Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem obrzydliwa

Jakie obrzydliwe i obleśne rzeczy robicie WY ?

Polecane posty

Gość jestem obrzydliwa

Jest już topik jakie obleśne rzeczy robią nasi faceci. A teraz czas na nas drogie panie :) Jakie obleśne rzeczy robicie Wy same? Może na początek ja: -czasami jem gile z nosa -wącham swoje podpaski (i podoba mi się ten smrodek) -wącham swoje stopy -sikam pod prysznicem i wtedy łapię mocz na rękę -wybieram brud zza paznokci u nóg i zjadam go -jem strupki A wy? Przyznawać się :D bo wiem, że dziewczyny są równie obrzydliwe jak faceci, tyle ze po prostu pewne rzeczy robią w samotności

No to sie mylisz, bo ja nic takiego nie robie. Chyba brzydzila bym sie sama siebie bedac taka :o

kurde..czy ja jestem jakaś inna ?? ja nie robię nic obrzydliwego.. :o no masakra..nie mam potrzeby takiej jak Ty... wąchać podpaski ?? :o albo zjeść gila.. ja bym haftowała dalej niż widzę.. masakra

Gość fgfgfgghjh
ja tez nie takiego nie robie i nie wierze ze ty to robisz

Gość jaaaaaaaaaaammmm
codziennie z odbytu sram

Gość malwinka92
ja np. lubie wąchać kackupe :)

Gość ja jakoś nie wierzę autorce
że robi to wszystko

Gość dfghjkl
A offerma je kupe noi co???

Gość jestes ohydna!!!!!!!!
ja to nie rozumiem. Mase osob na forum przyznaje sie do tego, ze je gile z nosa. Co w tym przyjemnego?? czasami jak jestem chora i mi cieknie z nosa tak, ze nie nadazam z husteczkami i gile splyna z nosa i poczuje to w ustach od razu wymiotuje! niedobrze mi. Na szczescie nie zdarza sie to czesto, ale raz zdarzylo i pamietam swoj odruch wymiotny. Jak mozna to swiadomie jesc? jak mozna zjadac brud spod paznokci?? przeciez brud tam jest taki sam jak kazdy inny lizesz sobie tez stopy brudne? zjadasz brudu z podlogi? :o okropnosc. Wachasz podpaski. Super to znaczy, ze jestes oblesna i wspolczuje facteom ktorzy maja z Toba doczynienia. Strupki jesc? czy ty w ogole zywisz sie czyms normalnym? bo jak na razie widac, ze smakuja sie tylko wytwory twojego ciala:o lecz sie dziewczyno. na miejscu twojego chlopaka calujac Cie i wiedzac o tym co tu napisalas zbeltalabym Ci sie prosto w twarz, ale pewnie i to lubisz.. jestes ohydna!

Gość gość
Do obrzydliwej : a ja robie to samo co Ty. Moze jestesmy chore. Uwielbiam stropki.

Gość gość
obgryzam paznokcie połykam własną sperme . dłubie w nosie

Gość gość
up! ciekawy temat ;)

Gość gość
Ja jem swoje gile, lubie jesc swoj sluz, obgryzam paznokcie, jem miodek z uszu.. i najgorsze.. jem swoje pryszcze. I to nie jest zart niestety..