Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda32244

teściowa!!!!

Polecane posty

Gość ruda32244

witam napiszę w skrócie - jestem z facetem od 5 lat od 3,5 mieszkamy razem wspólne mieszkanie finanse itp, wszystko jest pięknie ślicznie ALE , no właśnie ale moja przyszła TEŚCIOWA nie daje mi żyć! cały czas się do mnie czepia o wszystko , dogaduje ale jak nikt nie widzi i nie słyszy - cwana jest to trzeba jej przyznać! , ja do tej pory siedziałam cicho nic nie mówiłam mojemu mężczyźnie ale wczoraj miarka się przebrała! więc powiedziałam o wyczynach mamusi i co ? wczoraj było wszystko ładnie mój facet postawił się za mną zachował się tak jak powinien, natomiast dzisiaj (wspomnę ze pracują razem w rodzinnej firmie) zadzwonił do mnie z krzykiem ze atmosfera jest ciężka! Ogólnie mówiąc jest zły.. proszę o rade może ktoś miał podobnie bo juz nie wiem co robić...

Gość niewiemy
NA CO CI TESCIOWA; wyprowadz sie od n iej ,nie badz od niej zalezna, OLEJ TESCIOWA; TO TYLKO MATKA TWEGO FACETA; KOCHAJ SWEGO FACETA ;A TESCIOWA MAM GDZIES ;daj swemu kochanemu wiecej niz daje jego matka, i bedziesz gora

Gość ruda32244
ktoś tu mnie chyba źle zrozumiał ja mieszkam sama z facetem i tu jest wszystko ok ale niestety oni razem pracują więc ona ma pole do popisu

Gość jabłonka
ale co ci na przykład dogaduje?co takiego robi że cię drażni?

Gość ruda32244
np. mówi mi ze mój facet musi być sam , ze mnie nie kocha bo (śubu nie ma), ze jakąś dziewczynę mu znalazła i nazywa mnie jej imieniem ,

Gość no wlasnie a co ona robi
j.w

Gość marciussss
o jaaaaaa! to niezła jest. Ja kiedys miszkałam z teściową i zawsze, wszędzie i każdemu powiem, że to zły pomysł, po wyprowadce widują ją góra raz w miesiącu albo i rzadziej i przez to czuje się lepiej, weselej.

Gość kajka123
Następnym razem jak do ciebie przyjdzie, włącz dyktafon w komórce i ją nagraj. Chłopak będzie miał dowód, że cię żle traktuje, a tak, nie wie komu wierzyć

Gość ruda32244
znajomi zaczepiają mnie na ulicy i mówią mi ze wyraża się o mnie " sąsiadka mojego syna" heh

Gość ruda32244
powtarzam ja nie mieszkam z teściową mieszkamy SAMI!

Gość ruda32244
mam od niej nieciekawe sms pokazałam je mojemu facetowi to sie tylko uśmiechnął i powiedział ze stara jest to wypisuje i wygaduje głupoty ale jak do czego przyjdzie to trzyma jej stronę!

Gość prostasprawa
nagraj na dyktafon jedna z takich waszych "rozmow". i.............. badz do niej SUPER SUPER GRZECZNA w obecnosci innych!!! jak? prosze cie bardzo: oto pare przykladow, jak ja sobie z wiedzma poradzilam: - kwiaty (nie musza byc drogie, moga byc nawet polne) wreczane ZAWSZE w obecnosci innych (najlepiej syneczka) z WIEEEEEEEEEEEEEEEEEELKIM USMIECHEM - komplementy!!! nawet jak wyglada jak oslica umalowana szminka: "jak pani dzisiaj pieknie wyglada, pachnie........" itp. itd. ZAWSZE W OBECNOSCI INNYCH!!! - przy swoim chlopaku ZAWSZE ALE TO ZAWSZE mow BARDZO BARDZO DOBRZE O JEGO MATCE (wyzygac na nia mozesz sie u swojej!) - na kazda okazje (!!!!) kartka z zyczeniami WRECZANA OSOBISCIE W OBECNOSCI INNYCH!!! Wiem, ze to kosztuje troche nerwow i jest to sprawa wytrawolsci ale GWARANTUJE CI - szlak ja trafi najpozniej po 2 miesiacach!! a Twoj facet bedzie Cie noscic na rekach!! A co najlepsze, ona juz nigdy cie dupska nie obsmaruje, bo ludzie beda jej mowic "co ty od niej chcesz?? ONA JEST TAKA SUPERDZIEWCZYNA!! Ciesz sie, ze chciala Twojego syna!!" POWODZENIA

Gość niepotrzebnie masz nerwa
Nie mieszkacie razem to wielki plus. Nie musisz jej ani słuchać ani oglądać. Jedyne co może zrobić to za Twoimi plecami ustawiać synka. Reagując złością sprawiasz że facet będzie miał do Ciebie pretensje. Babsztyl wie co robi, bo za plecami synka Cię wkurza po to byś wybuchła w jego obecności. Ona za to będzie grała przy nim niewiniątko i koniec końców okaże się że to ty jesteś ta zła, konfliktowa bo żle mówisz o kochanej mamusi. Ignoruj, ignoruj, ignoruj i nie daj sobą manipulować. Im spokojniej będziesz przyjmować jej gierki tym bardziej ją będzie to wkurzać. Nie rozmawiaj o niej z facetem bo i tak będzie ślepy na Twoje pretensje, on w swojej matce nie widzi skazy.

Gość marciussss
wiem, że mieszkacie osobno, ja ci tylko pisałam o sobie :) najlepsza rada, to sie nie przejmuj i tak jak ktoś pisał, pokaż facetowi, że wcale taka miła dla ceibie nie jest i powiedz mu że nie pozwolisz sie tak traktować. Powiedz mu jasno, żeby nie było, że się czepiasz biednej kobiety.

Gość ruda32244
wiesz ja tak do tej pory robiłam i wszyscy naokoło mnie wychwalają nawet mój teściu ale ona ma taką siłę przebicia ze od wczoraj jestem zła i niedobra ,, achh życie to nie bajka ..

Gość marciussss
ej a może mamusia piłuje do tego, żebyście się pobrali, bo co na to jej koleżanki w beretach powiedzą?

Gość ruda32244
co ty ona mnie nienawidzi i cieszy się ze nie ma ślubu..

Gość małżeństwo to nie bajka
po wejściu do rodziny człowiek sobei uświadamia że byłoby cudnie gdyby nie teściowa która chce rządzić synkiem.... niestety niektóre teściowe to wariatki które nigdy nei pogodzą sie z myślą że ich rola jedynej kobiety ich syna juz mineła stąd ten jad i złosliwość, na każdym kroku muszą pokazać że są górą bo nie dość że wstrętna jędza nasra Ci w talerz to ty masz jej w dupę włazić bo jest starsza, jest matką twojego faceta i należy jej się szacunek...i na tym jadą do końca życia najpierw szacunek bo matka męża, a potem szacunek bo schorowana staruszka....a w międzyczasie taka zołza całe małżeństwo rozwali i do ruiny psychicznej doprowadzi