Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexi blondi...

Odłożyłam 3 tys. zł i według mnie to kupa szmalu ..czy ktoś odłożył więcej?

Polecane posty

Gość sexi blondi...

Jestem sexi , jestem blond, mam 3 tys więc won mi stąd! Głowa do góry , wysoko nos a wszystkie zamężne i niewykształcone niech idą na stos!!!!!!!

Gość sralalalalaj
oj sexi blondi chyba kogoś wkurzyła i ma podszywa....

Gość kaojojdfj
:D zapewne ale jakby tak poczytać co wygadywała to się nie dziwię bo to głupie to to:D

Gość lulunadobranoc
Ta dziewczyna ma wysokie mniemanie o sobie i tyle, wiecej szkody nie narobi bo nic nie może:)....ludzie a niech ma te swoje oszczędności i wykształcenie nie ona jedna i nie ostatnia w tym kraju ale jednego jej brakuje .....inteligencji skoro wchodzi na net by się pochwalić jak 5 letnie dziecko:D

Gość mamamjsjsjjjs
mam 200 tys na koncie, co powiesz na to?

mamamjsjsjjjs-----Tu chodzi o parodiowanie tematu autorki sexi blondi która szydzi z kobiet które mając mniej czy więcej (autorka w końcu sama nie wie:D) zaszły w ciążę i wyszły za mąż.

Gość mamamjsjsjjjs
aaa, no widzisz, nie wiedziałam:)

Gość klops że hoho
Nie no :D mnie tez rozbroił tekst typu " samodzielnie odłożyłam 3 tys. złotych które pójda na lokatę" ale dziewczyny! wy nie wziełyscie pod uwagę tego że autorki ambitnym planem jest zbijanie kokosów :D....ale...póki co musi się pilnie uczyć bo jej stypendium zabiorą a wtedy to już.....klops ze hoho:D

Gość g g g .... ....
no ja teraz jestem zalamana, blondi mnie oswiecila !!! Mam meza, ktory sie z patologii wywodzi-tesciowa urodzila go w wieku 19 lat i nawet 3 tys. nie miala odlozonych !!!! Powaznie rozwazam wiec rozwod.... Tylko moje dziecko na pewno jakies tam patologiczne geny ma-jak myslicie, rozwod to zmieni ? !!! :P

Gość g g g .... ....
Mam tylko nadzieje, ze moje dziecko ma moja grupe krwi i wiekszosc moich genow-bedzie szansa, ze nie zajdzie w ciaze przed 20-stka i nie pociagnie dalej patologicznego rodu !!! Co za wstyd.... Jak by co, to jutro zaloze lokate dziecku i wplace 3 tys-myslicie, ze to cos pomoze? :P

Gość Kasia z Wrocławia
:D