Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolejnydzienzycia

zalogowalam sie na czarno...

Polecane posty

wreszcie dzis bo mam juz dosyac pisania na czerwono. Czarny to moj ulubiony kolorek i tyle. Przynajmniej ostatnio. OCZYWISCIE to moze ulec zmianie, ale ...niekoniecznie i tyle wam napisze. Na czarno moze poprawie swoje slownictwo i moze cos na plus sie zmieni w tym wzgledzie a moze nie. Juz nie bede was zanudzac moja rodzina, a gdy znikne to oznacza to, ze ZNOWU znalazlam prace, ale na jak dlugo? Oto pytanie. Tymczasem jestem tu i teraz i koniec. Czemu nie chce pisac o rodzinie? To najwazniejsze. Bo nas wszystkich pozabijaja. Juz jade jednym wielkim rodowodem matki to co moze byc dalej i tyle. Jestem ZALAMANA i PRZERAZONA ale byle do przodu moi drodzy. Byle do przodu tyle wam napisze, a jest to SZCZERA PRAWDA i tyle wam napisze :(

Hej ho - moze ktos tu cos napisze? Wlasnie pije herbate mietowa i zastanawiam sie gdzie ja mam jutro dzwonic za praca. Do jakiej firmy wielkiej? I tyle wam napisze i ze juz nie moge cokolwiek to oznacza. Usiedziec na zadku tez, ale nie tylko :(

Ciesze sie ze ktos tu cos napisal -nie zauwazylam tego wpisu. Na razie wiem, ze na kafe pisze 1 gej - ten ostatni niedziel. O gejach nie sadze ani dobrze ani zle ale ostatnio 2 geje mnie wkurzyly i tyle. I mialam racje. Beznadziejne dekle, ale niech bedzie ze mieli racje i tyle. No tyle ile. Ten jeden to jeszcze - co dochodzil, a ten miejscowy to po pysku go wytrzaskac - jakbym byla glupia TO NAWET ROWERU nie mam w nastepnej firmie wiecie. Kartke mial mi dac - tu a tu se jedz i spadaj. Uwazajcie na M. bo kurde co on wyprawial - transport leci od niego i tyle. Od drugiego nie, od niego tak. Mam tego dosyc i tyle. No to ten ostatni niedziel i merkaba - jego wrog smiertelny. I tyle. Musi uwazac na merkabe. A reszta? Nie wiem. Nie wiem. Naprawde. Jakies kobiety? Kto tu pisze? Widzimy, czytamy i tyle. A ja ...kolejnydzienzycia i tyle :(

Wiecie ja mu ogram ten rower bo goscia NIENAWIDZE i tyle. Moze byc psem, kotem, wszystkim. Ten drugi moze byc choc tez nie wiadomo co mu do lba piznie i tyle. Ale ten co on wyczynial. Musze go ograc bo nie mam rowera choc wiecie ja to knole aczkolwiek nie wiadomo co dalej bo w sumie chcialam bardzo w miescie byc - swinia parszywa. I powiedzcie mi ze pedalstwo jest normalne. Ale widze juz ze rower sobie ogram bo rower mam z Polski i tyle. I patrzcie - nie stoi sie o transport bo to jest bez sensu - no chyba ze tak ktos stoi, ale od takich osob zawsze cos leci i tyle. Teraz rower - bo to sa takie rzeczy -nie moze pani dojezdzac do pracy na rowerze, nie pasuje pani. Zostaje pani samochod albo pieszo. No takie cos robia. Bo czemu ja z nimi nie trzymam. Bo wiecie - tak sobie mysleli, ze beda jezdzic po nich wiecie - tam gdzie ja pracowalam. Bo tez takie swiatek, piatek , sobota i na tym rowerze w deszcz, snieg zapychaj. Ale ja umiem ograc rower tak, ze mi nie dadza rady wiecie. Tak umiem ograc i iCH WYKONCZYLAM tak na tych rowerach bo po co klamia wszystkich, oszukuja, a stoja o morze i plaze. I tak ich wykonczylam i teraz nie beda mogli jezdzic na rowerach, a przeciez Niemcami nie sa. I wlasciwie moga szukac innej pracy. Ale ...pasuje im pozar. Niech uwazaja. Bo tak mi naswinili ze musialam zjechac i zostaje po mnie prawo d morderstwa i pozar. Tak ich wszystkich nienawidzilam. Tego geja co przyszedl tez wiecie, ale on mi zle nie zyczyl bo to wiem. No tyle ile i koniec. A ta reszta? I koniec. Zostawalo sie ich wystraszyc i uciekac albo siedziec tydzien i bez pracy przy nich zostac bo jak domek to pracy nie ma z nimi i tyle. Moze ich wyrzuca. Ja bede caly czas czarowac zeby ich wylali albo wsadzili w kic ZA TEN ROWER bo gdybym nie miala rowera w Polsce to po mnie. Tak leci rower. A skad mam rower jeszcze? Z JEDNEGO powodu. I tego nie napisze i po nich wszystkich bo nie wiem czy wyjade i tyle :( I nic nie wiem takze tego nie napisze i koniec. Moi bracia moga o mnie zapomniec jak ja o nich, ale ja sie nie napraszam. No i to wszystko - koniec piesni. Jest dokladnie jak rok temu, ale bez kasy jestem JESZCZE BARDZIEJ - chociaz... i tyle :(

A Ty jestes gejem? Nie znosze gejow. W sumie powiem Ci ze kazdy gej to glupek i tyle. Jeszcze zalezy co i jak - jak dla kasy to jeszcze, jeszcze, ale jesli nie dla kasy to w sumie... wszystkie klepki w rozsypce i tyle. I koniec. Ale nie znosze gejow. Na przyklad robia dziwne rzeczy - maja dziwne pomysly i np. stoisz o nich i leci masa rzeczy z tego np. gdybym sobie stala wiesz w takiej jednej pracy o gejow to moglabym krzywdy narobic zwlaszcza w 1 kraju. Ale to jest skomplikowane. A teraz wiesz tez byly geje i stalam tylko z 1 powodu o nich w tym danym domku - ale wiesz co - to jest jak satanizm. Choc satanizm gorszy. Ale cos podobnego. No czemu ja przepadlam? Ja w zyciu nie bylam w takim zacnym towarzystwie i teraz ja sie moge uratowac tylko tym, ze kiedys bylam zupelnie inna, poszukiwaczka, a takze kolezankami zwlaszcza, ktore juz nie zyja. I ktore cos wniosly w moje zycie, a ja w ich. Maja ode mnie rodowody i jedziemy na tym samym wozku. Co prawda mnie znieksztalcily, ale nie potrzebuje innych znajomosci. Moze kiedys tam jeszcze cos ale na zasadzie konca wszelkiego i tyle. A tak to rodzina i tyle. One mnie znieksztalcily, ale co bylo robic? Gdzies musialam mieszkac - one tez. Inaczej mialabym studia normalnie, a tak nie mam. Sila wyzsza mi studia uratowala bo nie rozumieja jak moge miec studia - ja nie wiedzialam z kim rozmawiam i DLATEGO mam studia i tyle. Do dzis. I zawsze bo bym sie wyniosla od nich i tyle. Bo klamczynie, oszustki. A tak sie powiesily i wyszarpaly rodowody. Znaczace zreszta. I tyle. Takze dalej stoje o nie , siostry sobie radza, bracia - codziennie bede ich chrzcic i siebie tez. Bo inaczej przepadniemy a tak nie przepadniemy bo tak i juz. Bo tak nam bedzie dobrze a inaczej. Dzis juz zaczelam pierwszy dzien chrztu. Jeszcze zostalo 2 braci innych. Ile ja musze osob chrzcic codziennie. Musze se je wypisac na kartce i tyle. Zeby nikogo nie zapomniec. I tak maja znaczenie a inaczej nie. Na ile starczy ten chrzest? Nie wiem - na troche starczy i tyle. To trzeba bedzie myslec dalej, ale na zawsze ja mysle. Co od chrztu silniejszego jest. Nic. Rodowody, ale chrzest silniejszy. Malzenstwo - wszyscy na mnie. Aaa to tam najrozniej - idealna rodzina to kazdy wie o co chodzi. Ksieza? Trzeba uwazac i tyle. I koniec. I rodowody pustelnicze zeby miec swiety spokoj w zyciu to sie liczy, a reszta to tam - co to warta ta reszta i tyle :( Nie wiem :(

Wszystkich nie znosze na kafe. Calej kafe nie znosze. Tu nikogo normalnego nie ma. Ja sie tu wdrazam na wyjazd. Jak wyjade to to samo. RAK PUSTELNIK jestem na nich i wszystko gdzies. 1 dzien tam bylam normalna na tym wyjezdzie wiecie. A tak to juz mialam dosyc. I wiecie - oni mnie nie ograja bo ja po tygodniu zaraz sie chcialam sie z domku wyniesc. Ja po prostu bylam NAIWNA jak dziecko tam - 3 miechy i zyjcie se tak dalej, a tu lipiec, co oni sobie nie mysla i tyle :( I wiecie gdybym byla chytrzejsza to UCIEKAM po tygodniu z tej pierwszej pracy BO TO SENSU NIE MIALO ZADNEGO - praca ciezka, ludzie ciezcy - no ale ile to tych prac. No i mialam sie ustawic, ze szukam stalej pracy. No szanse zerowe. No co ja mialam robic? Inna firma i tyle. Nic nie umiem do dzis wymyslic. Przykro mi i tyle :( Cdn.

A teraz porozmawiajmy o jedzeniu. co tu jutro bedziecie miec na obiad, co? Napiszcie. ps. od tzw. NORMALNYCh tez mozna stracic transport. To mi sie przydarzylo w Niemczech. I tyle wam napisze. Ale nie przeze mnie. Przez stare baby, ktore nie wiedzialy czy beda mogly przyjechac za rok dzieciom swoim pomoc i tak mi naswinily wiecie, ze mi transport polecial i pol roku bez pracy - juz zostal tylko rower. No i dlaczego ja taka jestem? Bo TAKIE BYLY. Bo czy one moga przyjechac? A KTO IM KAZAL ZALATWIAC sluchajcie za moimi plecami cos wyzej. To TAM NIE MIALO SENSU. Bo powiedza ze mialo. Taki jak ich praca tam. Oni po prostu tak swinia , ze nie ma o czym mowic. Wszedzie imie, nazwisko, plakietka - bez szans w ogole sie wydostac jak po kase sie przyszlo. Jak ja tam uwazalam to wy pojecia nie macie, a one jeszcze taki numer ze mi wydruku godzin nie dali. I tak mi polecial transport bo reszta to mogla byc i to wiedzialy i zaraz do ogrodnictwa I DLATEGO ja wylecialam bo wiecie - dobrze pracowalam napisala Smieszka to czemu wylecialam? Bo samochodu nie mialam - zostawal rower. Pomidory? O co tam poszlo nie wiem, ale moglam byc. Ale bez auta? I do widzenia. Na pewno tak bylo. I teraz rower zostal i czym to do tej pracy - dlatego ja juz sie mszcze. Zostaje Zuzia - ona tam ustapila wiecie i zemscila sie na mnie - w domku ustapila i taka zemsta na mnie. Ale tez sie do niej dobiore. Jej wystarczy pomidory ograc i ja jej ogram te pomidory i tez tak moze byc, ze nie pomidory - jablka beda jej pasowac i zrywanie jablek. Bo wiecie o co chodzi - ja mialam na kartce Z BIURA napisane, ze 3 miesiace w pralni i co oni mi OD RAZU zrobili choc czy ja tam mialam szanse? No to nie ta pralnia, nie ci ludzi. I zostalam bez pieniedzy, bez srodkow do zycia, zaszczuta z Polski ze szkoly im. sw. Jozefa i dlatego sobie tak polece a te dyrektorke jeszcze tez zalatwie i te pierwsza tez bo tez tylko parafia sie ratowala - no niezla , niezla i tyle :(

Hej :) możesz jakoś skrócić to co napisałaś?? Pisałaś że nie będziesz nas zanudzać jakimiś historiami....

Gość pani krysia*
jesteś porąbana że az zabawna, skąd ty się urwałaś? jakiej pracy szukasz?

Wiecie - zobaczcie - jaka ja mam byc? Napisalabym prawdziwe imie Zuzi i jej nie ma. Ona chyba mna chciala sie wyniesc, ale nie bylo szans bo mi bylo za dobrze. No ale po co ustapila z tym gotowaniem. Po co? Tylko o to poszlo. Bo sama. I wiecie ja napisze jej imie i po niej przez moja matke i tyle. Ona i tak idzie do piekla, no ale... po co ustapila? Czy to moja wina i tyle. I wiecie napisze jej imie - i jej nie chca. Pomidory jej ogralam bo to zero - miala stac o stala prace, a ja miesiac tam i moge jechac do Anglii do czego zmierzam bo do tego ZMIERZAM i tyle. Tam prace dostac - chociazby na rok. Pasowalyby kwiatki. Z ogrodnictwa po tygodniu nawet teraz moge cos dostac dzieki kursowi zielarskiemu. Ja wiecie mialam bardzo dobry doktorat - ja go nie skonczylam bo mi nasmolili. Na przyklad pani dyrektor z parafii sw. Jozefa i ja sie nie dam bo bym odeszla, znalazla sobie jakas podstawoke - po co mi srednia i cos probowala po obronie robic. Prawko robilam , w czasei wolnym doktorat konczyc i juz by byl. A to i tak za pozno, czas zmarnowany, a tak? 2011. Co ja mam robic? Ta kobieta ma nie po kolei pod deklem i tyle :(

Gość dscasdcas
hej schizoreniczko nie wiem czy piszesz jak dostaniesz prace czy raczej jak ci leki dadzą . w każdym razie nie zawsze tu piszesz więc czasami jest dobrze :) czego ci zycze. mi natomiast nie chce sie zakładac czarnego

No niedziel nie jest normalny. Makaron? Nie makaron odpada. Ja bym sobie jutro jakies szaszlyki zrobila gdybym gotowala. Mam ochote na jakiegos szaszlyka. Nie wiem czemu. I jakas salatka do tego... czemu nie? Troche puszki i troche salaty... cos w tym sensie... taka mokra salatka.

Wiecie ja nie powinnam tu przepasc w tych szkolach - ja im sie nie dam bo ja przepadlam - wiem jak wiecie, ale nie powinnam. TROSZECZKE zle myslalam. MINIMALNIE. jak na tym zachodzie. Dlatego mi nie zalezy, a calosc i tak byla to moja krzywda i tyle. Czyli nie dosc ze mnie skrzywdzono, to po latach przez to w pracy nastepna krzywda. Minimalnie zle myslalam i tyle. No ale to hmmm nie za bardzo moja wina bo jest na mnie, a to z krzywdy ludzkiej jest mojej dawnej i w ogole to skomplikowane jest i tyle. Ach to tyle napisze. Wino moze do tych szaszlykow i tyle :(

Gość czat to nie zycie
a może jajka sobie ugotuj? coś z jajek? wielką jajecznicę... albo jajko sadzone z fasolką i ziemniaczkami, co ty na to?

Jednej dziewczynie pies umarł i założyła temat . A ten twój niedziel zaczął wypisywać jakieś głupoty o mieleniu psa , zjadaniu i wyżywianiu rodziny . Coś mu się odpisało to jeszcze bardziej się nakręcał . Popisywał się idiota .

No zalezy z czego ale niektore szazlyczki to mniam mniam... mokra salatka mi pasuje - puszka np brzoskwinia, ananas - taki sok - bo do szaszlykow byle co wsadzimy to slodkie a wino wytrawne. To bylby moj obiad jutro, a w piatek placki i tyle. No ale nie gotuje. I tyle. Placki co piatek bym miala. Czemu te brygidki rybe smaza , nie? Placki by piekly z kartofli to by im lepiej pasowaly do Dzienniczka, a te ryby smaza. W sumie tez moze byc, ale lepsze placki. Tak mysle. CHLEBEK taki. Bo zapytaja sie mnie co w piatek moga jesc. Np. 3 razy w miesiacu ryba, a 1 raz placki i juz beda normalniejsze bo tak to z tej ryby... ale ich sprawa. Bo czemu o nie nie stoje. Bo nie jedza plackow. A przeciez placki to Polska w sumie. i tyle. Po co im te ryby, nie?

Gość fajnie piszesz, wez sie rozpis
troche o slawniejszych osobach na kafe, takich co to ich czesto widac co o nich myslisz bo czuje ze bedzie to bardzo szczera i trafna opinia

A idz mi tam z jajkami - choc jajecznica z kielbaska jest niezla i tyle. Czasem i bez ale... gotowanie to trzeba sie zastanaowic. Ja bym mogla byc kucharka, w kuchni pracowac i tyle. Ale kto mi da taka prace? Juz bym musiala dobrze gotowac, a ja to tylko POMOC KUCHENNA bym mogla byc. Codziennie bym musiala gotowac. I tyle. Do plackow tez jakas salatka. Buraczki i marchewka i cos do picia - kompot jakis - no nie wiem. Jakis tam... bo co do tych plackow i tyle :( Takie ze chleb z nieba nie leci to sie je i ze trzeba pracowac zeby chlebek jesc i tyle :(