Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wieeeem

wysyłka ksiazki, ile?

Polecane posty

Gość nie wieeeem

Jaki jest koszt koperty bąbelkowej na poczcie formatu a4? nigdzie nie moge znaleźć...

Grubej książki nie wyślesz w kopercie, nawet jesli sie zmieści. Od jakiejś wago musi być pudełko tylko nie wiem dokładnie od jakiej.

Gość nie wieeeem
książka nie jest gruba, wiec spokojnie da radę w kopercie. A jeśli wyślę w zwykłej może przyjść obtarta? Ktoś miał takie przypadki?

Gość 15 zlo
Kiedyś abba Makary szedł od bagna do celi, niosąc liście i spotkał na drodze diabła, ktry trzymał sierp. Diabeł zamierzał się na niego sierpem, ale go nie mgł uderzyć. 1 powiedział: „Wielką krzywdę mi wyrządzasz, Makary, że nie mogę cię pokonać! Przecież wszystko, co robisz, ja także robię. Ty pościsz, a ja nigdy nie jadam; ty czuwasz, a ja w ogle nie sypiam. Jest tylko jedna rzecz, ktrą mnie przewyższasz" - „Jaką?" - zapytał abba Makary. A diabeł odrzekł: „Twoja pokora: to przez nią ja cię nie mogę pokonać".8 [Apoftegmaty Ojcw Pustyni] O

Gość nie wieeeem
nikt nie wie?

Gość nie wieeeem
to ważne!

Gość nsbvdhsjhdvbsjhssssss
książke możesz już wysłać za 4,50 zł (listem POLECONYM ekonimicznym), ja przy wysyłce nie stosuje kopert babelkowych tylko zwykłe i nikt się nie skarżył :) jeśli książka jest troche grubsza to koszt 5,10 zł (polecony ekonomiczny)

Gość nsbvdhsjhdvbsjhssssss
książke owiń w folie spożywczą to na pewno bezpiecznie dotrze na miejsce

Gość nie wieeeem
dzięki :)