniu czekam!!

U mnie sie przelewa, a i tak musze sie dokladac. Nie badz egoistka, nie musisz miec wszystkiego. Po prostu odkladaj sobie jakas kwote przez pare miesiecy i na wyjazd bedzie :o

u mnie nikt nie pracuje oprócz mnie i brata. Ojciec ma zasiłek ale to zaledwie 400 zł i w sierpniu mu się kończy zarabiam 1200 zł. 370 płacę miesięcznie za studia. Czasem się tak zdarzy że i 500 dam do domu zostaje mi 330 zł dla siebie ... ale na podróż do pracy też muszę mieć .. no nic .. trzeba sobie pomagać żeby jakoś wytrwać .