Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexi blondi ***

Gardzę laskami które w wieku >20 zaszły w ciążę/wyszły za mąż.

Polecane posty

Gość sexi blondi ***
rzekoma "absolwentka mwse" "załużcie" , "powczówa" ? OMG :O.... Cóż, efekt płodzenia dzieci i niechodzenia do szkoły ...

:D Jak dla mnie autorka nie ma własnego życia pomimo tego, że skończyła studia, zarabia pieniądze, odkłada na kupkę i dba o Swój wygląd wizualny. Uprzedzając pytanie to pierwsze dziecko urodziłam w wieku 27 lat tylko do tego czasu miałam swoje życie, zajęcia, pasje a nie zastanawianie się nad życiem innych. A zresztą za 10 lat sytuacja może się odwrócić bo w dzisiejszych czasach nic nie jest pewne. Może zdażyć się autorko, że wylądujesz pod mostem a "dzieciate" koleżanki będą patrzeć na Ciebie z góry i zakładać tematy o Tobie;)

Gość sexi blondi ***
Endlessly Co rozumiesz przez stwierdzenie, że nie mam własnego życia? A, i dla Twojej wiadomości, to nie skończyłam studiów, jestem po drugim roku. Jeszcze 3 latka ;) P.S. "zdażyć" ??? Oj,, chyba kolejna niewydeukowana mamusia :P

Gość a ja mam szczura
HE HE sama jestem matka,ale tak sie nie ponizam jak wiekszosc tu piszacych. masz racje autorko-poziom zerowy.I to one maja dawac przyklad swoim dzieciom,a tu same przeklenstwa ida. do endlessly-piszesz,ze autorka nie ma swojego zycia.a ty je masz?czy twoim zyciem jest kafeteria?:)

Gość nigdy nie chcę mieć dzieci ALE
ja nie bede mieć dzieci wiec nikomu przykładu nie musze dawać :D równie dobrze mogłaś założyć temat 'gardze recydywistami' albo 'gardze kobietami w bialych kozaczkach' Co cie boli? twoje koleżanki sa dzieciate i nie masz z kim spędzać czasu?

Hehehehe... to, że po jednym błędzie stwierdzasz, że jestem niewyedukowana to powiem Ci, że bardzo szybko wyciągasz wnioski. Ale Twoje prawo a mnie nie sprowokujesz;) Wyobraź Sobie, że skończyłam studia a błędy zdarzają się każdemu i nigdzie nie napisałam, że ja ich nie popełniam. A Ty koleżanko jak na studentkę to masz bardzo niski poziom kultury skoro skupiasz się tylko na wytykaniu cudzych błędów:D Ale cóż... tak to bywa jak ktoś ma szare i mało wartościowe życie;)

endlessly - bo jej sie chyba wydaje że jest wyjątkowa i naj naj NAJ :D ale takie uroki 20letnich. ja mam 21 lat i być może sama w sobie tego również czasem nie zauważam, ale czytając takie tematy nawet mi rece opadaja RÓŻNI LUDZIE - RÓŻNE POTRZEBY możesz blondi sapać sobie na nich całymi dniami jeśli takie masz hobby, ale świata nie zmienisz...serio 🖐️

sexi blondi *** a ja mam 23 lata, tez stypendium naukowe (średnia 5.0), przyjaciół, wypady do baru/na imprezy ALE JA NIKIM NIE GARDZE!!!!! Nie mam dzieci. Po ch**j Ci te studia, jesli jesteś nadal pusta? Inteligentny człowiek będzie potrafił prowadzić rozmowę na każdym poziomie. Nawet z osobami ubogimi czy w wiedzę lub finansowo. Nie można gardzić ludźmi, którym w życiu jest ciężko. Co z Ciebie za człowiek? Za kogo Ty sie uważasz? Boże, jak ja nie znoszę takich ludzi....

Gość sexi blondi ***
a ja mam szczura--> widzę , nie jesteś tak rozemocjonowana jak one :D Koniecznie muszą udowodnić, jakie to są szczęśliwe, używając przy tym wulgaryzmów i obrażając. Już nie mogą się powstrzymać :D A założyłam sobie taki topik, bo takie jest moje zdanie ;) A koleżanek mam dużo, bo z tymi co powpadały, to akurat mniejszy kontakt utrzymywałam i nie szwędałam się z nimi godzinami bez celu, aby później uprawiać jakiś szybki sexik. Większość moich koleżanek obecnie studiuje lub robi studium i nie uprawiają seksu bez zabezpieczenia ;)

Gość akacja89
sexi blondi to masz ten sam kierunek co ja, a gdzie studiujesz i w jakim mieście?

Gość sexi blondi ***
"Po ch**j" :O Echh, naprawdę nie da rady bez tych wulgaryzmów frustratki ;) Kobiecie nie przystoi przeklinać 😴

Gość kolporter;)
Jestem po studiach stomatologii dziecięcej i powiem ci że dochodowy kierunek sobie wybrałaś ale tu trzeba jeszcze mieć parę szarych komórek w łebku, gdybym miała być twoją pacjentka a wiedziała jak się tu popisujesz to chyba bym dała pas:D

Gość sexi blondi ***
akacja89 Wolę nie podawać miasta, jeszcze te frustratki mnie zaczną szukać :D

Gość sexi blondi ***
kolporter;) Daczego? Jestem miłą, sympatyczną dziewczyną, bez nałogów i nie używającą wulgaryzmów :) I podobno wzbudzam zaufanie :) Więc myślę, żebyś nie uciekła :P

uwielbiam przeklinać, zabronisz mi ku*wa, bo ci nie w smak? :D na złość tobie zaszłabym w ciążę :D żebyś sie jeszcze bardziej rozemocjonowała

Gość kolporter;)
a wiesz że "żebyś" nie uciekła pisze się osobno????? (że byś) ale to taki malutki szczególik i wytykam to dlatego że ty robisz podobnie:)

Gość a ja mam szczura
do kolporter-zauzwaz,ze nie sama autorka jest wulgarna tylko inne kobiety.Pisza,ze nienawidza,przeklinaja,unosza sie. kto jest gorszy-mamusia klnaca i wyzywajaca innych czy studentka ze swoim zdaniem?

Gość beatriska03
pomysl dziewczyno, najpierw musisz miec dobra prace zeby dostac dobry kredyt a potem mozesz myslec a jakims wkladzie na mieszkanie... nie wiem co ty sobie wyobrazasz ze jak masz odlozona kase to kazdy bedzie ci rozkladal czerwone dywany pod nogi...? w polsce to nie takie latwe.

Gość kolporter;)
Ja tej dziewczyny nie znam ale ktoś kto wytyka innym błędy ortograficzne a sam je robi nie budzi mojego podziwu:D a poza tym nie lubię kobiet w stylu ĘĄ co to nie ja , i tyle.

Gość sexi blondi ***
kolporter;) Niestety, nie zgodzę się z Tobą, dozwolona jest tu forma pisania zarówno razem jak i osobno ;)

Gość jestes beee ebbeeb
ale jestescie pojebani tu wzyscy 20 latkami gardzicie ze zajda w ciaze 40 latkami tez gardzicie bo juz sa za stare na rodzenie a hoooooooooojjjjjjjjj wam do tego kto kiedy rodzi

Gość sexi blondi ***
a ja mam szczura do kolporter-zauzwaz,ze nie sama autorka jest wulgarna tylko inne kobiety.Pisza,ze nienawidza,przeklinaja,unosza sie. kto jest gorszy-mamusia klnaca i wyzywajaca innych czy studentka ze swoim zdaniem? Racja :) Nie obraźcie się , ale będę musiała niedługo znikać, ale jutro chętnie poczytam Wasze posty 🌻

Gość kolporter;)
Super już się nie możemy doczekać :D no tyle że ja pasuje bo to dyskusja mnie przerasta poziomem;D

Gość kolporter;)
"żebyś" dozwolona forma pisania razem i osobno ale nie w konteksćie który użyłaś nieuku;)

Gość asiaaaaaaaaaaaaa86
Tak,ja gardzę, bo przed 20-tką nie uprawiałam jeszcze sexu, mam szacunek do siebie i wtedy zajmowałam się maturą, dostaniem na studia a nie ... A czy seks przeszkadza w nauce? Nie sądzę, na swoim przykładzie stwierdzam, że nie:) nie byłam żelazną dziewicą, pierwszy raz przeżyłam w wieku 18 lat, a jednak studia skończyłam z bardzo dobrym wynikiem. Poza tym uważam, że bardziej wartościowe są nastoletnie matki po zawodówce, niż wyedukowane damulki, niby szanujące siebie, ale innych już nie. Autorka nie wyraziła swojej opinii, napisała, że gardzi, gardzi drugim człowiekiem. W dodatku człowiekiem, a raczej ludźmi, kobietami, które nikomu nic złego nie czynią, wybrały taką drogę a nie inną. Nie dla każdego szczytem szczęścia jest dom pod miastem i najnowszy model auta. Dla niektórych szczęściem jest rodzina. Autorka jest ograniczona, nie potrafi zrozumieć, że ktoś może mieć inne zdanie. Zrozumiałabym, gdyby napisała- gardzę pedofilami, wielokrotnymi mordercami-sadystami itp. Uważam, że czegoś Ci jednak w życiu brakuje i nie jesteś szczęśliwa. Osoby żyjące pełnią życia nie plują jadem, nie poniżają innych i nie porównują się z nimi, ponieważ nie jest to im do niczego potrzebne.

Gość sexi blondi ***
Nie broń się teraz kontekstem ;) Jest poprawnie napisane, a Ty nieudolnie próbujesz czegoś się doszukać ;) "nieuku" - frustratka nie da rady obejść się bez wyzwisk ;) A dla Twojej wiedzy mam stypendium naukowe i dużo się uczę, ale Ty wiesz lepiej:classic_cool:

Gość asiaaaaaaaaaaaaa86
kto jest gorszy-mamusia klnaca i wyzywajaca innych czy studentka ze swoim zdaniem? uważam, że taka "mamusia" jest przynajmniej szczera i powie to, co myśli, a osoba pokroju autorki jest zakłamana i obmawia za plecami, gdyż nie sądzę, abyś swoje zdanie powiedziała wprost jednej z opisywanych koleżanek...

blondi ile te stypendium naukowe? 100zł? :D