Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexi blondi ***

Gardzę laskami które w wieku >20 zaszły w ciążę/wyszły za mąż.

Polecane posty

Gość odoihdfhdfh
Dziewczyny! Tak naprawdę to nie ma tu komu odpisywać ...no chyba że ktoś lubi pogaworzyć z sexi blondi ale chyba jest od tego taka specjalna linia 0 700 czy jakoś tak:D. Nie no na serio to autorka tematu nie popisała się tym wychwalaniem się i noszniem nosa w górze a uświadomiła mi jak głupie są jeszcze niektóre dziewczyny . A poza tym najgorzej jak się z dziada pan zrobi, gdyby autorka była pewną siebie mądrą osobą to nie przyszłoby jej do głowy zakłądać taki temat a dwa, to takich rozmarzonych co do swojej pieknej różowej kariery w Polsce jest na pęczki i niestety tylko ułamek z nich coś osiaga (studia łatwo jest skończyć trudniej jest cos po tych studiach zacząć)

Gość uhuygyggyg
uśmiałam się;). jaki jest sens narzucania innym swojego zdania? każdy żyje jak chce;). ja mam 21 lat, studiuje i juz sie nie moge doczekac dziecka.. mam starsze kolezanki i bardzo im zazdroszcze;). tez juz bym chciala miec rodzine, ustatkowac sie, a niestety jeszcze 4 lata studiow:(..

chciałaś dyskutować to dyskutuj ,a nie wmawiasz wszystkim ,ze sa mlodymi mamusiami ..sory ja ide teraz do klasy maturalnej mam wymarzonego chlopaka w przyszlym roku bede miala zawod i mature moj chlopak pracuje od przyszlego roku zamierzamy wynajac razem mieszkanie i najwyzszy czas na dziecko nie mam zamiaru pisac ci kiedy jest odpowiedni czas na stracenie dziewicwa ,bo kazdy robi to kiedy chce ,ale o tobie niedlugo bedzie mozna zrobic program 30-letnia dziewica :D idz na zakonnice kotku :)

A i jeszcze jedno w temacie wpisałaś znak większości ,a nie mniejszości pani studentko .;))

Gość NIEmoralnaaaaa1333
do autorki: jesteś na studiach i takie byki strzelasz? Zapominasz zaimków i znaków interpunkcyjnych? Co to za "studia"?

Pewnie resocjalizacja :P większość gwiazdeczek ,które chwala sie tym ,ze chodza na studia studiują wlasnie resocjalizacje :)

Gość NIEmoralnaaaaa1333
ja stawiam na obsługę solarium

Gość g g g .... ....
No pieknie, blondi :) Dzieki Tobie, wiem, kim jestem.... Moze i mature zdalam, pierwszy seks jak mialam 20 lat, jak zaszlam w ciaze to 23... Ale.... moja tesciowka wyszla za maz w wieku 18 lat, w wieku 19 urodzila swoje pierwsze dziecko-wiec skoro patologia rodzi patologie (tesciowa

Gość g g g .... ....
ponizej 20 lat w ciazy bez matury!!!) -to moj maz z patologii pochodzi, co za tym idzie ja i moje dziecko jestesmy pol-patologiczni :) Teraz tylko rozwod mi zostaje, zeby zmyc to straszne brzemie patologii :P

Gość klops że hoho
kosmetologia ...a tak wogóle to widać że ją duma rozwala że wogóle studiuje:D ....jejku ja jak zdałam maturę to myślałam sobie ...heh teraz to już maturzystka ze mnie a potem dostałam się na studia i na maturzystów patrzyłam i mówiłam ...hmmm przyszłe kotki kochane:D a teraz kiedy już pracuję w zawodzie myślę sobie...taka jak sexi blondi będzie zawsze chwalić się " już odłożyłam 4,5 tys. złotych i co wy na to wy zasmarkane matki i meżatki?" ja mam kasę i intercyzę spisaną z mężem....oż cholera niepotrzebnie bo to on ma więcej szmalu :D

Gość klops że hoho
Dziś przynajmniej dotarło do mnie że kafe może niejdnokrotnie rozbawić. Sexi blondi poczyta , poduma, oko jej drgnie , splunie w bok, podwinie rękawy dresu i zarzuci tłustym kucykiem a potem potrze tłustymi paluszkami jak krzemień o krzemień i odgryzie wam sie oj odgryzie ....będzie bolało :D Dobrej nocy wszystkie męzatki i matki

kocham takie teksty, że jak matka i żona to MUSI być zaniedbana ;) 0/10,kiepskie prowo ;]

Gość g g g .... ....
Ja teraz siedze, placze, spac nie moge, bo moje dziecko ma w sobie patologiczna krew meza :( to przez tesciowa !!! co jej do lba strzelilo, zeby wychodzic za maz i plodzic dziecko przed magiczna granica 20 lat (3 tys. zl. nawet nie miala odlozone )?!!! Juz mam ochote zalozyc topik, jaka to mam okropna tesciowa-patologie... :P

ggg to ja też mam patologię,moja babcia w podobnym wieku urodziła,została mężatką :( również powinnam zostać rozwódką,zrzec się dziecka i zacząć życie i przy okazji zafundować sobie transfuzję krwi, przecież ta moja to taka patologią skażona ;(

Gość czytam i nie wierzę
Bellik Ty pracować nie musisz, bo chłop na ciebie robi. Wielkie mi osiągnięcie i powód do dumy! To nie ty dajesz sobie radę, tylko twój chłop! A panna 19-letnia narzeczona finansisty, ciekawe, czy gdyby finansistą nie był, to czy tak szybko chciałabyś mieć z nim dziecko:) Odkładając na później nawet studia. Wiesz, właściwa kolej rzeczy to najpierw studia, później dziecko. Tylko, że przez 4 lata narzeczeństwa, facet doradca finansowy mógłby się zmyć do innej :)

Gość g g g .... ....
Jak maz Bellik nie spisal intercyzy, to maja wspolnote majatkowa-wiec kaska wspolna :P

Gość a ja gardzę tobą blondi
3 tys to wg ciebie kupa kasy?? poczekaj aż dorośniesz zobaczymy na ile ci to starczy. ja miałam 20 lat jak wyszłam za mąż a prawie 21 jak urodziłąm dziecko i co i mam kochającego męża, mieszkanie, w tym roku kończę studia. mam pracę stać mnie na fajne ciuchy dobre kosmetyki i jeszcze mam co odłożyć a ty co masz 3 tys i nic poza tym

Gość Laluchala
Autorka ma trochę racji i trochę jest jednocześnie zbyt jednostronna i ostra. Ma rację co do tego, że niemądre są dziewczyny, które wbrew swoim oczekiwaniom pchają się bezmyślnie w seks w wieku kilkunastu lat i lądują z niechcianymi ciążami przekreślając plany, jakie miały i zamiast robić to, co by chciały - imprezować, uczyć się, zdobywać zawód, siedzą w pieluchach i biorą na siłę ślub, bo brzuch rośnie. Ale autorko nie możesz generalizować, że każda 20-stka czy młodsza, co ma dziecko, ma je z wpadki, bo są dziewczyny, które świadomie decydują się na ślub i dziecko w takim wieku. No może nie w wieku 18-19 lat, ale 20, czy 21, 22, to czemu nie. Ale zgodzę się, że nastolatki, które bezmyślnie zachodzą w ciążę i usidlają się na siłę w związkach z powodu ciąży to nieodpowiedzialność.

Gość Laluchala
Sama mam lat 31, wyszłam za mąż mając prawie 28 lat i chciałabym cofnąć czas i móc to wszystko zrobić trochę wcześniej, np. ślub w wieku 25 lat, zaraz potem dziecko.Żałuję trochę, że mój mąż nie pojawił się na mojej drodze wcześniej, bo jednak zauważam, że z tego względu, że wzięliśmy ślub i zaczęliśmy wspólne życie dość późno, szybko przeistoczyłam się w 30-stkę i czas strasznie leci, młodość ucieka. No ale życie nie zawsze się tak układa, że poznasz tego jedynego w wieku 20-22 lat, czasem trzeba poczekać trochę dłużej.

Gość a ja mam 24
lata i 9 miesieczne dziecko na ktore zdecydowalismy sie swiadomie nadal studiuje za rok bronie mgr i nie sadze abym byla gorsza od ciebie autorko

Gość Laluchala
Jak młoda dziewczyna wybrała życie rodzinne świadomie, to czemu ma być nieszczęśliwa ? Ale jak tego nie wybrała, tylko wplątała się w to bez chęci, a przez nieumyślność, to racja, ma przerąbane i jest nieszczęśliwa.

Gość ee tammmm
i stara dupa moze byc nieszczeslia,nawet jak wyjdzie za maz w wieku 30 lat!

Gość mama po raz pierwszy
ale to i tak nie jest powod, zeby gardzic kims, kto tobie krzywdy nie robi, a ma inne poglady i priorytety w zyciu. jak dla mnie to prowo-autorka zalozyla glupi temat, by wywolac burze i posmiac sie z tych, ktore jej odpisaly.

Gość paranoja.....
To nie prowo. Uwierzyłabym że to prowo gdyby się wogóle nie odezwała i nie komentowała i gdyby potrafiła wstawić znak mniejszości a tu widać że ćwok który niewiadomo co na studiach robi i chyba przez ten sexi blondi urok tam się znalazł

Gość sexi blondi ***
Dziękuję za tak wielki odzew 🌻 Dawajcie dalej, sfrustrowane mamusie :D

Gość karakuazłota
sexi blondi :D ja jak byłam mniej więcej w twoim wieku i na studiach to inne rzeczy mnie podniecały niż burza na forum:D. Tak na marginesie to zapewne nie o tą burzę ci się rozchodziło no ale skoro już ytle osób potwierdziło że jesteś tumanem piśniennictwa i z podstaw matematycznych to nie wypada inaczej jak : "no dalej piszcei sfrustronwane mamusie:D"

Gość takpowiem
Mam 29 lat,dwójkę dzieci,skończone dobre studia,bardzo dobrą pracę ,nieduży dom .Jestem mloda,mam juz odchowane dzieci,żyć tylko:D

[zgłoś do usunięcia] czytam i nie wierzę Bellik Ty pracować nie musisz, bo chłop na ciebie robi. Wielkie mi osiągnięcie i powód do dumy! To nie ty dajesz sobie radę, tylko twój chłop! Po 1 pracowałam po 2 gdybym męża nie wspierała to za Chiny ludowe do wojska by się nie dostał po 3 jestem dumna z mojego męża, ze potrafi utrzymać SAM rodzine nie musząc pracować więcej niż 8 godzin dziennie ;) A jak będę chciała to do pracy pójdę ;) Gdyż nikt mnie nie zmusza do siedzenia w domu :D

Gość nierozumiemmm
a ja wam powiem urodziłam jak miałam 20 lat. ze mną na sali były 3 inne mamy a ja z nich najmłodsza i nikogo nieobrażając po prostu wtedy się takie trafiły no kompletne sieroty nic nie umiały zrobić jedna nawet dziecka nie przewijała a jak jej pielęgniarka zwróciła uwagą to chodziła z pampersem (zuzytym) przyklejonym do szlafroka :( masakra jakaś. więc generalnie wszystko zależy od kobiety niektóre młode mamy radzą sobie lepiej niż starsze

Gość sexi blondi ***
a po stujach zamierzam pracować jako prostytutka bez zabezpieczenia i będę mieć więcej dzieci o was w wieku 30 lat :D haha ^^