Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

karolination

teledysk

Polecane posty

po pierwsze przeczytaj sobie tekst piosenki. po drugie Rammstein często robi prowokujące teledyski i z tym się nie czai.

ale w tekście nie ma np. nic o nagim tyłku, czy o wsadzaniu stopy w usta tego faceta. Dla mnie to lekkie przegięcie w teledysku.

tylko że w tekście wyraźnie jest że "ja nie chce być aniołem" i stąd koncepcja miejsca jako baru ze "striptizem" :P

stąd cudzysłów ;] chodzi o pokazanie grzechu który ma spowodować to że nie będzie aniołem ;)

on nie ma nic wyrazić ;] chodzi o to aby spowodował że podmiot liryczny nie będzie aniołem

ok, ale same te sceny mocno kontrowersyjne jak na mainstreamowy teledysk. Chociaż mojemu byłemu bardzo się on podobał. Może to bardziej dla facetów

w każdej religii są jakieś nakazy dzięki których wypełnianiu lidze dążą do tego aby być aniołem a tutaj podmiot liryczny wie że "Kto za życia dobry na ziemi po śmierci będzie aniołem" ale sam "Bóg wie, że nie chcę być aniołem" co sprawia zę działa wbrew nakazom religii i moralności

może on właśnie jest bardziej dla facetów. Jak go kiedyś oglądaliśmy na imprezie w małym gronie, to faceci byli podjarani, a dziewczynom nie przypadł specjalnie do gustu.

leviatan: ja jestem blondynką, ale nie wiem, czy potrafiłabym okręcić sobie Ciebie wokół palca P.S. Przeczytałam stopkę.

karolination -> ja tego też nie wiem czy dała byś radę a znając życie mieszasz 300 km ode mnie :P a co do teledysku gdyby panie wymienić na facetów i na odwrót to kobietą mógłby się spodobać ;)

Jestem z Wa-wy. A co do teledysku, to też trudno mi zrozumieć co jest fajnego we wsadzaniu facetowi stopy do ust.

b-movie scream queen # 1 -> no cóż ostatnio mnie coś kusi na takie przemyślenia i napisane eseju może coś z tego wyjdzie :P