Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jagódka00

Problem z podnieceniem się

Polecane posty

Gość Jagódka00

Witam, mam taki problem, chociaz nigdy nic takiego nie mialam. Od jakiegos miesiaca/półtora mam problem z dojściem do orgazmu, wczesniej nie bylo zadnych problemow. Podczas peetingu nie dostaje w ogole, kiedy mezczyzna dotyka mnie po piersiach rowniez, w ogole sie nie podniecam. Cos ze mna sie stalo. Nigdy tak nie mialam. Wystarczyl ze lekko mnie dotknal mialam juz gesia skorke. Prosze powiedziec w czym jest probem. Pomozcie mi.

Gość OneTwo
Nie nadajesz się już do seksu. Daj sobie lepiej z tym spokój.

Gość Jagódka00
jestesmy razem pół roku. co mam zrobic? mam 18 lat

Gość Jagódka00
pomocy

Gość Jagódka00
prosze pomozcie mi nie wiem co robic czy to kwestia czasu? czy tak bedzie juz zawsze?

Gość falia
tak to już jest - oswoiłaś się nieco z dotychczas bardzo silnie działającymi bodźcami. Nastąpiło to dość szybko, ale to przecież sprawa indywidualna. Może też coś nastąpiło co podziałało na twoją podświadomość, jakiś ból, niedelikatność, strach czy coś innego. Teraz trzeba się wysilić, tzn twój partner musi bardziej się postarać, nie wystarczy już dotknięcie biustu żebyś była podniecona, nie wystarczy wsadzić kutasa żebyś dostała orgazmu. Ale popracować nad tym wszystkim musicie obydwoje. Czas na bardziej wymyślne podejście do seksu, nie chodzi tylko o coraz nowe pozycje, ale jakieś przygotowania, ciekawe sytuacje i miejsca. Nie wystarczy wolna chata i szybciutkie ściągnięcie majtek.

18 lat i po paru miesiącach się pieprzą... a zastanowiłaś się co będzie jeśli zajdziesz w ciążę?