Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sddssss

STRASZNA TESCIOWA

Polecane posty

Gość sddssss

mam taki problem, mieszkam z tesciowa, mezem dwojka dzieci.. tesciowa dziala mi na nerwy co pewnie sie kazd ydomysla... wtracanie sie to normalka.. przy mnie jesczze se powstrzymuje, ale córce za to nagadac potrafi.. a czemu zmywarka na tak dlugo nastawiana? wystarczy na krócej.. a po co tu tyle kwiatów ? a wnuk ma wyprasowane koszulki ? a kupiony kwiat na zakonczenie roku ? tę szklanke trzeba wyrzucic bo pęknieta .. trzeba zrobic porzadek w tym pokoju.. a czemu to jest tak , a czemu to tak .. trtzeba coszrobic no szlak mnie trafia i corke tez... tesciowa nei odwagi wszystkiego mi powiedziec to czepia sie córki, nie odpowie jej nic , bo ją szanuje mimo wszystko.. a ze mi bezposrednio nie gada to tez nie mam jak, a jak juz cos powie to dusze w sobie, i sie gotuje.. i tak kilkanascie lat..;/ ehh musialam sie wyzalic

Gość sddssss
albo jescze : ee to ciasto nie dobre , nie wolno takiego z kakao piec.. ee to nie dobre, ja nie bede jadla..;/

Gość sddssss
nikt nie ma podobnej syt ?

Gość sddssss
?

wolałabym już chyba mieć tak jak ty. Moja w oczy się uśmiecha, przytakuje we wszystkim a potem za plecami tak obgada, że jak jakich "życzliwy" mi doniesie to aż słabo się robi

Gość sddssss
mnie na pewno tez do innych obgaduje, ale nokt nie mowi..;/

Gość sddssss
tylko wlasnie ona mi bezposrednio rzadko tak gada, bardzej mojej corce... ja meczy biedną .. co ona mysli, ze corka bedzie wyrzucac kwiaty i wszystko co jej se nie podoba..?;/

Gość dzisiaj wnuczka mi powiedziała
jesteś wypasiona jak świnka... Wnuczka {4lata} powtórzyła to, co do niej mówią rodzice. Na kogo mam sie gniewać, na wnuczkę, czy na jej rodziców? a może na nikogo,jestem szczupła i sadełka nie mam.

Gość NIEmoralnaaaaa1333
hm ja tam nie chcę się wtracac,tesciowa nie jestem i syna nie mam ( tylko corki a ponoc te matki synów gorsze) ale uwazam ze skoro mieszkasz u tesiwej to troszeczkę nejstes na jej łąsce i niełassce. sorry za literowki nie chce mi sie poprawiac.

Gość sddssss
nastepna tesciowa sie czepiamc bedzie

Gość to oznacza że...
czas się wyprowadzić :P

Gość sddssss
nie miezzkam u tesciowej tylko ona z nami... czasem nie moge juz niczego zniesc, ammy pietrowy dom, ona ma caly parter dsla siebei, my na gotrze , a tylko wyjde do pracy wlazi na gore i sprzata po mnie ..;/

Gość to oznacza że...
dlaczego nie pojdziecie na swoje? wkurza mnie narrekanie nab tesciową to czas sie wyprowadzic

Gość sddssss
tylko wejdzie, juz wszystko uklada, w ogole.. corce nic gotowac nie pozwala, bo gdy zacznie zeby sie uczyc ta podchodzi i juz ją poucza, zabera lyzke , widelce i robi sama..;/ .. masakra, dobeze ze m tak nie robi..

Gość to oznacza że...
to po co wzieliście tesciową do swojego domu?

Gość sddssss
wem, ze moze jestem ciota, ale nie mozemy pojsc na swoje , to jest nasz dom, wybudowany, tyle lat w niego wkladalismy .. a nei mozemy jej powiedziec aby sie wyprowadzila..

Nie wiem, ale ja napewno bym nic w sobie nie dusiła. Powiedziałabym wprost że mam dość i to Ci właśnie radze. Powiedz jej że ma się nie wtrącać i nie zwracać uwag córce bo od tego jesteś ty. I np. że u ciebie w domu będzie tak jak ty chcesz itp.

Gość sddssss
bylam mloda, byly inne czasy, zamieszkalismy z tesciami, tesc .. super czlowiek, pomocny , uprzejmy a ona..?..;/

Gość to oznacza że...
skoro jest tak jak mówisz i teściowa mieszka u Was , a nie wy u niej to bym sobie nie dała i zrobiła porządek , powiedziałabym prawde co o tym wszystkim myśle i po sprawie, odwagi kochana, odwagi a będzie lepiej

Gość to oznacza że...
no to wy u teściowej czy teśc iowa was bo już nie kumam, "zamieszkaliśmy z teściami" czyli wy u niej ?

Litości, żeby teściowa wchodziła do mojej części domu i sprzątała po mnie? zjechałabym ją odrazu na wejściu, albo założyła alarm ;)

Gość sddssss
kiedys mialam powazna awanture z mezem, wyprowadzilam se na jakis czas do mamy, potem wrocilam , mialo byc dobrze , maz pogadal z mama, dlatego od tamtej pory nie zwraca uwagi mi tylko wszystko gada córce....:/ ohh...

Gość synowa tesciowej
sddssss nie miezzkam u tesciowej tylko ona z nami... czasem nie moge juz niczego zniesc, ammy pietrowy dom, ona ma caly parter dsla siebei, my na gotrze , a tylko wyjde do pracy wlazi na gore i sprzata po mnie ..;/----------------TO swietna tesciowa ze po tobie sprzata powinnas jej dope calowac

Gość sddssss
nooo mnie wtedy nie ma w domu, bo jestem w pracy ale corka mi wszystko mowi.. przy mnei tak nei robi.. nie wime moze nie chce znow klotni, ale na sama mysl ze mmo to , gada tak jej to mnie denerwuje

Gość sddssss
synowa tesciowej myslsz? hehe :) potem gada ze mam nie porzadek , ze syf ze musi po mnie sprzatac.. i wgl..;/

Gość synowa tesciowej
niekiedy dobre uczynki widzi sie w zlym swietle

Gość to oznacza że...
no to jeżeli teściowa mieszka u mnie to bym jej powiedziała swoje żeby nie wtrącała pyska w nie swoje sprawy i byłby spokój, spróbuj delikatnie, wiem że może to nie łatwe, ale to najlepszy sposób żeby zrozumiała że nie macie po 15v lat i żyjecie swoim życiem. nie mieszkam z teściową , ale jak zaczęła wtrącać swoje 3 grosze to bez zastanowienia się "ograniczyła" i jest ok wie że sobie nie pozwolę Radzę Ci teściowej pokazać że niech nie układa Tobie i Twojej rodzinie życia bo nie pozwolisz na to. Bedzie lepiej zobaczysz, musisz miec tylko w sobie odwagę sie przeciwstawić , a jak nie to będziesz zgubiona teściowa to wyczuje , Pokaż swoje i koniec ! a Będziecie normalnie funkcjonować inaczej teściowa Cie zje. Przebadane na kilku osobach i jest oki :)