Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yplon plyn do

WYNJAECIE POLOZNEJ

Polecane posty

Gość yplon plyn do

chce wynajac polozna do porodu. Cena to 500zl - tak powiedzieli mi w szpitalu. Jak dla mnie to troche duzo :O ale mimo wszytsko dam te pieniadze. Czy ktoras z was tez miala wynajea polozna ? JAK SIE TA SPRAWDZILA W CZASIE PORODU ? oGOLNIE JAK BYLO? CZY BYLA MILUTKA CZY TEZ CZASEM POWIEDZIALA COS ZLOSLIWIE? dziewczyny piszcie bo nie wiem co robic. Szpital w ktorym ma zamiar rodzic nie ma najpeszej opnii a inny jest bardzo daleko od mojego domu.

Gość yplon plyn do
podnosze :) naprawde zadna z was nie wynajmowala poloznej???

wiadomo ze jak wynajmniesz to bedzie miła, pomocna, bedzie sie toba zajmowac, pomagac wskazywac pozycje dogodne do rodzenia....ale czytajac na temat wynajecia pozoznych wiele dziewczyn pisało ze nie wynajeły bo w szpitalu gdzie chciały rodzic w zasadzie z opinii in. dziewczyn ktore juz rodziły wszystkie połozne pomagają zeby sprawnie urodzic...a 500 zł to duzo ale płacą tak srednio ok 800 z tego co sie orientuje wiec moim zdaniem nie warto....zarientuj sie czy tam gdzie chcesz rodzic mozesz liczyc na pomoc połoznej bez opłacenia....czy sa miłe, pomocne zdaza sie ze mimo ze połozna jest wynajeta, nie zdazy dojechac bo za szybko urodzic lub sie rozchoruje....ale to wypadki

Gość ja wynajęłam
wynajęłam położną do sowjego porodu 6 lat temu zapłaciłam 400 zł i uważam, że były to najlepiej wydane pieniądze mimo, iż poród zakończył się cesarskim cięciem po prostu położna czuwała nad wszystkim (pracowała w tym szpitalu), ponaglała, przyspieszała ekipę ;) , opiekowała się mną ... wg mnie warto :) pozdrawiam

Gość fdwgrwgsd
podnosze

Gość szamanowa
Ja rodziłam prawie półtora roku temu i również miałam swoją położną za 500zł. Tak jak poprzedniczka uważam, że była to jedna z mioch najlepszych "inwestycji" w życiu :) Rodziłam po raz pierwszy i poród nie należał do najłatwiejszych, a położna nawet nie nacięła mi krocza. Jakbym była znów w ciąży, nie wyobrażam sobie porodu bez swojej położnej. Polecam, warto wydac pieniądze

Gość Ja pomimo, że miałam swojego
lekarza i ogólnie duzo wydałam na pobyt w szpitalu, nie poznałam wcześniej położnej i to był mój błąd. Dziecko co prawda urodziło się szybko, ale położna była mało delikatna, raczej tyran niż opiekun. Teraz będę rodzić drugi raz i choćby połozna miała kosztować 1000 złotych to wynajmę.