niespokojnaa 0 Napisano Lipiec 6, 2011 Cześć dziewczyny, piszę o tym tutaj, bo już sama nie wiem co mam myśleć. Mój problem dotyczy miesiączkowania. W zeszłym tygodniu przeziębiłam się i to dosyć poważnie, temperatura podchodziła nawet do 39 stopni. Do tego kaszel i katar, wiadomo. Do tej pory (przynajmniej z tego co pamiętam) nie przyjmowałam antybiotyków w czasie trwania krwawienia, ale w zwiazku z przeziębieniem lekarka przepisała mi 3-dniowy antybiotyk Sumamed. Do tego czasu mój okres trwał regularnie 6 dni, natomiast podczas brania antybiotyku trwało to zaledwie 4 dni (w 4 dniu i tak prawie nic już nie leciało). Myślałam, że to kwestia antybiotyku, poczekam z tym do następnej miesiączki, może organizm się uspokoi i wróci do normy. Tylko, że dzisiaj zauważyłam, że moja wydzielina jest jakaś inna, jakby różowo-brązowa. Nie wiem co o tym myśleć. Czy to również może być związane z zażywaniem antybiotyku? Czy którejś z Was coś takiego się przydarzyło? W ciąży nie jestem. Planuję poczekać z wizytą u ginekologa jeszcze miesiąc do następnego krawawienia i jeśli powtórzy się to samo, po prostu się do niego wybiorę, ale byłabym spokojniejsza wiedząc więcej. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość afrodyzjatkaa Napisano Lipiec 6, 2011 moze to poprostu krwawienie międzymiesiączkowe ? nie przejmuj sie na zapas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krokuska Napisano Lipiec 6, 2011 Dokładnie, może to krwawienie owulacyjne. Możesz go nie mieć nigdy a raz może się zdarzyć. Poza tym, przy każdej chorobie i na dodatek przy braniu antybiotyków, okres się przesuwa...cały cykl się rozwala. Nie martw się na zapas. Mi ostatnio po chorobie z wysoką gorączką okres się spóżnił 2 tyg. brałam antybiotyk 3 dni. Test ciążwoy negatywny w dniu okresu - tak dla spokoju zrobiony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość camerun Napisano Lipiec 6, 2011 prawdopodobnie jesteś obłąkana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niespokojnaa 0 Napisano Lipiec 6, 2011 Dzięki dziewczyny, trochę się uspokoiłam. Poczekamy, zobaczymy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach