Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama-studentka

Hej czy znacie jakieś kawiarnie dla rodziców i dzieci?

Polecane posty

Gość mama-studentka

jeśli tak, to proszę wypełnijcie ankietę. Temat jest bardzo przyjemny dotyczy właśnie kawiarni i klubokawiarni dla dzieci i rodziców a wypełnienie jej zajmuje ok.5 min. wystarczy kliknąć w link: http://www.ankietka.pl/ankieta/67131/kawiarni e-klubo-kawiarnie-dla-dzieci-i-ich-rodzicow.html W ten sposób pomożecie mi zaliczyć przedmiot na studiach :) Z góry dziękuję za pomoc :)

Gość dfdfdd
wypełniłam

Gość dfdfdd
Wiesz, nie czuję żeby moje potrzeby i opinie zostały naprawdę wzięte pod uwagę dzięki tej ankiecie. Są w niej pytania o to czego brakuje w znanych mi punktach, o ofertę i ogólnikowo o jakieś bezpieczeństwo do określenia w skali, a nie ma pytania o to CO MNIE - jako opiekuna dziecka - przyciąga do takiej kawiarni. A tym czymś jest nie tylko oferta menu czy zajęć dla dzieci ale różne praktyczne rozwiązania, na dodatek one są dla mnei NAJWAŻNIEJSZE. Bo widzisz, gdy chcę zajęć dla dziecka, znajdę je gdziekolwiek. Z kolei gdy chcę wyjść z dzieckiem do kawiarni to drugorzędne znaczenie ma co tam zamówimy - bo zawsze coś się znajdzie dla dorosłego a dla małego dziecka lepiej mieć coś z sobą. Liczy się za to czy będzie czym dziecko zająć gdy dorośli rozmawiają, czy dziecko nie uderzy się o kant, nie zje trującego liścia, nie zniknie za wysokim stolikiem, nie dostanie się na zaplecze lub nie ucieknie na zewnątrz, nie zostanie uderzone drzwiami, czy przewinę je wygodnie... Gdyby natomiast kierować się wynikami twojej ankiety, można by stworzyć miejsce i tak kompletnie nie dostosowane do potrzeb ludzi z małymi dziećmi.