Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kot filemot

Mam dla Was zadanie !! Pomysł na nazwę dla sklepu...z ..

Polecane posty

Gość lepiej dać
polską nazwę, bardziej przemawia do klienta

Gość lepiej dać
Herbaciane smaki świata

Gość takich do
SREBRNA ŁYŻECZKA

Gość ...........;;;;;;;;;
Herbatka u Filemonta

Gość kot filemot
esencja zapachu... albo esencja smaku.. podoba mi się i podoba mi się herbaciany kącik :-), imbryk też fajnie... A ta filiżanka to była pierwsza myśl i pierwsza nazwa na jaką wpadłam :-)... Five o 'clock to sieć sklepów z herbatą, raczej nie można kopiować ;-) poza tym, tyle pięknych polskich słów ;-)...

Gość jugo
mi też się podoba CYNAMON a jeszcze lepiej SKLEP CYNAMONOWY (będzie z aluzją literacką?) a z innych może: MINUTKA PRZYJEMNOŚCI TEA TIME HERBACIARNIA ZA ROGIEM CZAS PRZYJEMNOŚCI

Gość kot filemot
Dodajcie sobie ten temat do ulubionych, może pod koniec spiszę wszystkie ciekawe nazwy i będziemy głosować, a osoba która zwycięży dostanie ode mnie jakiś upominek herbaciany :-).. Tylko od razu mówię na jesieni :-) bo wtedy otwieram a wcześniej nie będę miała towaru :-)

Gość nazwij po ludzku
Herbaciarnia i jakas miła nazwa np ten Cynamon, albo Aromat, albo Rozkosz, albo pokusa Czyli np Herbaciarnia "Rozkosz" każdy wie o co chodzi od razu, a nie jakieś wymysły

Gość nazwij po ludzku
Herbaciarnia "moja ulubiona" albo "ulubiona"

Gość ...........;;;;;;;;;
zawieś w oknie lub nad wejściem różę w kształcie neonu i napis "Herbatka pod różą" - brzmi intrygująco?

Gość Krakowianka z dziada
Ha jak herbata :D korzenne smaki spodek cukierniczka Róża herbaciana

H jak herbata - bardzo fajnie.;) poza tym jak juz wcześniej wspominałam, "Rozkosz" "Rozkoszny aromant" "Esencja chwili" Herbaciarnia "miłość aromatów"albo "Aromatyczna miłość" "ESENCJA MIŁOŚCI" i tu cytat,szyld reklamowy ; "Miłość jest jak esencja herbaty - ma głęboki smak, powoli i delikatnie rozpływa się po sercu człowieka."

Tien Yiheng: „Herbatę się pija, by zapomnieć o hałasie świata. i np. "HERBACIARNIA W ZAKĄTKU" albo HERBACIANY ZAKĄTEK HERBACIANA OAZA HERBACIANA STREFA SACRUM "HERBACIANE CUDA ŚWIATA" Bernard-Paul Heroux: „Nie istnieje żaden na tyle powazny problem, którego nie dałoby się załagodzić filiżanką dobrej herbaty. Edmund Waller: „Herbata chce nam pomóc, tłumi napięcia atakujące głowę. I daje pogodę ducha. Leszek Rum: Wódka ogłupia, piwo rozleniwia, kawa podnieca tylko herbata zjednuje przyjaciół "CZAS NA HERBATĘ" albo "CHWILKA " -a pod spodem szyld; „Chwila jest jak herbata może być czarna, czerwona, zielona, biała, czy owocowa, a każda ma inny smak, kolor, charakter, właściwości. albo po prostu "INSPIRACJE HERBACIANE" "HERBACIANE INSPIRACJE" "HERBATA AROMATEM INSPIROWANA" -szyk przestawny użyty celowo.;)

Gość Fantastyczna
Tea TIME było fajne