Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wiosna_dorosła

Zdradza...(?)

Polecane posty

no to masz przejebane ;) ja też bym postąpiła tak jak opisujesz, bym zweryfikowała informację i na pewno się nie obrażała, a podziękowała jeśli by się wydało, ale tutaj reakcji koleżanki nie jestem pewna... Gryzie mnie to wszystko, dlatego tutaj napisałam by poznać Wasze opinie:)

Gość no to masz przejebane ;)
"Właśnie czasem "życzliwość" innych osób bywa powodem wielu konfliktów i problemów w związkach" plotki plotkami ...ja po dzis dzien jednej dziewczynie jestem za to wdzieczna ze odrazu tego samego dnia mi o tym powiedziała... teraz nie jestesmy razem i sprawa sie zamkneła tego samego dnia co sie dowiedziałam... było pare jazd pozniej ale to juz nie bylo istotne bo on nie istniał juz dla mnie...

a z koloezanka nadal sie przyjazniłam po dzis dzien :)

Do no to masz przejebane ;) tylko Ona mi kiedyś w rozmowie powiedziała, ze wolałaby nie wiedzieć o zdradzie jeśli by do niej doszło... Cóż ja wolałabym być sama, niż w takim 'związku' jeśli to okaże się prawdą...

Bardzo dziękuję w każdym razie za opinie WSZYSTKIM:) Wychodzi, że jakie doświadczenia takie zdania - jedni doradzili milczeć, inni powiedzieć...

jak chcesz :) rób jak ci sie podoba... bezsensu tylko ze zamiast zajmowac sie swoim zyciem siedzisz w cudzym :,

Mój facet tez mi powtarza, że każdy żyje jak mu się podoba więc coś w tym jest... Ale dzięki za opinie - no to masz przejebane ;)