Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

drzewko82

suknia ślubna firmy Agora - sprzedam

Polecane posty

Hej. Mam do sprzedania suknię ślubną w stanie idealnym, po czyszczeniu. Dorzucam gratis bolerko koronkowe ( takie jak widać na zdjęciu), bolerko zwykłe, diadem. Zdjęcia są amatorskie ale na razie mam tylko takie na komputerze. Jak by co to zrobie nowe i wyślę na meila. Suknia kosztowała 2800 zł - sprzedam za 1200. Suknia szyta na osobę ok 172cm + 5 cm obcas. http://www.voila.pl/038/tt77b/?1 http://www.voila.pl/042/0mfee/?1 http://www.voila.pl/044/p5vhx/?1 http://www.voila.pl/048/divrg/?1 http://www.voila.pl/053/c5j18/?1

Gość elkaaaaaaaaa
bylas w ciozy????

Gość mała_25
a na jakie wymiary jest ta suknia?

Gość alutttkaaa
ja kupiłam nową suknię z salonu sarah w rybniku za 1300zł, bo była wyprzedaż kolekcji. więc za chiny nie kupiłabym używanej za taką samą cenę. obniż!!!!

Gość mała_25
a to jest gorset+spódnica czy całość? jak suknia wygląda z tyłu?

Gość kwejfvg
ty w ciazy bylas czy nie????

nie, byłam 4 miesiące po drugiej ciąży, jeszcze trochę brzuszka było :) ale jak już wyżej pisałam jest to do regulowania.

suknia jest dwu częściowa, z tyłu wiązana. a co do ceny to można się dogadać.

Gość ludiwka
Pięknie wyglądałaś!!! Suknie idealnie podkreśliła Twoją figurę, apetycznie, elegancko, ślicznie! Aż mi głupio ale nie mogę się napatrzyć na te zdjęcia :-)

Gość Prinzesska27
Drzwko ja tez uwazam ze pieknie wygladalas....

Gość venn_a
a ja się zapytam drzewko mieszkasz na śląsku? tam kościoły są na cmentarzach na jednym zdjęciu widać nagrobki za wami. Trochę to mroczne ale spotykałam się z czymś takim na śląsku tylko.

tak, masz racje tu wszędzie są cmentarze koło kościołów. przeważnie jeszcze poniemieckie :)

Gość venn_a
to dobrze trafiłam ;) ja też w woj. śląskiego ale inne tereny ;)

Gość venn_a
no i ładnie oczywiście wyglądałaś :D ale w takich fasonach nie jest mi do twarzy jestem drobną osobą i ginę w tym wszystkim muszę mieć coś "drobniejszego" ;)

Gość jajsdhsg
Ładnie wyglądałaś. Suknia nie w moim typie, ale tobie pasowała. :) Nigdy nie widziałam cmentarza wokół kościoła na Śląsku. W jakim to mieście?

konkretnie to dolny śląsk, dużo tu takich kościółków :) Okolice Karpacza:)

Gość jajsdhsg
To trzeba było od razu pisac, że Dolny, bo dla mnie Śląsk to Górny i dlatego się zdziwiłam. :) A Karpacz to dla mnie też nie Śląsk tylko Karkonosze. Ale uwielbiam te tereny i niedługo jadę do Szkalrskiej Poręby. :)

a co Ty bedziesz robiła w tej Szklarskiej? Tam się nic ciekawego nie dzieje :) Ale to normalne chyba, że ja jak mieszkam w takich terenach to wolałabym pomorze albo Mazury ;)

Gość jajsdhsg
Będę chodziła po górach. :) Byłam tam juz kilka razy, mam sprawdzony pensjonat i chętnie tam wracam :)

Gość Prinzesska27
Ja tez jestem drobna a mimo to mialam szeroka suknie typu hiszpanskiego. Karpacz? Bylismy z mezem dwa razy bo zNiemiec mamy niedaleko.

no to tylko po górach, ja nie lubię takich wycieczek :) ostatni raz byłam w górach jak miałam kilka lat a mam blisko jak rzut beretem hehe

Gość Prinzesska27
Drzewko..-leniuchu....

jak ktoś ma coś pod nosem to się nie chce zazwyczaj, ja z chęcią popływam w morzu :)

no nic odbiegłam trochę od tematu :) muszę wystawić suknię gdzieś na jakieś aukcje. Może ktoś się znajdzie komu się spodoba chociaż nikt już raczej nie lubi "wielkich bez". Najwyżej schowam gdzieś wgłąb szafy na pamiątkę ;)