Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość manianiania

dziecko w nocy placze jeczy i nie chce spac

Polecane posty

Gość manianiania

ma prawie 10 miesiecy jak sobie radzic?maz spi w innym pokoju bo w pracy ledwo zyje ja tez juz ledwo chodze macie jakies sposoby

Gość manianiania
a czy to moze byc od zebow? on nie ma ani jednego...ale co mu moze byc w dzien jest pogodnym radosnym dzieckiem

Gość juzefinkaaaa
mój tak budził się co 45 minut przez całą noc , pomógł sposób zaklinaczki , czyli nie reagowanie , najpierw minuta potem dwie i tak dalej już pierwsza noc była przespana ...

Gość jane że może
ma 10 miesięcy i żadnego ząbka? ida dziecku hurtem co mu się dziwisz, daj nurofen na noc i zobacz czy prześpi choć 6h

"manianiania a czy to moze byc od zebow? on nie ma ani jednego...ale co mu moze byc w dzien jest pogodnym radosnym dzieckiem " jak nic ida ząbki... idz do lekarza bo bedzie cieżko bo w wieku 10mc to moze mu isc kilka naraz jak nie ma :( biedactwo

Gość manianiania
dalam mu dwa dni temu nurofen na noc nic to nie dalo wiec nie bede go niepotrzebnie faszerowac lekami mozesz napisac cos wiecej o tym sposobie?

Gość ja kąpię w czarcim żebrze
jak dzieci nie mogą spać w nocy, to ziółko ma lekkie działanie przeciwzapalne i uspokajające, w każdym moje razie dzieci śpią dużo lepiej po takiej kąpieli.

Gość juzefinkaaaa
jest dużo informacji w necie na ten temat , to jest metoda usypiania .. A jak twoje dziecko zasypia ?? Jak się zachowujesz jak płacze w nocy ??

Gość manianiania
zasypia przewarznie w lozeczku siadam obok niego i trzymam za reke az usnie. w nocy wstaje do niego dajemu smoka ewentualnie picie i znow trzymam za reke ale ostatnio to nie dziala jak sie obudzi to doslownie sie drze dopoki nie wezme ga na rece i nie poloze obok siebie a to dziala tez tylko chwile bo zaraz zaczyna poplakiwac jeczec