Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pobita siostra

pobił mnie brat...

Polecane posty

Gość pobita siostra

witam! już sama nie wiem co mam zrobić, pobił mnie brat i bratowa, zgłosiłam to na policję, a oni kazali mi zrobić obdukcję, w moim mieście nie ma chirurga więc na pogotowiu kazali przyjść rano, albo jechać gdzieś do szpitala, nie mialam czym jechać, więc zrezygnowana wróciłam do domu, brat mnie straszy że jak to zgloszę jutro to on oskarży mnie o pobicie, a moja bratowa potwierdzi, podrapali sie po ryju ze strachu, a ja poza obolałą szczęką i obolałym brzuchem nie mam żadnych śladów, czy jest sens robić jutro obdukcję? jak mam się zachować, względem gróź brata? oboje jesteśmy pełnoletni ja mam 30 on 32 lata, i wyrok w zawieszeniu za groźby karalne

Gość ja mam mniej ale jestem 100%
ja bym nie odpuscila. jedz zrobic te obdukcje i zglos

Zbrobic obdukcję i nagrac z nim rozmowę o tym że sam sobie zrobił to i cie straszy....

Gość Jeśli ma wyrok w zawieszeniu
to raczej na Twoją korzyść sprawa. Zgłoś to. Pójdzie do pierdla koleś.

Z tym nagraniem zajebisty pomysł :)

A z ujawnieniem nagrania poczekaj do sprawy w sądzie, skompromituj go i podważ jego zeznania.

Gość DYREKTORE MA MOTOROLE
zrób obdukcję - to będzie straszak - skoro ma wyrok to jest przegrany - myślę że o tym wie... wie też że jesteś ciipka i że na dużo może sobie pozwolić... zrób obdukcję - będzie jak znalazł przy następnym pobiciu :)

heh a dziękuję za docenienie mojej przebiegłej natury hehehe xD

Gość dlaczego cie pobili??
ja bym nie odpuscila!! Masakra ze brat Cie pobil!!!!!!!!!!

Doceniam ludzi mających wartościowe pomysły ;), przepraszam idę spać, miłych snów :)

Gość pobita siostra
kurcze ja nie wiem jak to zrobić żeby oni się nie skumali, przecież będzie widział że trzymam telefon, to będzie słychać, jak na odleglosć będziemy stali? boję się z nim wogóle rozmawiać sam na sam:( dzięki za radę na obdukcję na pewno pójdę, lepiej mieć jakieś nawet nikłe zabezpieczenie...

kurcze zawstydziłam się ;P dobranoc też życzę Ci miłych snów

idz z mężem , facetem, koleżanką... nie musisz trzymac telefonu na wierzchu może byc w kieszeni np.

Gość pobita siostra
dziękuję za odpowiedzi, uspokoiliście mnie trochę, też spróbuję się chwilę przespać...

Myslisz, że sąd uznałby argumenty karanego jakiego pobiła jego siostra ...mało tego dołożyła też jego żonie ... nie oszukujmy się tak poczynac sobie to może tylko Chuck Norris w jednym ze swoich filmów ;p Jeśli pierwsza zrobisz obdukcję tym bardziej wyjdzie na twoje...

Gość mozilIa firefox
zalatw sobie dyktafon i nagraj skoorwiela jak ci grozi, albo mowi ze zglosi ze go pobilas

Gość xcvfgbhjkl
co za patalogia nie rodzina,wysypisko smieci:(

Gość pobita siostra
dzięki za ostatni komentarz napewno podniósł mnie na duchu... ja nie czuję się patologiczna a niestety jestem czecia tej rodziny:( byłam dziś rano na pogotowiu, nie obdukcji jak potwierdził lekarz tylko na konsultacji czy nic mi się nie stało, zawiadczenia on nie wytawia bo powiedział że nie ma takich uprawnień, zapytałam więc gdzie mam się udać?on nie wie... i co dalej... może do dzielnicowego iść na skargę? może on coś poradzi... do sądu boję się iść bo on nie obliczalny jest za rok wyjdzie ( tyle zostało mu kary) i mnie zabije...