Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amikaa

napisałam esa o on nic? :/ co robic?

Polecane posty

tylko teraz nie wiem czy czekac z dwa dni czy odrazu pisac o to spotkanie hmmmm a z ta eks to tak wlasciwie to wszystko jest mozliwe hm

ehem to jak napomne o nieodpowiedziane zapytanie moje to bedzie ok? jak myslicie

Gość pewnie ćpa
odezwie się jak dojdzie do siebie.

Gość 12h od....
12h wstecz, od twojego pierwszego posta, bylo prawie wpol do 12 w nocy. Nie wzielas pod uwage tego, ze moze on po prostu spal w tym czasie, moze jescze spi a moze nie spi od 2 - och godzin, ale odpisywanie na smsy nie jest jego najpilniejsza potrzeba tuz po przebudzeniu ? ......

aa wziełam to pod uwage, bo wiem ze do pozna w nocy siedzi taka praca, poza tym moze i faktycznie północ to tak wlasciwie o o mnie za ciekawie nie swiadczy bo moze pomyslec co ona po nocach robi ze nie spi hmm wiem wiem zle rozegrane, hm chyba najlepiej bedzie jak poczekam i zadzwonie pozniej o przystepnej godzinie a nie o północy hmm !!!!

i napisałam eska o co kaman czego nie pisze, i odpisał ze bardzo jajety ze od switu do nocy praca. hehehe i co dalej robic z nim... moze pomeczyc go w sensie wyrwac na obiad czy cos jak myslicie?

Gość daj mu spokój
ma cie w dupie. a ty sie tylko osmieszysz wspomnisz moje słowa jak napiszesz znów do niego.

Gość a wiesz ze..............
zgadzam sie ... ma cie w dupie ... "troche w przeciagu ostatnich miesiecy narozrabiałam hm moze to taka zemsta ze niby ma mnie w dupie, tylko nie rozumie bo niby mnie podrywa a jakis taki jest trudno dostepny. jak myslicie o co mu moze chodzic? "robi to specjalnie zebym sie wk**wiała na niego czy moze inny ukryty podtekst tu jest ktorego ja niewidze " nic nie robi specjalnie, poprostu ma cie juz w dupie (dosc juz mu krwi napsułas i sie chłopak zmeczyl) ma dosc

no jak by nie było zrobiłas wszystko aby go zniechcic :)

jakby nie było on miał w tym czasie dziewczyne wiec za 2gie kołu u wozu nie dorabiam sorrrrrryyyyyyyyyyyy

"jakby nie było on miał w tym czasie dziewczyne wiec za 2gie kołu u wozu nie dorabiam sorrrrrryyyyyyyyyyyy" no to po cholere sie pytasz czemu sie do ciebie nie odzywa jak masz czarno na białym ... inna DZIEWCZYNA!