libbi_sztisel 28 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BożaOdbytnica napisał: Nie stać mnie chyba na takie poswiecenie To może i lepiej bo ci witki i cycki opadną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu Też lubje te barbi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 61 Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, Graziella Dumbotti napisał: Ty zazdrosny, bo nie dosyć, że nie udało się za...ić na tzw fotografa mimo że bardzo się starałeś xD to w dodatku rodzina zmusiła do wychowywania nieswojego bękarta, śląskiej baby o posturze Pudziana xD A 0dbyt cieknie... xD czyja rodzina i po co ? xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: To może i lepiej bo ci witki i cycki opadną I tak już zwisajom ale mimo wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu No ja klaudiusza nawet nie czytam, a w ogole wyjeebane mam co ona pisze, i obraza piekna Krejzi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 61 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libbi_sztisel napisał: Tobie sie udało za….ic laske która sprawia wrażenie niepełnosprawnej intelektualnie, zazdrościmy, nie kłamie a miałem mu napisać że nie pukam upośledzonych ale byłaś pierwsza xD poza tym mnie to porównanie do Pudziana rozbawiło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Haha ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, BożaOdbytnica napisał: I tak już zwisajom ale mimo wszystko To lepiej nie pogarszać Nie no Choroszcz generalnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graziella Dumbotti 1 Napisano 5 godzin temu Ale się Połać odpalił, znowu na...a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, mr_Kumpir napisał: a miałem mu napisać że nie pukam upośledzonych ale byłaś pierwsza xD poza tym mnie to porównanie do Pudziana rozbawiło Zwłaszcza ze twoja laska wazy 20kg nie przejmuj sie komentarzami tego zyeba on jest 3/4 czasu pijany albo naćpany i ewidentnie w zyciu przegrał stad jego 20-letnia bytność na srakach typu Kafe i zbiorniki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libbi_sztisel napisał: To lepiej nie pogarszać Nie no Choroszcz generalnie. No widze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu Jak w modzie na sukces kiedy nie włączysz to zawsze wiesz o co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graziella Dumbotti 1 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Zwłaszcza ze twoja laska wazy 20kg nie przejmuj sie komentarzami tego zyeba on jest 3/4 czasu pijany albo naćpany i ewidentnie w zyciu przegrał stad jego 20-letnia bytność na srakach typu Kafe i zbiorniki 20 lat to tutaj twój korespondencyjny chłopak siedzi i ostrzega randomowe baby przed widmokiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Graziella Dumbotti 1 Napisano 5 godzin temu Nara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Graziella Dumbotti napisał: Ale się Połać odpalił, znowu na...a Na połacia to ty wyglądasz, problem polega na tym ze ja twoj ryj widziałam a ty widziałeś plamę na piwie. Wiec możesz sobie domniemywać do kogo jestem podobna, za to pewność masz ze intelektualnie Klaudiusz jest podobna do Maćka z klanu ze znanych postaci odpjerdol sie ode mnie i z libedem sobie załatwiaj sprawy jak ci coś napisał nie tak pravacki zyebie z małymi jajami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Graziella Dumbotti napisał: Nara Z daleka to wygląda jak wisielec w kiblu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, libbi_sztisel napisał: Na połacia to ty wyglądasz, problem polega na tym ze ja twoj ryj widziałam a ty widziałeś plamę na piwie. Wiec możesz sobie domniemywać do kogo jestem podobna, za to pewność masz ze intelektualnie Klaudiusz jest podobna do Maćka z klanu ze znanych postaci odpjerdol sie ode mnie i z libedem sobie załatwiaj sprawy jak ci coś napisał nie tak pravacki zyebie z małymi jajami Proszę się odpreclowac od Macieja z klanu dobre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu Kùrwa ale bym bajgla oyebala ale się odchudzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
libbi_sztisel 28 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Graziella Dumbotti napisał: Nara Sp… i wyzywaj mnie dalej to twoja nowa dziewczyna będzie miała kolejne żółte papiery prócz orzeczenia o niepełnosprawności intelektualnej do kolekcji. Myslisz ze sobie będziesz tu 20 lat pogrywał wywalał dane i robił za jakiegos speca. Wrażenie robisz jedynie na ubogich intelektualnie. w końcu oberwiesz za swój stalking palancie. Marsz na odwyk tak btw. Edytowano 5 godzin temu przez libbi_sztisel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Ja wlasnie opieerdalam lodowke xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, libbi_sztisel napisał: Sp… i wyzywaj mnie dalej to twoja nowa dziewczyna będzie miała kolejne żółte papiery prócz orzeczenia o niepełnosprawności intelektualnej do kolekcji. Myslisz ze sobie będziesz tu 20 lat pogrywał wywalał dane i robił za jakiegos speca. Wrażenie robisz jedynie na ubogich intelektualnie. w końcu oberwiesz za swój stalking palancie. Marsz na odwyk tak btw. Czyli na wszystkich tu obecnie bo nie oszukujmy się ledwo poza próg normy wychodzimy ci bystrzejsi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu No wlasnie srun niech spieerdala, bo to falszywa dwulicowa menda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Ja dzisiaj bylem w jazz klubie, i gralem na bebnach i bylo spoko ;D Siedzialem za zestawem i ludzie tanczyli, to bylo cos ;D ale widok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 61 Napisano 5 godzin temu 7 minut temu, libbi_sztisel napisał: Zwłaszcza ze twoja laska wazy 20kg nie przejmuj sie komentarzami tego zyeba on jest 3/4 czasu pijany albo naćpany i ewidentnie w zyciu przegrał stad jego 20-letnia bytność na srakach typu Kafe i zbiorniki nie przejmuję się xD ona ma rozmiar S Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 61 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, BożaOdbytnica napisał: Kùrwa ale bym bajgla oyebala ale się odchudzam myślę ryba czy stokrotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Ja nie chcialbym skonczyc jak srun, 40 latek bez potomstwa, szukajacy naiwne tepe karyny na forum dla bab Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: myślę ryba czy stokrotki Co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Ja sobie jutro na sniadanie zjem jajeczka na miekko i pomidorki mniam ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BożaOdbytnica 11 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, MerkuT napisał: Ja nie chcialbym skonczyc jak srun, 40 latek bez potomstwa, szukajacy naiwne tepe karyny na forum dla bab I co chciałbyś żeby schizofremje odziedziczyły guwniaki. W szałasie mieszkasz a guwniaki ci potrzebne haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MerkuT 4 Napisano 5 godzin temu Podoba mi sie, to co pisze Krejzi, super dziewczyna jest ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach