Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaila

do dupy z tym wszystkim

Polecane posty

Gość kaila

proszę o rady, a nie głupie komentarze... pod koniec sierpnia wychodzę za mąż. Od stycznia chciałam załatwiać jakieś rzeczy związane ze zbliżającym się weselem(w tym urządzanie mieszkania) bo wiedziałam, że na ostatnią chwilę to nie zrobi się nic. Moj nie chciał mowił, że jest dużo czasu a ja go przekonywałam ze z mieszkaniem to nie jest łatwa sprawa i na pewno będą problemy. Byl na mnie wsciakly o to i mowil ze sie glupio czepiam. teraz na 1,5 miesiaca przed weselem nie mamy ani mieszkanian i nie zdazymy go skonczyc do slubu ani zalatwionych jkeszcze wielu spraw w zwiazku z uroczystoscią. we wrzesniu mam ciezki egzamin, na ktory powinnam sie przygotowywac a nawet nie zaczelam i wiem, że się już nie wyrobie wiec powinnam go sobie odpuścić...a moj znow jest na mnie zly, tym razem o to ze nic z mieszkaniem nie wychodzi- wszystko jest nie tak. mowie mu ze to ja mam byc prawo wsciekla na niego bo prosilam zeby zajac sie wszystkim wczesniej, on mi na to ze wszyscy inni mowili mu ze ma poczekac.... ale kurwa jest ze mna wiec mnie powinien sluchac!!! napisalam mu wiadomosc, ze jak szanowal innych bardziej ode mnie to niech z nimi teraz wszystko zalatwia! ja nie kiwne reka! a wiem ze nie zdazy nic zrobic do slubu. wkurwiona jestem! oj jestem! az mnie nosi! nie wiem co powinnam mu powiedziec, czy zrobic... narazie jestesmy pokloceni. przez jego chujowe zachowanie odechciewa mi sie wszystkiego;(

Gość tu 585
to miło zaczynacie wspólne życie, już widać że więcej będzie na twojej głowie:( co to za gość, który nie potrafi w porę ogarnąć tematu mieszkania

Gość kaila
właśnie jego ojciec taki jest, ze nic sam nie zrobi. wszystko za niego jego zona robi- lacznie z uzupelnianiem stanu konta.... obawiam się, że moj moze opdziedziczył to po nim:(

Gość kaila
chyba powiem mu, że w takim razie na utrzymanie domu i rodziny on będzie zarabiał a ja będę się zajmować domem bo praca i absolutnie wszystko na mojej głowie to za dużo, zajechać się można. jemu to nie będzie pasować, że nie będę pracować ale chyba tak mu powiem. może coś do niego dotrze...

Gość kaila
jak myślicie? czy lepiej nie rozpętywać burzy? co mam zrobić, żeby sam wychodził z inicjatywą żeby coś zrobić.... żeby był bardziej poradny. bo jeze;i chodzi o pracę, to jest świetny w roli jaką pełni. moja mama uspokaja mnie, że jest bardzo dobry w tym co robi i nie musi we wszystkim, ale ja myśle sobie ze wkoncu mmnie powinien słuchać a nie wszystich innych ciot