Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podwojna mama z problemem

szok, jestem prawie w piatym miesiacu ciazy

Polecane posty

Nie wiedziałąm, nie miałąm objawów, okres miałam bardzo nieraegularny bo karmiłam piersią synka. Własnie wrocilam od gina i z tego wszystkiego zapomniałąm go zapytac o szkodliwosc karmienia, coz ciaza przebiega prawidłowo, widac już płec, mój roczny synek bedzie miał brata. Probuje dodzwonic sie do gina i zadac to py, boje sie ze moje dziecko moze miec jakies wady, bo wszystkier skladniki sciaga starszy syn...czy ktoras z was była w takiej syt? PROSZE O ODPOWIEDZ

Gość o kurcze ale numer
Ile ma twoje dziecko? Zabezpieczaliscie sie? Powinnas chyba natychmiast przestac karmic...

tak prezerwatywa, nie MAM POJECIA jak to sie moglo stac, od porodu okres miałam moze ze 2 razy, skapy, syn ma roczek i karmie go naprawde duzo..nie wiem jak teraz bedzie

niekoniecznie,przez całą ciążę karmiłam półtorarocznego syna,a córcia urodziła sie zdrowiutka i o czasie.ale lepiej byłoby skonsultować to z lekazem ,każda ciąża jest inna.

Gość o kurcze ale numer
Chyba nie musisz jednak przestac karmic, ale dla pewnosci zapytalabym lekarza: http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/1,79401,3866814.html Piszesz, ze karmisz go duzo, jak duzo? W nocy tez jeszcze karmisz?

Gość niewymagająca
do tego istnieje obawa, że drugie dziecko może być czarnoskóre :(