Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joweg

Amygdalina lekartwem na raka !!!!!

Polecane posty

Gość joweg
Witam ponownie ja amygdaline zamawiam prosto z Meksyku. Na allegro ceny c9o do produktu sa bardzo zawyzone. Normalnie jedna paczka kosztuje ok 230 zl a na allegro znalazlam najtaniej za 300 zl. Wymioty, bioegunka bol glolwy to norlane jak bierze sie tabeltki z amygdalina to objawy zartuccia tzn ze dziala :) jakiego masz raka ? i ile tabeltek bierzesz dziennie ? jesli jest ci bardzo nie dobrze i wymiotujesz polecam brac po pol tabletki w odstepach co godzine :) co do diety ktora maz stosuje to jest bardzo nie zadowolony z niej niestety , poniewaz pije tylko soku i je warzywa owoce i zupy warzywne przez 21 dni. niestety wymiotuje po sokach ale niestety musi sie zmusic:) prosze o kontakt na gg to wytluamcze pani wszystko dokladnie

Gość joweg
w celach zapobiegawczysz ok, ale zeby sie tym leczyc to troche za male dawki sa :)

W celach leczniczych należy stosować wszystkie metody:P.Ja nawet mimo tego że nie jestem chory na nowotwór stosuję systematycznie 3 metody lecznicze ale na zapobieganie:P.

Gość joweg
wiesz to tez cos :) zabezpieczenie jakby nie patrzyl kazdy powinien o tym myslec :)

Gość joweg
jakich celach ?

Gość pawellx1981
Cześć można prosić do Ciebie ten numer gg. Mam pare pytań odnośnie leczenia tą witaminą. Pzdr.

Gość joweg
33341404

Gość joweg
cos cisza tutaj ostatnio :()

Gość joweg
moj maz ma sie ok , byl ostatnio jeszcze raz u dr, puttuch :)

Gość joweg
to w takim razie powinnam dawno juz niezyc :D na dzien zjadam ok 50 pestek i zyje :D a moj maz je tabletki z amygdaliny i pestki je i tez zyje :D

Gość MoniPie
Joweg prosze Ci o kontakt ze mną, potrzebuję pilnie szczegółów na temat kliniki dr Puttich, mam bardzo chora mamę rak płuc bez przerzutów, nieoperacyjny jestem zdecydowana pojechac do Darmstadt, mama po 2 chemiach czuje się fatalnie. Niestety nie znam niemieckiego, jak tam jest z zakwaterowaniem- czy oni w tej klinice pośredniczą, bo rozumiem ze musi byc jakoś blisko, tak? bo tam codziennie trzeba sie zgłaszać. Czy trzeba tłumaczyc jakaś dokumentację medyczna i im wczesniej wysłać aby przejsc tzw. kwalifikację czy coś w tym stylu, napisz do mnie prosze jesli mozesz albo zostaw na forum adres e-mail monia4p@op.pl

Jak chcesz mogę podać jakie znam metody na nowotwory:classic_cool:.Ale ostrzegam że nie testowałem skuteczności:P.Za to 2 sztuki testowałem pod względem toksyczności i przynajmniej 1 jest zdecydowanie bezpieczniejsza od amygdaliny:classic_cool:.

Gość Rak and roll
Oddam potrzebujacym chorym na nowotwor kuracje z amygdalina oryginalna z meksyku zainteresowanych prosze o contact mailowy.

witam ! amygdalin albo leatrile jest skladnikiem ziaren pestek moreli (popularnie zawny witamina b17) leczy kazdego raka ! wiadomo jednak, ze potrzebne jest polaczenie z innymi witaminami i enzymami, aby dzialala skutecznie... sluze szczegolami terapii w mojej rodzinie...poprawa prawie natychmiastowa... nie sprzedaje ani nie polecam zadnych konkretnych zrodlem nabycia lekow...

Gość bardzo ciekawy temat
napiszcie więcej....

Gość gość
Być może ta informacja została już podana, ale ile dokładnie kosztuje terapia w Niemczech? Z góry dziękuję.

Gość gość
i co nieco może o dalszych efektach...

Gość gość
Witam wszystkich serdecznie Od 2008 roku choruje na raka piersi w 2009 była wznowa i ponowna teraz w bliźnie po mastektomii........jestem po 3 opracjach, 15 różnych cyklach chemii i 45 naświetlaniach, a to dziadostwo dalej buszuje...............guz rozpoznany późno i 3 stopień złośliwości.......przeczytałam tu o wit B17 i leczeniu w Niemczech........niestety nie znam niemieckiego więc problem był by duży i ciekawi mnie koszt takiej terapii.Pozdrawiam

Gość gość
Sprzedawac chorym na raka amigdaline to przestepstwo Oszukuja tych biednych ludzi po to tylko by na nich zarobic !!!! Znalam( bo wiecej nie chce go znac) chlopaka , ktorego matki facet chorowal na raka i leczyl sie w klinice w nieczech wlasnie amigdalina i niestety jakos go nie wyleczyli . pozostalosci " leku " w ampulkach chlopak ten sprzedal w pl za 1000 pln ( a w meksyku koszt ampulki to od 35 usd - 60 usd cale to zdarzenie podsunelo mu z******ty pomysl na biznes stwierdzil , ze bedzie do polski sprowadzal amigdaline a pozniej przewozil ja do niemiec ( tam jest zakazana sprowadzana z meksyku ) a ze jego mam zna sie dobrze z tym lekarzem to zaczal sie buzines ( lekarz skupuje od niego ) Zadam sobie jedno pytanie dlaczego swojej babci tym nie leczył tylko brał ja do szpitala na konsultacje ???? Dlaczego swojej babci nie zawiozl do tej kliniki w niemczech ?????tylko do nszych onkologow????? Gdy powiedzialam , ze jest to oszukiwanie on stwierdzil ze ma troche wyrzuty , ale ze tez chce zarobic ............

Gość Gosc 12
Sprzedawac chorym na raka amigdaline to przestepstwo Oszukuja tych biednych ludzi po to tylko by na nich zarobic !!!! Znalam( bo wiecej nie chce go znac) chlopaka , ktorego matki facet chorowal na raka i leczyl sie w klinice w nieczech wlasnie amigdalina i niestety jakos go nie wyleczyli . pozostalosci " leku " w ampulkach chlopak ten sprzedal w pl za 1000 pln ( a w meksyku koszt ampulki to od 35 usd - 60 usd cale to zdarzenie podsunelo mu z******ty pomysl na biznes stwierdzil , ze bedzie do polski sprowadzal amigdaline a pozniej przewozil ja do niemiec ( tam jest zakazana sprowadzana z meksyku ) a ze jego mam zna sie dobrze z tym lekarzem to zaczal sie buzines ( lekarz skupuje od niego ) Zadam sobie jedno pytanie dlaczego swojej babci tym nie leczył tylko brał ja do szpitala na konsultacje ???? Dlaczego swojej babci nie zawiozl do tej kliniki w niemczech ?????tylko do nszych onkologow????? Gdy powiedzialam , ze jest to oszukiwanie on stwierdzil ze ma troche wyrzuty , ale ze tez chce zarobic ............

Gość gość
Zalety leczenia terapią hipertermii onkologicznej ogólnoustrojowej: 1. Zwiększa skuteczność chemioterapii i radioterapii. 2. Redukuje negatywne skutki chemioterapii i radioterapii. 3. Systematycznie uszkadza białka i nici DNA nowotworu. 4. Aktywuje układ immunologiczny do walki z rakiem. 5. Oddziałuje na guz pierwotny oraz ogniska przerzutów nowotworowych. 6. Działa przeciwbólowo. 7. Jest nietoksyczna, nieinwazyjna, bezbolesna. 8. Podnosi jakość życia chorego. 9. Obniża ryzyko powstawania przerzutów. www.BialaOnkologia.pl