Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nitka_

Trochę mi głupio...

Polecane posty

Gość nitka_

Nie mam się komu wygadac, a trochę mi głupio z tym uczuciem. Otóż mam przyjaciólkę,znamy się od dawna. Ja od dluzszego czasu juz pasjonuje sie fotografia,zarazilam tym troche moja kolezanke. Ja marze o tym by miec lepszy sprzet-teraz mam wciaz kompakt. Nie stac mnie i raczej szybko nie bedzie na lustrzanke. A ona dzis wpadla do mnie pochwalic sie,ze wlasnie zakupila sobie lustro( ma troche lepsze warunki). Niby sie ucieszylam,ale w srodku poczulam zazdrosc:( Wiem,okropne to i okropnie sie z tym czuje:( Po prostu czasem mam zal,ze innym wszystko jakos latwiej przychodzi...:(

Gość nitka_
Po prostu jakas taka zlosc mnie dopadla,ze choc marze tyle lat o lepszym sprzecie wciaz mnie na niego nie stac. Mecze sie z kompaktem-chcialabym sie rozwijac,ale nie do konca sie da z takim sprzetem. Ale mimo to ucze sie,czytam i sie nie zniechecam. A ona calkiem niedawno sie tym zainteresowala, i rach ciach ma lustrzanke...Eh:( I teraz mam jeszcze wyrzuty sumienia,ze powinnam cieszyc sie szczesciem kolezanki,a nie potrafie:(

Gość nitka_
Normalne?:( Nie wiem...Podle się czuję:(

Co Ty.. no takie życie, niektórzy mają wszystko na zawołanie, a inni muszą zapierdalać jak bury osioł

Gość OneTwo
Jeśli z tego powodu czujesz się gorsza. To chyba niewiele jesteś warta, co najwyżej cenę aparatu.

Gość nitka_
No jej troche łatwiej wszystko przychodzi:( Tylko fatalnie się poczułam z tą zazdroscią. tak zazwyczaj jej nie zazdroszcze niczego,nowych ciuchów czy coś. Ale akurat lustrzanka to moje marzenie od dawna:( Ale coz, moze z czasem i mi się uda.

Gość nitka_
OneTwo nie mow mi ile jestem warta, przeciez nawet mnie nie znasz?

Skoro masz wyrzuty tzn ze wszystko ok. nie przejmuj sie. To lezy w naturze ludzkiej. Taki zal nas ogarnia kiedy coś o czym marzymy drugiemu przychodzi ot tak

Gość nitka_
NICszczegolnego2207 Dzieki:)

Hm ja mam tak bardzo czesto ;( zazdroszczę innym czegoś ... czasem nawet okazuje to złoszcząc się na nich .... po czym przypominam sobie o rzeczach których oni nie mają lub nie będą nawet miał okazji zobaczyć i jest mi lepiej ;)

M. Odpuść :P jestem upalony jak koń, nie kontroluje bajery :D A dyslektykiem jestem, mam na to papiery :classic_cool:

wiem, że nie :) Jakby drążyć temat to co najwyżej mini kucykiem :classic_cool:

Gość słonecznik w słońcu
Ja dostałam lustrzankę Canona za 6000zł + obiektywy i statyw do tego od ojca , a nawet nie chciałam bo mam kompakt ,a i tak rzadko robię nm zdjęcia ,a lustrzanka leży i prawie jej nie używam. Ojciec mi kupił bo sam ma wypasiony sprzęt bo jest zapalonym fotografem i chciał mnie zarazić tym hobby. Nikt nie powiedział, że życie jest sprawiedliwe. Widzisz ty pasjonatka bardziej zasługujesz na lustrzankę niż ja, a ja dostałam ją od tak sobie, mam nadzieję , że uda ci się w końcu ją kupić, dla pocieszenia ci powiem ,że jak już ją będziesz miała będziesz się cieszyć bardziej i będziesz miała większą satysfację niż gdybyś miała kupić ją od tak sobie ;]

Gość nitka_
Myszka,a wlasnie rzadko komus czegos zazdroszcze. No moze czasem jak widze naprawde piekna dziewczyne,to czuje sie fatalnie przy niej bo jestem troche zakompleksiona :) Dzieki ze sie moglam wygadac, w sumie juz mi troche lepiej:)

Gość nitka_
slonecznik :) ja tam tez lubie mojego kompakta i nie ma co, troche latwiej go wszedzie ze soba wziac,choc tez nie jest jakis strasznie maly. Tak naprawde to fotograf robi zdjecie i sam super sprzet nic nie da. Dalej zatem bede sie szkolic, cwiczyc a wierze,ze z czasem kupie lustro:)

Jestem poetą, przelewam wszystko na papier :classic_cool: Za stary jestem na reformy. Znam siebie i to za bardzo nawet :O

Gość nitka_
sorki kinky i mintaja, dobrze sie bawicie? :)

Gość słonecznik w słońcu
Dokładnie , mój ociec też zawsze powtarza ,że to fotograf robi zdjęcie , a nie aparat, widziałam mnóstwo galerii w necie, gdzie się pytano jaką lustrzanką zrobiono to cudne zdjęcie i na jakich parametrach, a autorzy zdjęć mówili ,że to zwykły kompakt. Ostatnio pokazywali w dzień dobry tvn wystawę zdjęć pana Marka Niedźwiedzkiego, oczywiście padło pytanie ,że jakim sprzętem robił zdjęcia to powiedział ,że zwykłym kompaktem.. A i jeszcze jedno jak ma się kupować najtańszą lustrzankę to naprawdę już lepiej kupić porządny kompakt, bo szkoda kasy. Kompakty canona z serii G8 i G9 są drogie ale robią lepsze zdjęcia niż te tanie lustrzanki, serio!