Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joweg

Amygdalina lekartwem na raka !!!!!

Polecane posty

Gość joweg

Czesc , nie wiem czy w to uwierzycie ale to naprawde dziala to cuda !!!!! Amygdalina jest lekartwem na raka :)

Gość jannbhhs
skąd wiesz?

Gość joweg
bo moj maz to sosuje i zabilo mu raka a teraz jestesmy w klinice gdzie tym lecza i wielu osoba juz to pomoglo :)

Gość jannbhhs
ta klinika to chyba nie w Polsce ? A ile kosztuje taka terapia .?

Gość jannbhhs
czytałam o lizynie ale nie znam ludzi własnie, którzy stosowali to na własnej skórze i im sie udało.

Gość brednie...
Amygdalina to nic innego jak witamina B17,poczytajcie w google barany

Gość brednie...
najwięcej jej jest w młodych gorzkich migdałach

Gość tak idoto
zgadza sie to inaczej witamnina b 17 i co robi to jakas róznice że podałes inną nazwe?

Gość joweg
sa dwie kliniki gdzie lecza amygdalina w meksyku i w niemczech. moj maz najpierw bral tabeltki z maygdalina 500mg i potem byl operowany i jak mu wycieli to rak byl na jednym plucu juz czesciowo obumarly a na drugim calkiem.

Gość joweg
tak amygdalina, letril,b17 to to samo

Gość tak idoto
ma pytanie do autorki tematu czy mogłabys zdradzic tajemnice jaka klinika sie zajmuje sie takim leczeniem .

Gość joweg
moze ktos jesczze z was sie tym leczyl albo stosowal terapie garsona ?

Gość brednie...
tak idioto-idiota/tka z ciebie jeśli wierzysz w te brednie....głupich nie sieją

Gość joweg
to jest prywatna klinika Alternatywna metoda leczenia raka witamina b17. wlasnie maz ja robi w tej klinice

Gość joweg
mozesz mowic ze ejstem glupia i nie wiadmo co ale sama widze na wlasne oczy ze to dziala

Gość tjdshfjjhsj
może autorka rozjasni troche umysły tego zfarmaceutykowanego społeczenstwa .Fajnie by bylo miec namiar na jedna z tych klinika gdzie terapia jest tansza. tak pozatym to gratuluje zwyciestwa nad choroba ,wileu sie nie udaje ,ale tez z prostego powodu ludzie nie wiedza jaka powinna byc profilaktyka ale to celowe działania koncernów farmaceutycznych które żyja z raka i bija na tym kase jaka w głowie nam sie nie miesci

Gość no bo ale przeciez
nie uwierza jesli nie zobacza tego w telewizji,a tego w telewizji nigdy nie zobacza

Gość joweg
co prawda jest to bardzo kosztowne , ale sam lekarz nie pobiera wysokiego honorarium tylko leki i kroplowki ktore tam sie podaje sa bardzo kosztowne, i z tego co sie orientuje to w meksyku kosztuje podobnie, ja jestem bardo zadowolona i maz tez z tego leczenia

Gość joweg
jesli chcialby ktos pogadac to mozna na gg

Gość o mamo
Nikogo nie interesuje tem temat ,wszyscy mają powazniejsze tematy na kaffe, typu jaki ostatnio mi zapadł w pamieci,,ptak nasrał mi na głowe czy to znaczy ze mam szczescie ?,,

Gość joweg
aha czyli ludzi nie intereesuej to ze jest cos co zabija i zwlacza raka ???? wola ludzie umierac bo poprostu ich to nie interesuje ???? co jest wazniejsze od zdrowia ?????

Gość Fam-Faram
Kiedyś własnie mówili w TV , że wit. B może leczyc nowotwory... ale nic wiecej na ten temat nie wiem... Jakis program był o tematyce jak wynaleźli leki na groźne choroby podając pacjentom przypadkiem złe leki w tym wit. B .

Gość o mamo
no sama widzisz ze dla nich wazniejsze sa pierdoły . pozatym ludzie w to nie wierza bo oni rozumuja tak; ,,dgyby to był naprawde lek na raka to byłoby o tym wszedzie głosno w mediach i wogóle a dlaczego nie jest bo to pewnie bzdura i jeszcze cie wysmieja . Ale to nie ich wina sama wiesz jak to działa ,najwazniejszy jest interes firm farmaceutyxcznych . Jest duzo leków na rózne choroby ale o tym sie nie mówi http://www.mangostan.pl/zakazane.html Suplementy i zdrowie - zakazane informacje.

Gość joweg
wielkie dzieki za linki :) zaraz poczytam , ciemnota i niewiara ludzi mnie zalamuje, w sumie sama nie wierzylam poki sama nie zobaczylam :)

Ja ostatnio z tym miałem do czynienia i się widać zatrułem bo miałem problemy z formą no i w ogóle z dotlenieniem organizmu:O.Ale na szczęście znam banalną i niedrogą odtrutkę:classic_cool:.

Gość joweg
w jakim celu stosowales i co ?