Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zauroczonamagda

smutno mi, łapie doła - pogada ktoś

Polecane posty

Kinky pinky ty jeszcze dziecko chłopie jesteś :P życie przed toba i niejedno tulanie :)

Gość nie mam arbuzów O-O
aaaa bo ty kobitka jesteś :D myślałam,że facet i że nie może się doczekać aż się przytuli do swoich włochatych nóżek :D

Mapeciak Kinky pinky ty jeszcze dziecko chłopie jesteś życie przed toba i niejedno tulanie""" Wiek w dzisiejszych czasach nie gra roli. Swoje przeżyłem więc nawijam :O

Gość pocieszyciel_smutasuf
a to by były jajca jakby chciał sie tulić do włochatych nóg swojej dziewczyny :)

Gość nie mam arbuzów O-O
nie wiem, ja tam się pójdę do swoich przytulić a czy włochatych to ja nie powiem :(

mam cycki, spoko :) hahaha no i dobrze już jest :) tulam się każdą częścią ale dobijać Was nie będę... :P I czekałam też dosyć długo żeby tego jedynego tulacza mieć, tak więc.. ;) będzie dobrze :)

Gość nie mam arbuzów O-O
haha wytulaj się dziś do swojego faceta podwójnie bo za mnie też :P bo ja nie mam kogo tulnąć :P

Gość nie mam arbuzów O-O
kinky- i co, korzystasz z tych one night ? ;>

takie przykre czasy z tym one night. Za moich było inaczej :P Owocnych poszukiwań życze i zmykam do rodzinki :) 🖐️ paaa..

Mapeciak Papa :) nie mam arbuzów O-O kinky- i co, korzystasz z tych one night ? ;>""" Jak wypije, to instynkt bierze górę :O

Gość nie mam arbuzów O-O
oj tam, to korzystaj chłopie boś młody :D

Tłumacze sobie moje zachowanie wiekiem :O Ale to nie pomaga. Nie sugeruje sie wiekiem, lecz osobowością :)

a co z portalami randkowymi próbowałaś ?

Gość nie mam arbuzów O-O
też mam dość jakiś krótszych znajomości a pragnę trwałej szczerej i głębokiej relacji z jakims facetem, chyba jestem kretynką sądząc,ze mnie to kiedyś spotka ;/

Portale randkowe... nie :O Ide dp klubu w wekend, poznaje jakąś nastkę... ide do toalety. I nic wiecej z tego nie ma. Korzystam z życia :(

Gość nie mam arbuzów O-O
rasowy ruchacz? :D

ojj a ja mam dośc facetow którzy tylko mysla i chca dziewczyne przeleciec, zbajeruja ja tylko po to by ja wydymac... dośc czesto mam oferty na seks bez zobowiązań, tylko akurat to mnie nie kreci... czy szukałam, zerkałam tam... i nawet sie spotkałam z kilkoma, porażka...

heh bo ja sie zastanawiam czy w ogóle warto tam próbować kogoś szukać, ale chyba dziewczyny takie nie są ?

Gość nie mam arbuzów O-O
zauroczonamagda - to moje znajomości opieraja sie głównie na tym,że facet chce mnie przelecieć... a ja co ? jestem jeszcze bardziej zdołowana ;/

nie mam arbuzów O-O dlaczego? jesli ktoś to lubi to akurat pasuje ale ja nie szukam kogoś takiego, mi to nie pasuje.... ja chce miec normalnego faceta który mnie pokocha a nie bedzie patrzył jak na obiekt do przelecenia

nie dowiesz sie jak nie spróbujesz, możesz ja mijać codziennie i nawet jej nie zauważysz atupewnego dnia wyróżni sie czyms, albo sie potkniesz, popatrzysz i wpadnie ci w oko i reszte samo sie potoczy

Wszystko pięknie, ładnie. Ale jeśli ta osoba jest kilometry od nas? Jak ją złapać, dostrzec, zrozumieć, poznać. Jest wiele rodzaji miłości, niektóre trwaja dłużej, inne krócej.