Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość and whattt

A CO POWIECIE NA TO?? DWIE KRESKI NA TESCIE, A POTEM SPOZNIONY OKRES!!

Polecane posty

Gość and whattt

no i co o tym myslec???

Gość wychodzi na to ze
poroniłaa albo test wadliwy

Gość and whattt
taaak?? a co z tymi,co sa w ciazy i maja normalnie okres przez kilka nawet miesiecy?? slyszy sie o takich wypadkach.... :-0

Gość odoihdfhdfh
A odpowiem na to że to ciąża biochemiczna (samowydalenie zapłodnionego jaja - wczesne poronienie)

[zgłoś do usunięcia] and whattt taaak?? a co z tymi,co sa w ciazy i maja normalnie okres przez kilka nawet miesiecy?? slyszy sie o takich wypadkach.... to nie okres tylko plamienie... które może być podobne do okresy. Moja mama tak miała

Gość latooo
poronilas!!biochemiczna

Gość moja siostra miala
normalny /!!/ okres jakies 2 miesiace i nie wiedziala ze jest w ciazy no i sie zdziwila, takze zdarza sie.

Gość bobotest
jest niewiarygodny jest afera o tym

Gość odoihdfhdfh
mam wrażenie że autorka wie lepiej i czeka tylko żeby to udowodnić. Dokładnie, krawienie w ciąży to nie okres tylko plamienie (sama miałam) i bardzo skąpe a jeżeli jest obfite to jedzie się na pogotowie (ja w sumie z tym malutkim wylądowałam na pogotowiu)

Gość cóż
pozostaje iść zrobić test z krwi.. moja mama miała plamienie tak samo obfite jak okres przez pierwsze 5 miesięcy ciazy..

Gość Gosiaczkowo
stawiałabym jednak na biochemiczną. Jeśli @ jest taka jak zwykle: obfita, ewentualnie bolesna, to nie ma szans na ciążę. Ja też krwawiłam, ale było to lekkie, bezbolesne. Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości, zrób hcg z krwi- da 100% pewności belik testowałaś już?

Gość roznie bywa, jak okres
skąpy, to moze byc oznaka zagniezdzenia zarodka, poza tym sa kobiety, ktore maja " okres" w ciazy ja bym poszla do lekarza

Gosiaczkowo ano nie... własciwie to zrobiłam 1 test no ale duuuużo za wcześnie :P Miałam iść na Bete, ale kurza stopa 40zł szkoda mi w błoto wywalićskoro w niedziele mam termin miesiączki... wytrzymam jakoś te pare dni :D

Gość and whattt
mam wrażenie że autorka wie lepiej i czeka tylko żeby to udowodnić o co ci chodzi?? :-0 :-0 przeciez nikomu nie udowadniam, ze nie ma racji, zwyczajnie pytam :-0 :-0