Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrine rosenvold

śnił mi się dziś Jezus

Polecane posty

Gość katrine rosenvold

Witam! Mialam dzis w nocy najgorszy koszmar jaki kiedykolwiek mi sie przysnil. Snil mi sie Jezus. Stal nade mna, byl strasznie wysoki, mial dlugie, brazowe wlosy, niebieskie oczy ale mial tak smutny wzrok, oczy czerwone, wymeczone od placzu, zakrwawiona twarz..Stal nade mna i krzyczal rozpaczliwie " teraz juz wierzysz???!!!"..Ja skulilam sie gdzies w kacie, zakrylam twarz rekoma i rozplakalam sie i krzyczalam do niego " tak, wierze!!!". Potem uslyszalam piesn pogrzebowa " Anielski orszak niech Twa dusze przyjmie" i na szczescie sie obudzilam. Czy pomoze ktos zinterpretowac ten sen??

Gość kap__ucynka
to zdecyduj sie, miał oczy czerwone czy niebieskie ?

Gość kap__ucynka
Chrystus ?

Gość katrine rosenvold
Niebieskie mial zrenice ( kolor oczu) ale reszte mial czerwona..nie wiecie jak wygladaja przekrwione oczy?? Takie od dlugiego placzu?? Wcale nie jest smieszne :o bo ja z tych nie biegajacych do kosciola :o

Gość flasz k
autorko tematu, MASZ MOHEROWY BERET ?

Gość katrine rosenvold
Ludzie ja mam 27 lat!!!! Gorszej schizy w zyciu nie mialam, poza tym ciagle w glowie slysze ta piesn...

Gość Buk Ojciec
Drżyj gdyż nie znasz dnia ni godziny, gdy syn mój przyjdzie ponownie i wyrwie ci serce na żywo aby je pożreć i strącić cię w otchłań piekielną dla własnego widzimusię 🖐️

Gość katrine rosenvold
Zabrakloby lekarzy psychiatrow gdyby mieli sie kiedys za psycholi z kafełe zabrac :o

Gość katrine rosenvold
Bzdura dzieki, napisze...

Gość taka miłosc rodzi
grzech prowadzi do śmierci człowieka przez grzech sprzedajesz sie diabłu za parę chwil przyjemności seks grzech wlasnie oddziela od boga słowa jezusa do faustyny kowalskiej Napisz: Jestem święty po trzykroć i brzydzę się najmniejszym grzechem. Nie mogę kochać duszy, którą plami grzech, ale kiedy żałuje, to nie ma granicy dla mojej hojności, jaką mam ku niej. Miłosierdzie moje ogarnia ją i usprawiedliwia. Miłosierdziem swoim ścigam grzeszników na wszystkich drogach ich i raduje się serce moje, gdy oni wracają do mnie. Zapominam o goryczach, którymi poili serce moje, a cieszę się z ich powrotu. Powiedz grzesznikom, że żaden nie ujdzie ręki mojej. Jeżeli uciekają przed miłosiernym sercem moim, wpadną w sprawiedliwe ręce moje. Powiedz grzesznikom, że zawsze czekam na nich, wsłuchuję się w tętno ich serca, kiedy uderzy dla mnie. Napisz, że przemawiam do nich przez wyrzuty sumienia, przez niepowodzenie i cierpienia, przez burze i pioruny, przemawiam przez głos Kościoła, a jeżeli udaremnią wszystkie łaski moje, poczynam się gniewać na nich, zostawiając ich samym sobie i daję im, czego pragną.

Gość taka miłosc rodzi
a przed czym może ostrzegać Jezus przed szatanam bo kazdy musi z nim walczyć każdy katolik należy do ARMI BOGA W krajach Trzeciego Świata zabijanych jest coraz więcej chrześcijan. W niektórych państwach ich sytuacja jest gorsza niż w Rzymie za czasów Nerona W jednej ze szkół w nigeryjskim mieście Gombe chrześcijańska nauczycielka uczyła muzułmańskie dzieci. W dniu, w którym przeprowadzała trudne egzaminy, obrażeni na nią podopieczni oskarżyli ją o"zbezczeszczenie Koranu". Kobieta została wywleczona z klasy na boisko szkolne. Tam dzieci dokonały na niej zbiorowego linczu. Rozwścieczony, krzyczący "Allah Akbar!" tłum długo bił i kopał leżącą nauczycielkę. Według nigeryjskiej gazety "This Day" konającą kobietę podpalono. Co roku na całym świecie dochodzi do tysięcy zbrodni na wyznawcach Chrystusa. Zarówno duchowni, jak i wierni są zarzynani, bici, topieni, kamienowani i paleni. Nie pozwala się im praktykować wiary, wtrąca do więzień i obozów koncentracyjnych. Na porządku dziennym jest palenie świątyń. - Chrześcijanie są najbardziej prześladowaną grupą religijną na świecie. Ico ciekawe, padają ofiarą wyznawców tych religii, które powszechnie uznawane są za najsilniej dyskryminowane: muzułmanów, hinduistów czy buddystów -powiedział "Rz" dr Grzegorz Kucharczyk, autor książki "Pod rządami półksiężyca" (wydana przez Christianitas). Krzyż to zakazany symbol Szczególnie w krajach muzułmańskich chrześcijanie traktowani są jak obywatele drugiej kategorii. Na terenie Arabii Saudyjskiej zabronione są nawet prywatne praktyki chrześcijańskie. Za posiadanie Biblii grozi zaś aresztowanie przez specjalną policję religijną. Doszło nawet do tego, że tamtejszy rząd zwrócił się swego czasu do skandynawskich ambasad, aby nie wywieszały flag narodowych… bo widnieje na nich symbol krzyża.

Gość taka miłosc rodzi
możne terz oznaczać ten sen ze powołuje ciebie do zadania nowego Jezus przez śmierć odrodził się na nowo musisz umrzeć dla świata by odrodzić się dla królestwa Bożego

Gość katrine rosenvold
Taka milosc - cudnie, qrwa :o

Gość taka miłosc rodzi
a moze tylko oznacza też cierpienie za grzechy które popełniłaś lub bendziesz cierpiec za innych ludzi za cudze grzechy tak samo jak Marta Robin przez 50 lat nic nie jadła i nie piła i tylko głowa ruszała polecam książkę umieranie ożywiające Augustyna Pelanowskiego

Gość taka miłosc rodzi
jednym słowem to Bóg rozdaje karty a ty tylko musisz się podporządkować jego woli żebyś bardziej nie nagrabiła sobie

Gość powaznie sie pytammmm
zjadals za duzo tluszczow nasyconych wieczorem-0 to oznacza ten sen.

Gość taka miłosc rodzi
czytałaś słowa do Jezusa do Faustyny tu masz więcej tych słów http://www.misje.diecezja.kalisz.pl/Faustyna/Slowa.htm a na twoim miejscy bym leciał do spowiedzi i zrobił spowiedź generalna Bóg postanowił, że karą będzie grzech [sam w sobie] człowiek żyjący w grzechu sam ściąga na siebie karę. Oczywiście grzeszący zadaje przy tym cierpienie swemu bratu tak też było z Kainem, który zabił swego brata Abla. Bóg Ojciec wszelkie zło dopuszcza ze względu na wolność, jaką dał człowiekowi, i by przez cierpienie jednego człowieka drugi został zbawiony. Tajemnica cierpienia wyjaśniona jest dokładnie w Nowym Testamencie poprzez całe życie na ziemi Moje i Mojej Matki oraz tych, którzy przy Mnie byli. Bóg dopuszcza istnienie Judaszy; każdy z nich ma szansę [być uratowanym], dopóki trwa jego życie na ziemi. Życie to jest wieczną walką, w której ściera się dobro ze złem. Tajemnica cierpienia zawiera w sobie tajemnicę zbawienia, która pozostaje tajemnicą Boga Ojca. Dopóki wszyscy się nie nawrócą i nie zaczną żyć według przykazań Bożych, będą cierpieć zarówno oni, jak i cała ziemia. Będzie głód pożogi, trzęsienia ziemi, której wielkie połacie zaleją oceany. To będzie, Moje dziecko, upomnienie i przypomnienie wszystkim wyznawcom bożków, że Panem ziemi i całego ludu jest JEDYNY BÓG Jahwe. nowy orlean - voodo , homoseksualizm co roku parady ,kliniki zajmująca sie tylko aborcja prostytucja http://voxdomini.com.pl/vox_art/katrina.htm sri lanka tsunami - prostytucja dziećmi pedofilia Kuba - voodo Haiti dotknęło trzęsienie ziemi, ale nikt nie pamięta, że na początku swej historii za niepodległość kraju oddali kraj szatanowi. Japonia - terz grzeszy na całego Jednym z najbardziej przejmujących przesłań, jakie Matka Boża przekazała w Akicie było to, wypowiedziane 13 października 1973 roku. Matka Boska mówiła wówczas: „Jeżeli ludzie nie zaczną pokutować i nie poprawią się, Ojciec ześle na ludzkość straszliwą karę. Będzie to kara większa niż potop, nieporównywalna z niczym, co widział świat. „Ogień spadnie z nieba i unicestwi większą część ludzkości, dobrych na równi ze złymi, nie oszczędzając ani kapłanów, ani wiernych. Ci, co ocaleją, będą czuć się tak samotni, że będą zazdrościć umarłym. „Jedyną bronią, jaka wam pozostanie, to Różaniec i Znak pozostawiony przez mego Syna. Codziennie odmawiajcie Różańcowe modlitwy. Na Różańcu módlcie się za papieża, biskupów i kapłanów. „Działanie szatana przeniknie nawet Kościół, do tego stopnia, że będzie można zobaczyć kardynałów sprzeciwiających się innym kardynałom i biskupów występujących przeciwko innym biskupom. „Kapłani, którzy Mnie czczą, będą wyszydzani i prześladowani przez swych współbraci. „Świątynie i ołtarze będą plądrowane. Kościół będzie pełen tych, którzy pójdą na kompromis, a szatan będzie kusił wielu kapłanów i osoby konsekrowane, by opuścili służbę Panu. „Diabeł będzie występował szczególnie przeciwko duszom poświęconym Bogu. Powodem mego smutku jest myśl o zatraceniu tak wielu dusz. „Jeśli grzechy będą coraz liczniejsze i poważniejsze, nie będzie już dla nich przebaczenia. Odmawiaj jak najczęściej Różaniec. Tylko Ja jedna wciąż mogę ocalić was przed zbliżającym się nieszczęściem. „Ci, którzy mi zaufają, zostaną ocaleni".

Gość taka miłosc rodzi
Bóg dopuszcza nieszczęścia a nie je zsyła, a to jest różnica. Kiedy Bóg "odejdzie na bok", zabiera swoją ochronę, On jest dawcą życia, gdzie nie ma Boga nie ma życia, Kiedy On zabiera swoją dłoń nie ma ochrony nad przyrodą i człowiekiem. Tam gdzie nie ma Boga spadają plagi. Gdzie nie ma Boga nie ma ładu, gdzie nie ma Boga jest chaos i nieszczęścia chodzą parami. Wszystkie prawa funkcjonują w Jego obecności i kiedy Bóg "odchodzi" przychodzi szatan ojciec ciemności, śmierci i zniszczenia... Gdyby Bóg nie ustanowił doskonałych praw nie istniałoby życie na Ziemi Gdyby Bóg nie czuwał nad prawami nastąpiłby zamęt w przyrodzie. Bóg zapowiedział nieszczęście dla Niniwy, lecz ludzkie prośby i tarzanie się w popiele odłożyły Jego decyzje, jak napisał ap. Jan „Bóg jest miłością ale i Sędzią sprawiedliwym. Inaczej mówiąc - w miłości Pan doświadcza sprawiedliwego, by ten był doskonalszy i uczy bezbożnego, aby się opamiętał i znalazł życie. w fatimie matka boża terz ostrzegała przed 2 wojną światowa i bóg dopuscił by hitler i stalin i japonia doprowadzili do wojny

Gość taka miłosc rodzi
bóg jakiego grzechu najbardziej nie lubi pychy wywyższania się lubi za to pokornych i ich wywyższa ze napisy na Titanicu "Nawet sam Bóg nie zdoła go zatopić"- Titanic, Na spodniej części statku był napis: „Ani Boga, ani Pana Na jednej z burt Titanica był następny napis :„Ani sam Chrystus nie zatopi tego okrętu Skąd wzięła się śmiałość kolejnego napisu na burcie który brzmiał: „Nie ma Boga któryby zdołał ten okręt w odmętach morskich pogrążyć

Gość katrine rosenvold
Up

Gość kathrine rosenvold
hej i co nikt nie pomoze??

Gość a co bych chciała
żeby oznaczał ze będzie wszystko git majonez