Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajka123

facet bez obrączki

Polecane posty

Gość kajka123

Mój mąż nigdy nie lubił nosić obrączki, twierdził, że mu niewygodnie. Przez tyle lat właściwie mi to nie przeszkadzało, ale ostatnio koleżanka stwierdziła, że dla innych kobiet to znak, że szuka przygód( nawet jak wiedzą, że żonaty). Mój mąż się z tego śmieje,bo twierdzi, że gdyby chciał mnie zdradzić, to obrączka nie byłaby przeszkodą. Czy wasi mężowie zawsze noszą obrączki?

Gość nie zawsze
Ale ja nie widzę problemu. Sama rzadko kiedy noszę obrączkę czy pierścionki, bo nie lubię, nie jest to dla mnie wygodne. Mój ojciec też nie nosi obrączki i mama nie ma pretensji. Co kto woli, a twój mąż ma rację. Obrączka to nie przeszkoda.

Gość bezedury ladaco
pff bzdury - moi rodzice 30 lat po ślubie nigdy nie nosili obrączki (ani mama ani tata ) i są wzajemnie kochającym się i nie zdradzającym małżeństwem :)

Mój mąż nie lubi biżuterii.Ale obrączkę nosi zawsze.Stwierdził,że można się do niej przyzwyczaić. i nigdy jej nie zdejmuje. Ale wielu facetów nie lubi i nie nosi obrączki.Moim zdaniem rację ma twój mąż,a nie koleżanki - gdyby chciał cię zdradzić to nie zwracałby uwagi na ten kawałek metalu.On nie gwarantuje wierności.

mój eks nosił mój obecny nie nosił ani to w niczym nie pomogło, ani nie zaszkodziło

Gość odpowiem też .....
mój mąż też nigdy nie nosił obrączki zakładał tylko od wielkiego dzwonu jak szliśmy na jakąś uroczystość rodziną ale teraz od paru lat nawet na uroczystości nie ubiera ....zresztą sama nie noszą obrączki ani żadnych pierścionków bo nie lubię ....zgadzam się z opinią że obrączka na palcu nie będzie przeszkodą do zdrady jeśli ktoś chce zdradzić

Gość kajka123
Moj mąż nie lubi żadnej biżuterii, kiedyś od rodzicow dostał sygnet i nie założył go ani razu.

Gość ługibugi
facet bez obrączki to facet do wzięcia. Jak się do żony nie przyznaje, to ma ochote na małe co nieco

Gość cvbcbvc
aj tam może chodzić bez obrączki a opowiadać wszystkim o swojej żonie znam takiego wiem, że ją kocha a nie nosi obrączki,bo nie lubi mój mąż natomiast przed ślubem mówił, że nie wie jak się przyzwyczai a teraz jak wyjdzie bez to dzwoni i panikuje czy została w domu czy zgubił i ogólnie mówi, że zle sie czuje bez to zalezy od człowieka i napewno nie jest to wyznacznikiem uczuć do żony

Gość kajka123
Ja jednak zacznę swojego gnębić, żeby nosił. Będę lepiej się z tym czuła.

Gość uhhhhhhhh
jest druga strona medalu- niektore 'laski' lubia wyrywac zaetych facetow, a obraczka je tylko podkreca.

Gość kajka123
To chyba tylko takie, które szukają sponsorów

Gość odpowiem też .....
kajka123...no nie tylko takie co szukają sponsorów ...pamiętaj że żonaty kochanek to bezpieczny kochanek :D....i dla takich kobiet które szukają tylko rozrywki i seksu bez zobowiązań to idealny partner

Gość kajka123
Idealny partner, dopóki żona się nie dowie. A jak jeszcze pójdzie do kochanki z awanturą to kochaś ma rysę na tym swoim ideale ( Ta ryska- to żona z charakterkiem)

Gość tak zgadza sie,czyz nie?
ja ie nosze, bo moja obraczka jest z platyny i wazy 3 kilo .

Gość ja nie noszę obraczki
i moja żona tez nie nosi , myślę że problem zdeady nie leży w noszeniu obrączek

Gość kajka123
No jasne, że nie leży, ale kobiety widząc faceta bez obrączki mogą sobie robić nadzieję, że wolny. Potem się zakochują, nie obchodzi ich fakt, że żonaty i mogą pojawić się problemy. Byly już takie, co mówiły, że na początku nie wiedziały, żefacet ma żonę, bo by się nie angażowały. A potem jest za pózno

Gość jak nie umie
jedna z drugą zająć się facetem, to są inne chętne

Gość lejla28
mój mąż nie nosi tylko do pracy bo ma taką ze by bardzo zniszczył obrączkę...ale jak przychodzi do domu to ma juz taki nawyk ze pierwsze to zaklada obrączkę....

Gość kajka123
Moja koleżanka właśnie stwierdziła, że noszenie obrączki to kwestia szacunku dla małżonka.

Na niektóre z kolei obrączka działa jak afrodyzjak, notorycznie wyrywają żonatych ;) Ja nie noszę obrączki, bo dostałam egzemy, na dłoniach tylko tam, gdzie metal wchodził w kontakt ze skórą. Mój mąż nosi, a kiedyś nie nosił, bo mu przeszkadzała w pracy i stwarzała zagrożenie wypadku.

Gość asdasdasd4
jak nie lubi to nie nosi, proste i powielam fakt że obraczka do zdrady by mu nie przeszkodziła.

Gość gość
uważam że małżenstwo jest po to .by nosić obrączkę, skoro nie chce obrączki na palcu to po co brać ślub?