Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Killme

Czym różnią sie papmersy ACTIVE od SLEEP and PLAY

Polecane posty

Gość Killme

jak w temacie

Gość Do Ciebie...hlajlkhakj
Dla aktywnych ,na noc i podczas zabawy :O Sa roznej grubosci i chlonnosci ,na logike kobieto !

Gość takasobiemama
active baby są bardziej chonne i grubsze a także są perfumowane. Sleep & play są stosunkowo cienkie i u nas przemakały.

Gość speep and play
nie maja elastycznego zapiecia sa sztywne i bardzo cienkie u mnie strasznie sie wzuwały

Gość ewcia krewcia
Ja kupuję active baby ale zdarzało mi się kupić pampersy simply dry (nie mieszkam w Polsce) i wiem że to to samo co sleep and play tylko umowocześniona wersja bo z wkładem max dry i elastyczne zapięcia ma a poza tym to opakowaniem , wyglądem i grubością się nie różnią i powiem wam że nie ma lepszych niż baby dry (te na noc) Mam na półce active baby - za mocno perfumowane i kilka razy nogawką przeciekły, mam simply dry - zbyt cienkie, przemakają i mam baby dry - strzał w dziesiątkę nawet w ciągu dnia (do tej pory zakładaliśmy na noc) jak dla mnie najlepsze.

Głowna roznica to CENA:):):) A activ sa bardziej chłonne i maja elastyczne boki. My do 6 msc uzywalismy sllep&play, ale kiedy mała stała sie bardziej ruchliwa to ja obcierały po bokach wiec przeszlismy na activ, sa naprawde świetne!!!!

Gość a ja przełamałam barierę i
poszłam po biedronkowe DADY, zaplaciłam 30 zł mniej i naprawdę to co mowią mamy jest prawdą!!! DADY praktycznie niczym nie roznia się od pampersow firmowych!!! maja elastyczne boczki, sa mega chlonne, synek duzo pije, bardzo duzo..naprawde polecam!

Gość Killme
ja do tej pory używałam ACTIVE ale jak są cieńsze to wolę nie ryzykować bo mój mały b. dużo pije i ..wiadomo. Zostanę przy sprawdzonym, nie będę eksperymentować.

u nas podobnie ... Sleep and Play do momentu kiedy mały nie był tak aktywny jak teraz ,,,elastyczne boki były ok. Teraz (tak od 7 mc) tylko Active... dla nas rewelacja. Niemiecki odpowiednik pampersów Active to Baby Dry ,,, sprawdziliśmy i także są ok :)

Gość odoihdfhdfh
Active baby to nie jest niemiecki odpowiednik baby dry. Active baby w Niemczech to Active fit a baby dry to baby dry to w Niemczech dry max.

W Austrii na przykład Active baby to Active fit a Baby Dry to Dry Max tak jak w Niemczech a sleep and play to simply dry i to to samo. Ja polecam Dry Max czyli w Polsce Baby Dry

U nas Active baby czyli Active fit się nie sprawdziły tak do końca bo wielokrtnie przelatywały siuski górą (rand pieluszki się zwijał i mocz wypływał an bok albo plecki ale te na noc baby dry są już rewelacyjne noi nie są perfumowane tak jak active baby .