Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka222222

Kryteria przy doborze faceta

Polecane posty

Gość kobietka222222

Uszeregujcie od najwazniejszego do najmniej waznego kryterium przy doborze faceta: - wzrost - uroda - wielkosc przyrodzenia - charakter - majetnosc - pozycja spoleczna

Gość flasz kusia
przyrodzenie ? chyba siusiak !

-wzrost -uroda -charakter -pozycja społeczna -majętność -wielkość przyrodzenia :classic_cool:

Gość Navya
-charakter -pozycja społeczna -majętność -wzrost -wielkość przyrodzenia -uroda

Gość Navya
jeśli chodzi o urodę to musi mi się choć troche podobać ,ale nie jest dla mnie ważne żeby był przystojniakiem wolałabym np zaradnego i majętnego i przeciętnego z wyglądu niż przystojnego i biednego . poza tym celowo wybierałam nie jakiś przystojniaków żeby była ładniejszą stroną związku :P

Gość przebiegła wariatka
- charakter - pozycja spoleczna - wzrost - uroda - majetnosc - wielkosc przyrodzenia

Gość tak jak najbardziej
- sex ( nie wazne jaki duzy czy male wazne co potrafi z nim zrobic) -kasa -charakter -uroda -i restza

Gość Navya
jeśli chodzi o urodę to musi mi się choć troche podobać ,ale nie jest dla mnie ważne żeby był przystojniakiem wolałabym np zaradnego i majętnego i przeciętnego z wyglądu niż przystojnego i biednego . poza tym celowo wybierałam nie jakiś przystojniaków żeby była ładniejszą stroną związku :P

Gość xcxcvxcv
wzrost- 178- 190 - uroda - nie blondyn, oczy obojetnie jakiego koloru, oby duze i wyraziste - wielkosc przyrodzenia-od 16 cm - charakter-przede wszystki rozbrajajce poczucie humoru, poza tym bardzo wrazliwy, empatyczny,doskonaly rozmowca, optymista, odpowiedzialny, czuly - majetnosc-im facet majetniejszy tym atrajkcyjniejszy - bo wiem ze jest zaradny ale jak nie ma zbyt wiele na koncie to nie przeszkadza mi to byle nie byl obibokiem i dazyl do osiagniecia czegos - pozycja spoleczna - facet po studiach , reszta nie ma znaczenia

Gość xcxcvxcv
hahahhaha no to czajnik ze mnei:))))) -charakter -uroda -wzrost -majetnosc przyrodzenie poz spoleczna

Gość kobietka222222
wielkosc przyrodzenia-od 16 cm Jak facet bedzie spelnial wszystkie pozostale cechy ale bedzie mial 14 cm to juz go nie zakcpetujesz? Zalosna jestes....