Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sami są puści.

Ci którzy narzekają na kobiety,że niby lecą na kasę

Polecane posty

Gość chcesz mieć mieszkanie w bloku
powiedzcie mi, ile w tym kraju ludzi jest dzianych? jeśli 70% zarabia poniżej średniej krajowej, to ile kobiet leci na kasę? jakiś 30% bo reszta musi zadowolić się facetem zarabiającym od 1 do 3 na rękę. Czyli autorka ma rację. Ktoś obrzucając błotem garstkę kobiet uparł się rozszerzać krytykę na wszystkie.

Gość IMO13833
Autorko - ludzie, którzy szukają sponsoringu (jak sama napisałaś) nie są tymi samymi ludźmi co narzekają na materialistki. Dlatego się czepiam, Twojej argumentacji (a raczej logiki). A co do pieniędzy (i oburzonego popiskiwania Stasia), to patrz bodajże trzecią odpowiedź Offermy. Jest to naturalne.

Gość IMO13833
staszek spod monopolowego "przecież to kafe, niech niektórzy się wyszczekają" O ironio.

Gość sami są puści.
A gdzie ja napisałem,że to ci ludzie.Ja tylko napisałem,że ci co tak narzekają twierdzą,że wszystkie ładne,najchętniej znalazłaby sobie dziada sponsora.Piszesz o czymś o czym ja wcale nie wspomniałem.

Gość 001
"Mi się wydaje,że ta pierwsza sytuacja w szarym codziennym życiu przeważa,i w niczym się nie gubię tylko piszę o swoich poglądach." kobiety mają prawo wybierac kogo im sie żywnie podoba czesto ludzie dobierają sie na zasadzie podobnej atrakcyjnosci, w tym finansowej jeżeli jakas gwiazda ma tyle atutów zeby startowac do nadzianego goscia i uwaza, ze to jej da szczescie, to nikt jej nie moze tego zabronic itd jednak gros ludnosci tworzy zwiazki na normalnych zasadach, czyli pasujemy do siebie, kochamy sie, nie wystepuje spzrecznosc interesów itd

Gość sami są puści.
I generalnie rzuciłyby wszystko gdyby szejk naftowy dałby im cień nadziei.Kasa jest bardzo ważna,jak się powinie i jej zabraknie to może być zle ( mam nadzieję,że mnie to nie spotka),ale na pewno nie jest ważna w sposób w jaki widzą to ludzie,którzy musieli przejść patologiczną szkołę życia.

Gość IMO13833
sami są puści. "A gdzie ja napisałem,że to ci ludzie.Ja tylko napisałem,że ci co tak narzekają twierdzą,że wszystkie ładne,najchętniej znalazłaby sobie dziada sponsora.Piszesz o czymś o czym ja wcale nie wspomniałem." "Ci którzy narzekają na kobiety,że niby lecą na kasę sami są puści. Zawsze będą ludzie się wiązać z podobnymi sobie.Natomiast ze swoim podejściem oni powinni iść na dzi**i a nie szukać kogolwiek do związku." A Ci co tak narzekają, są tacy sami, co laski narzekające na brak wyjątkowych samców jednocześnie nie dające niczego w zamian, jednym słowem - trolle. :classic_cool:

Gość 001
widac jak na dloni, ze autor tego tematu przestal sie orientowac jakie poglady chcial tu przedstawic :D

Gość IMO13833
001 - to może pogadajmy o dupie Maryni. :P

Gość sami są puści.
No bo są tak samo puści,chcieliby być nadzianymi playboyami zdobywcami,a nie są,czyli są tak samo puści,ale do tego jeszcze bardziej śmieszni.Laski,które szukają sponsórów może ich znajdą,natomiast kafeteryjni narzekacze takich lasek raczej nie.A umiesz czytać ze zrozumieniem,czy słowa tacy sami oznaczają ci sami.

Gość 001
o dupie Marynie jezeli juz, IMO :P to jak tam, widziales już jakieś kafe cycki, czy zmieniłeś przedmiot prowokowania? :)

Gość sami są puści.
Od kiedy słowa tacy sami,oznaczają ci sami.

Gość 001
tzn pytam o narzędzie prowokowania, ze sie tak wyrażę :)

Gość IMO13833
Ale autor miesza... 001 - nadal oczekuję cycków! Ba, raz oczekiwania nawet się spełniły. :P

Gość sami są puści.
Ja nie mieszam,tylko jasno przedstawiam ci swój pogląd,to ty się za jakiegoś powodu doszukujesz czegoś czego nie napisałem,sprowadzasz dyskusję na jakieś poboczne tory.

Gość 001
"raz oczekiwania nawet się spełniły" :D jaki zadowolony, chociaż wg mnie raz na 500 błagań to trochę słabo ;-)

Gość sami są puści.
Naprawdę nie widzicie różnicy w widzeniu świata,jako miejsca szukania sponsora,a pieniądzmi jako czymś potrzebnym w utrzymaniu rodziny.

Gość IMO13833
001 - tylko jedna mi wysłała, bo Wy wszystkie lecicie na kasę. :classic_cool:

sami są puści. "Według mnie oni dorastali w Pruszkowie lub Wołominie i mafia nie chciała ich przyjąć w swoje szeregi." Hahaha, no to prawiczki z kafe to sami niedoszli gangsterzy. :D 🖐️

Gość 001
"bo Wy wszystkie lecicie na kasę" znaczy co? za kasę by wysłały? które? :)

Gość IMO13834
001 "znaczy co? za kasę by wysłały? które?" Prawie WSZYSTKIE! Niestety ja jestem biednym, skromnym skrzatem i mnie nie stać. Dlatego liczba udanych cycko-wyłudzeń wynosi zaledwie 1/500. :P

Gość 001
he he :D przy czym na litość foto moich cycków tez nie wyłudzisz ;-)

Gość 001
znaczy ani za kasę, ani na litosc tak dla jasnosci :)

"ile z nich ma rozmaitą przeszłość z dzianymi facetami którzy je po prostu spławiają po jakimś czasie. zobacz jakie branie mają obcokrajowcy " tych faktów nie da się ukryć, ale jedna jaskółka wiosny nie czyni, nie tylko krakowem kraj stoi ;) moim zdaniem spokojnie więcej niż połowa kobiet naprawdę nie marzy o niczym ponad spokojne w miarę dostatnie życie. W miarę dostatnie nie oznacza opływania w luksusie, zakupów w Mediolanie i corocznych wakacji w Australii:P

Gość IMO13834
001 "przy czym na litość foto moich cycków tez nie wyłudzisz" "znaczy ani za kasę, ani na litosc tak dla jasnosci" Skoro tak stawiasz sprawę, to cycki mam jak w banku. Czaru osobistego Ci u mnie pod dostatkiem. :classic_cool:

Gość IMO13834
Pewnie cycków nie pokazałaś - wymóg moderacji. :classic_cool: