Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukuje bez skutkuuu

znacie horror o babce zamurowanej w scianie

Polecane posty

Gość poszukuje bez skutkuuu
jak ci sie udało to znależć?:D oglądałaś to kiedyś?

Gość Bellle belle
Tez kiedys ogladalam ten film przypomnial mi sie dopiero jak obejzalam trailer ktory ktos tu zapodal. Ogolnie to nie jest on bardzo straszny, momentami smieszny wrecz :classic_cool:

film o tej dziewczynce zamurowanej nazywa sie Stir of Echoes (opętanie )

Gość Mała_Mia
Film, o który było pierwsze zapytanie w topiku to na 99% "Secrets in the walls" - o zamurowanej w ścianie kobiecie i małej dziewczynce, która jako pierwsza wyczuwa obecność ducha :).

Gość gośćxx3kolxx3
Hej! Widzę, że sami tu geniusze filmowi. Może mnie też będziecie w stanie pomóc?? Poszukuję filmu, w którym ktoś zamordował kobietę/dziewczynę, a jej ciało wrzucił do studni. Akcja działa się w jakimś małym miasteczku (chyba Włoskim bo pamiętam kamienice i uliczki z takiego żółtego bruku). Do tego miasteczka wprowadza się rodzina z małym chłopcem (5-6 lat). Duch tamtej kobiety przychodzi do tego chłopca każdej nocy i chce mu coś przekazać. Rozmawiają, zaprzyjaźniają się. Duch jest smutny, ubrany w czarną, długą sukienkę i ma długie ciemne, lekko falowane włosy (kontrastowały z bladą twarzą). Pamiętam tylko, że po jakimś czasie chłopiec w porozumieniu z duchem i rodzicami znajduje ciało tej dziewczyny w studni. Decydują się ją pochować, a po pogrzebie ten duch ponownie odwiedza chłopca, tym razem ta dziewczyna się uśmiecha, ubrana jest na kolorowo (chyba zielona sukienka) i dziękuje, że odnalazł i pochował jej ciało. Dla ułatwienia, film widziałam kilka lat temu- na pewno jeszcze w SP (czyli do 2008). Z tego co pamiętam, wyglądał na nowy (2000-2006), ale pewna nie jestem. Z góry dziękuję :)

Gość gośćxx3kolxx3
A propos zamurowania w ścianie. Dobry jest też triller "za ścianą", trochę inny niż opisy, ale może kogoś zainteresuje

Gość gość
A oglądałyście "Suche majtki na dnie rzeki"? Jeszcze lepszy jest sequel "Suche majtki na dnie rzeki 2". Majstersztyk :classic_cool:

Gość gość
Hejka wszystkim. Nie wiem autorko czy znalazłaś w końcu ten film czy nie ale na stronie do której podrzucam Ci linka masz dużo tytułów starych horrorów. Może się przyda, kop tam :) http://www.filmweb.pl/forum/horror/prosze+o+bardz+dobre+stare+horrory,1232396# tylko nie wiem czy link wejdzie dobrze.

Gość gość
ten film o tym malym chlopcu, ktory wlamal sie do domu zlych ludzi, ktorzy mieli rottwailera, to. W mroku pod schodami...

Gość gość
"trup w piwnicy" to na pewno chodzi o ten film, bo też byłam dzieckiem jak go oglądałam i bardzo się bałam ;) stary film, znam tytuł, ale nie mogę znaleźć filmu... :(

Gość gość
zobacz czy to przypadkiem nie "duch"