Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość imię Aleksandra - dla córeczki

czy imię Aleksandra podoba Wam się, czy są tu Aleksandry?

Polecane posty

chciałabym nadać córce imię Aleksandra. powiecie mi coś o tym imieniu,jakie są Aleksandry? zdrobnienia, Czy są tu Aleksandry? jak podobają sie wam Wasze imiona?

Gość Aleksandra Wielka,
jestem

Piękne Mam syna Aleksandra, wołamy do Niego Olek, Oluś, Oleczek :P Lub chłopaku, chłopczyku, chłopcu :P

aleksandra.. no takie srednie. Ja bym nie nazwala, bo i tak beda Ola wolac, a w przedszkolu co 2-a dziewczynka to Ola(oprocz Julek, Wiktori, Nikoli i Ameli)

fakt. Ola z przedszkola, ale to bardzo ładne imię. Podoba mi sie bardziej niż.np Oliwia,jak wybrał mój mąż

Gość to jest ladne imie , ale nie
wszystkie Aleksandry sa ladne , chyba jednak uroda nie jest zalezna od imienia .

Gość Navya
NIgdy mi sie to imie nie podobało

Moja mama dla mnie takie wybrała - i uważam że jest piękne , bo wybrała je właśnie Ona:)

Gość Navya
z prostych podoba mi się Monika ,Anna, Julia

nie podoba mi się, znam kilka, są dość przemądrzałe, ale żeby coś do nich mieć to nie mam :)

Gość bfgvdxbhcfdhbdn
też się zastanawiam Oleńka brzmi cudownie ale nie podoba mi się zdrobnienie Olka

Gość Navya
Ale to Twój wybór . jak Ci sie podoba to daj tak na imie . każdy ma inny gust. Ja np uważam ,że imie Monika jest ładne ,a mało kto tak uważa a swojej corce bym dała Alicja, Laura , Julia , Emilia np

Gość Navya
a poza tym uważam ,że imie nie ma nic do charakteru

Gość koaamjn
Olka to fajne imię cho osobiście to wole Gabrysię lub karolinkę

w czasach ,kiedy byłam jeszcze małą dziewczynką, bardzo nie lubiłam swojego imienia. Wokół były Dżesiki , Patrycje,Amandy,Kariny a ja byłam Olą. Teraz jest to jedno z moich ulubionych imion. Bardzo mi się podoba i jestem zadowolona,ze właśnie takie imię mi dano.;) Także do wszystkiego trzeba dorosnąć.;) Aleksandra bardzo dostojnie. a czy Aleksandry to ładne kobiety ? Kwestia gustu,na pewno nie imienia.;)

Gabrysia, lub Madzia - też urocze. W przyszłości poważna Gabriela lub Magdalena, jako dziewczynka Gabrysia i Madzia:) urocze...

Gość niewymagająca
Wszystkie Ole jakie znam są : bystre, inteligentne, mądre, cwane na swój sposób,konkretne, wygadane, śmiałe, wesołe

Gość Olalalalala
Mam na imię Ola i już nie raz przekonałam się, że imię troszkę wiąże się z charakterem. Ole jako małe dziewczynki są bardzo grzeczne, spokojne, ale potem dają do wiwatu rodzicom:) wszystkie Ole jakie znam (a jest ich sporo) umieją (i lubią) walczyć o swoje, przez to są trochę kłótliwe. Lubią stawiać na swoim, mieć ostatnie zdanie. Ale ogólnie wydaje mi się, że Ole są dość sympatyczne i lubiane. Samo imię bardzo mi się podoba, choć też nie lubię "Olka", ale na szczęście ludzie o tym wiedzą i raczej tak nie mówią.

Gość Olalalalala
niewymagająca, zgadzam się:D wymieniłaś dokładnie cechy wszystkich znajomych OL.

Gość to jest ladne imie , ale nie
tp prawda , ja tez znam kilka sa cwane , wygadane , towarzyskie , inteligente . Tyle ,ze nie wszystkie sa ladne .

Olala - tu masz całkowitą rację.;) Imię wiąże sie z charakterem. Gadatliwość - cecha,którą posiadają wszystkie Ole,które znam. Bez wyjątków.;) " Aleksandry to kobiety odpowiedzialne i mierzące w życiu wysoko, nie pozwalają, aby życie rozmieniło się na drobne. W razie potrzeby umieją zachować dyscyplinę, porządek i zimną krew. "

Gość Olaaaaaaaaaaaaaa
Ja jestem Aleksandra i bardzo lubię swoje imię:)

Gość Ohhhlala

Ola to takie piekne imie? ...z wypowiedzi na forum wnioskuje, ze wylacznie dla pan noszących to imie ( autoreklama ;))