Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lumena26

Kupno wózka- Kraków

Polecane posty

Witam! mam pytanie do mam z Krakowa, wiecie gdzie można kupić dobry wózek w rozsądnej cenie, taki do max 1500 zł? Jeśli znacie jakieś adresy sklepów, byłabym wdzięczna za jakieś namiary:) pozdrawiam serdecznie.

Gość no nie wiem czy tam
sie do 1500 coś kupi. Ja polecam hurtownie na ul św kingi (kolo tandety) lub na ul centralnej ( w hucie). Tam są tańsze wózki i do tej kwoty na pewno coś znajdziesz. Entliczki są niesamowicie drogie.

Gość fnyyyyyy
wiemy, ale jakie ma mieć zastosowanie? wielofunkcyjny, głęboki, spacerowy ?

Gość bum tra la lal
ja byłam niedawno na Kingi i ceny mnie zaskoczyły nieźle- te same modele wózków sporo tańsze w malutkich sklepikach ( tam gdzie są góra 2-3 na sklepie) w entliczkach z kolei masz sporo modeli ale bardzo mało do 1,500.

interesuje mnie wielofunkcyjny, czyli głeboki, spacerówka i fotelik. Właśnie ostatnio jak robilam zakupy w Entliczku tzn. łóżeczko itp, oglądałam wózki i ceny mnie przeraziły.. OO ;/ w wiekszo0sci byly takie ok 1800/2 tys;/ i droższe.

Gość bum tra la lal
ja myślałam że zajrzę do entliczka "pomacam" a kupię gdzieś indziej np na allegro jest różnica w cenie do 200zł np na niekorzyść entliczka, no ale co z tego jak polskich wózków jest w entliczku mało . próbowałam obejrzeć tez wózki na wielickiej w sklepie bodajże miki (ale sklep został zlikwidowany) . w efekcie dalej jestem "na kupnie" i nie wiem co

Gość Obejrzeć super wózki
można w 4 kids koło Zakopianki. Z tym, że tam są modele drogie, ale pomacać można takie modele, jakich nie ma nigdzie indziej, np. Emmaljunga.

pojedź do jakiegokolwiek sklepu, obejrzyj wózki, wybierz taki ktory Ci sie podoba w rozsądnej cenie a potem zamów przez sieć. Ja mam dzięki temu wózek tańszy o 300zł :)

Gość tam najtaniej
Zdecydowanie polecam Allegro i sklepy internetowe.

Gość mammamiami
zgadzam się popatrz w sklepie a kup w necie ja zaoszczędziłam prawie 500zl :)

Gość wozek
w myślenicach jest supere sklep z wózkami za 1500 zł kupisz super fure:) niby to ok 30 km od k-owa ale jedziesz cały zcas zakopianka...ja tak kipułam dla syna 3 funkcyjny i za 990 zł:) ceny tak małę bo to producent:) http://www.junior.biz.pl/index.php?pl_wozki-verso,30,3 moj jest ten 1 :)

Gość wozek
dodam ze maja tam tez wózki innych producentów np coneco...

Gość szklankamleka
A jaki chcesz ten wózeczek kupić? Spacerówkę czy 3w1? Ja własnie szukałam navingtona cadeta i ostatecznie wybierałam w częstochowie w pierwszym uśmiechu. Od Krakowa nie jakoś masakrycznie daleko, a mają chyba wszystkie wózki navingtrona, x-landera i delti, plus chyba wszystko dla dzieci. Dobra opcja jest taka że można w skleie obejrzeć a potem przez neta z ich strony zamówić. Ja tak zrobiłam, bo akurat na stronie mieli fajniejsze rabaty ;-D

Ja kupowałem wózek jedo fyna w krakowie w hucie w swiecie dziecka i było taniej niż na allegro.