Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rhyryryhr

na facebooku dodalo mnie do znajomych moje kierownictwo

Polecane posty

Gość rhyryryhr

szefowe itp.. A ja tam mam zdjecia z roznych zakątków świata:Kuby itp... W ładnym domu itp.. I teraz mam obawy ze to wzbudzi niechec do mnie.Nigd sie nie nosilam w realu i nie chcialam by ludzie postrzegali mnie tak w obiawie ze nie beda mnie lubic.Czy to moze odbic sie na moim polozeniuw pracy

jak masz normalne szefostwo to nie, ale ''ptzyjaznienie'' sie z szefami na FB to zaden dobry pomysl. A jak nie chcesz zeby zdjecia widzieli, to je usun, albo zablokuj im od nich dostep.

Gość ja najpierw ide do lozka
ja bym nie przyjela zaproszenie. naprawde lepiej trzymac swoje zycie prywatne z dala od zycia zawodowego.

Gość rhyryryhr
no wlasnie a mnie glupio bylo nie przyjac nie wiedzialam co zrobic..Teraz sie boje ze premie i dodatki przejda mi kolo nosa skoro "tyle mam" Rodzicow mam bogatych po prostu ale pracuje sobie ic chcialabym miec szanse na awans lepsze pensje itp

wiec usuń te foty z fc nie rozumiem ludzi którzy wrzucają tam foty z każdej swojej godziny życia :) wszystko chcąc pokazać i wszystkim sie pochwalić

przecież każdy ma jakieś zdjęcia z podróży, wyluzuj, Twoja chata niekoniecznie musi zwalić szefów z nóg :D

Gość dcfghjkl
ZNOWU PROWOKACJA -----KLAKIERZY------

Gość rhyryryhr
podroze to oje zycie kocham je.Tak jak inni wklejaja swoje zycie..dzieci smoczki itp...Tak ja wklejam swoje.To nie jest jednorazowy szpan tylko tak ono wyglada w kazda wolna chwile gdzies jade.Upamietniam to fotkami.Tylko jak ktos wklei zdjecia z wakacji z mazur bo na nic nnego nie bylo go stac to niejest to szpan,ja spedzam wakacje neico dalej tez wklejam i jest to zaraz lansem.moi znajomi tez tak jezdza wymieniaja sie doswiadczeniami i u nas to jest norma.Tylko to szefostwo mnie zbilo z tropu musialabym wszystko usunac

tak sie tera robi" to ja sie chyba nie znam ale strasznie mnie mdli jak widzę galerie osób z ta samą pozą tylko inaczej wygiętym dzióbem :P

tak, Regres, nie znasz sie a skoro widzisz ciagle te same fotki to znaczy, ze tez masz profile na danych portalach spolecznosciowych... nie podobaja Ci sie fotki to wiesz co zrob? USUN KONTA!!!

to znaczy, ze tez masz profile na danych portalach " no mam na Fejsie i co?