Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

chce go poznac

obrażony

Polecane posty

W skrócie! Spodobał mi się pewien facet, co jakiś czas widywaliśmy się w barze, pewnego razu, siedząc z koleżanką postanowiłam podejść do niego i zapytać o kontakt, oczywiście bez zastanowienia podał maila, po kilku dniach odezwałam się. On w którymś z kolei mailu zapytał jaki był powód chęci kontaktu z nim, wstydząc się przyznać, że podoba mi się - odpisałam że założyłam się z koleżanką (o jakieś wino). po czym napisał "na zdrowie" i kontakt mailowy się urwał. ostatnio widzieliśmy się coś zagadał, nic znaczącego... jak myślicie jest sens napisać i wyjaśnić zaistniałą sytuację, powiedzieć prawdę. Doradźcie proszę

Gość sdsdsdsdsdsd
jesli zalezy ci na tym facecie to raczej ze napisac! bezsensu ze tak napisalas!

Gość kajka123
Nie zdziwiłabym się, gdyby poczuł się urażony

właśnie obawiam się że może być za późno... że może nie chcieć ze mną rozmawiać, z drugiej strony jakby chciał to sam by napisał... że też zawsze muszę wszystko spieprzyć, stara i głupia :(:(

Gość poke poke
gdybyś ty usłyszała, że jakiś facet założył się z kumplem, że do ciebie napisze to też być pewnie poczuła się urażona i nie napisała do niego pierwsza. dodatkowo nie chciałabyś go pewnie znać w ogóle. jeśli ci zależy to napisz i mu wszystko wyjaśnij, on z tym zrobi co będzie chciał 🖐️

jasne, zdaję się sobie sprawę z tego że to było cholernie głupie i szczeniackie... jednak teraz jest mi jeszcze bardziej głupio i strasznie boję się reakcji, wiem że jeżeli nie spróbuję nigdy nie dowiem się jaka będzie reakcja... ale mam na tyle odwagi !! :(

Gość potszyf kontrolowany
hahahahaha kombinuj dziewczyno nim te wdzieki przemina :classic_cool:🖐️