Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawrótgłowy

trudna sprawa;/

Polecane posty

Gość zawrótgłowy

Mam 17 lat ostatnio zaczęłam chodzić z chłopakiem i wszystko ładnie pięknie chodze do niego,spotykamy się ale on nie odwiedza mnie bo go jeszcze nie zaprosiłam bo sie wstydze. Mam pokój z kuchnią bez łazienki;/ (co prawda mam trzy pokoje i kuchnię ale połowe mieszkania zajmuje babcia bo się z rodzicami nie odzywa i ma swoja oddzielną kuchnię) pokój z kuchnią nieestety nie są oddzielone żadnymi drzwiami tylko jest wnęka na drzwi więc zero prywatności i w dodtaku palą w domu;/ . Kurde to jest najgorsze ze jakby rodzice chceieli to bysmy mogli zrobić łazienkę bo nas stać na to ale oni sa strasznie skąpi. Wstydze się strasznie zaprosic koleżanki lub chopaka co zrobić?;/

Gość tylkoONA
no wstyd to niestety nie jest mila rzecz. rozumiem cie. mysle ze poznaj najpierw dobrze tego chlopaka a potem go zapros. jezeli mu zalezy na tobie to bedzie mial w nosie jak mieszkasz.

powiedz ze masz skomplikowaną sytuację rodzinną i nie wiesz czy bedziesz przyjmowac gosci dlugo, bo jest to na tyle zawiłe, że nie możęsz nawet wytłumaczyc. powolaj sie ze powinni zrozumiec, bo sami mają pewnie(ojca pijaka, dziadka z alzheimerem czy brata chorego psychicznie) no kXXX jego mac cos wymysl wiesz w wielu sytuacjach podaje sie powod-z powodow rodzinnych i tyle, spraw rodziny nikt nie rusza, ale kazdy dojrzaly czlowiek wie ze jest to trudne

To pogadaj szczerze z rodzicami, żeby zrobili tą łazienkę czy co tam Jak chłopak jest Ciebie wart, to zrozumie, gdy mu wszystko wytłumaczysz Pozdrawiam ;-)

Gość zawrótgłowy
ale jakbio sie iecej z chłopakiem to kiedyś trzeba go zaprosić żeby rodzina go poznała

Gość zawrótgłowy
ale jak chce z chłopakiem coś więcej to kiedyś trzeba zaprosić go do domu żeby rodzinka go poznała * a z rodzicami gadałam a oni zeby nie zawracać im głowy;/