Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bleblemana

isc czy nie isc na ten slub i wesele

Polecane posty

Gość bleblemana

moja dobra kolezanka zaprosila mnie na swoj slub, niestety nie mam z kim i niedwano stracilam prace a oszczednosci kurcza sie w zastraszajacym tempie. jako ze znamy sie od lat powiedzilam jej co i jak i ze niestety nie przyjde, a ona na to zeby sie nie przejmowac niczym tylko mam wziac jakiegokolwiek kolego jak nie chce sama przyjsc,pozyczyc kiecke zeby na nowa nie wydawac i zapomniec o jakichkolwiek prezetach lub kopertach, poprostu mam przyjsc. nie wiem co robic, bardzo chce isc ale z drugiej strony glupio mi tak bedzie.

Gość sadfghjk
no przeciez wyjasnilas jej cala sytuacje i ja zrozumiala ...

Gość mi tez nie żal
idż i kup jakis skromny prezent, nie musisz pieniedzy dawac do koperty jak skromnie zyjesz, jak jest twoja przyjaciółka to zrozumie twoje skromne zycie a jak pojdziesz sama bez partnera to tym bardziej ja bym poszła i prezent dała i juz

Gość dziewczyno idź!
Masz mądrą koleżankę, ona chce Ciebie widzieć... nie kasiorę. Warto takie znajomości kultywować, nigdy nie wiadomo, może i Ty będziesz mogła się jej czymś zrewanżować? Nie zawsze kasa jest ważna.

Gdybym była na miejscu PM,, tez bym bardzo chciała, żebyś przyszła... :) bo w takim dniu najważniejsza jest obecność bliskich osob, a za taka uważa cię koleżanka :) jeżeli nie stać cie na prezent teraz, to wystraczy, że na ślub kupisz tylko kwiaty i złożysz życzenia, a przeciez prezent gdybyś chciała możesz dać jej wtedy, kiedy bedzie cię na to stać... w rocznicę ślubu czy coś takiego.. ale idź! :D