Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co jest grane?

Co jest grane?

Polecane posty

Gość Co jest grane?

Dlaczego nie mam orgazmów? Od roku współżyję ze swoim mężczyzną, którego bardzo kocham. Decyzja o podjęciu współżycia była przemyślana, odpowiednio też się zabezpieczamy. Kochamy się prawie codziennie, a ja jeszcze nigdy nie miałam orgazmu. Jest mi z nim bardzo dobrze, samo zbliżenie też jest bardzo przyjemne, ale nie mogę dojść. Czy macie pomysły, co może być powodem?

Gość Co jest grane?
A coś więcej? Nie jestem przekonana, czy to jego wina.

Skoro nie dochodzisz znaczy że nie potrafi się o ciebie zatroszczyc tak jak powinien... a i ty nie jestes "zbyt podniecona" całą sytuacją... może psychicznie coś nie gra... ale on też nie potrafi zrobic tak byś kochając się z nim zapominała o wszystkim innym i przechodziła do innego wymiaru świadomosci/nieświadomości;D czujesz się pewnie zestresowana lekko, analizujesz pewnie... a i on nie przykłada się do tego by ci było świetnie za bardzo...;p

Gość Co jest grane?
No właśnie trudno mi się zgodzić. On bardzo się stara, zawsze mamy cudowną grę wstępną i czasem od samych jego pocałunków i szeptów jestem tak podniecona, że... a co dopiero cała reszta. A jeśli chodzi o mnie, że się czymś stresuję... No widzisz, gdyby taka sytuacja zdarzyła się kilka, kilkanaście razy, nie martwiłabym się. Ale tak jest zawsze, a nie jestem wiecznie zestresowana. Właśnie jestem typem osoby "bezstresowej". Myślisz, że mogą być inne przyczyny? Dziwi mnie to i niepokoi.

skoro psychicznie jest ok... i fizycznie... to ja nie wiem...;p

Gość Co jest grane?
:(