Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kot filemot

Mam dla Was zadanie !! Pomysł na nazwę dla sklepu...z ..

Polecane posty

Gość kot filemot

herbatą i kawą :-).. Mi już mózg pęka :-)

Gość bdhvbhdczvb
CYNAMON bo uwielbiam go dodawac do kawy z lodami waniliowymi i herbaty z czastkami pomaranczy i cytryny doslodzonj miodem:)

Gość z troche innej beczki
kasa za darmo kazdy zajdzie :P

Gość kot filemot
Do sprzedaży, chcę tam stawić za 2-3 stoliki, żeby klient mógł spróbować ... Ja jakoś skupiam się na "herbata" w nazwie, bo kawy będzie mniej :-)... Myślałam o "Filiżanka", "Twoja Herbata", "Kraina Herbaty" (ale to już jest) itd.

Gość kot filemot
:-)

Gość pomysł na...
A gdzie znajduje się sklep? Jaki budynek? Co charakterystycznego jest obok, nad? Herbaciarnia pod... (i tu coś dodać).

Jak nazwiesz tematycznie tylko o herbacie ,a kiedys bedziesz chcialw zwiekszyc asortymet Np.Ekxklusywne ( Dzemy ,Octy ,Oleje,Musztardy itd) To dupsko zimne

Gość pomysł na...
"Orient"

O dobre, sama herbata niezarobisz za wiele za maly asortymet dodaj jak napisala u gory no i moze jeszcze : Miody, Filizanki i dzbanki do herbaty,malutke paczki pralinek, i rozne cukry.

Gość kot filemot
No oczywiście, oprócz herbaty i kawy będą tam zioła na wagę, dodatki (cukry, miody naturalne), akcesoria (zestawy porcelanowe, tykwy, zaparzacze, termometry itd.) jakieś ciastka (zdrowa żywność) do herbaty pitej na miejscu... a w przyszłości planuję powiększenie liczby stolików, dodanie tam ciast i innych takich i chcę połączyć oba "obiekty".. Czyli.. ktoś np. przyjdzie sobie na kawkę czy herbatkę stwierdzi oooo jaka dobra i wtedy daje mu możliwość zakupienia takiej do domku :D... Niestety lokalu brak, stresuje się, bo taki sklepik moim zdaniem tylko w centrum na szansę... a tu kiepsko z lokalami...

Gość dfdbfhbfbf
smakowita

Gość dunka mucicaca
"Teaworld"-- z polaczenia herbaty i swiaty:) albo, "Black "bo herbata i kawa sa czarne:) albo "Aromat"

Gość nikisara1986
,,,,, krajol,,,,,

Gość kot filemot
To ja mam wymagania, bo chodzi mi o nazwę która będzie świadczyć o tym co się w sklepie znajduje... Cynamon fajnie, ale to mi się kojarzy ze sklepem z przyprawami :-) albo kawą.. A tu bardziej o herbatę, bo to jednak ona będzie miała największy udział

CYNAMON ,tak sympatycznie i zachęcającą . także moze warto się skupić na tym słowie. ludzie lubią nazwy typu. 'rozkosz, radość"-takie pozytywne słowa. może np. rozkoszne smaki esencja zapachu herbaciana rozkosz byłam kiedys w herbaciarni o fajnej nazwie "Fanaberia" jedwab trudno cokolwiek wymyślić .;)

proponuje "herbaciany krzew" lub "herbaciane drzewko", "herbaciany kacik" "herbaciane wytchnienie"

Uważam, że filiżanka to super nazwa:) I szybko się przyjmie. Kojarzy się zarówno z kawą, jak i z herbatą. I można na szyldzie drewnianym jakąś fajansową filiżankę wymalować.

Gość orzech kokosowy
"TEA VANILLA FROM MANILLA"

Gość moze ....
CEYLON .. ale chyba nie każdy wie co to

Gość moze ....
IMBRYK , chyba za trudne