Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaragazeta

Teściowa

Polecane posty

Gość klaragazeta

mam wredna tesciowa, unikam wiec spotkn jak sie tylko da. niestety jest to bardzo wymagajaca osoba i moj maz musi u niej byc czesto. Widac wtedy ze mnie nie ma, robi mu wymowki i uwagi, ze moze jej unikam. Maz wtedy przyjezdza do domu taki naladowany, ze wybucha od razu i nasza rodzina powoli sie rozklada. slyszalam juz rozne rady od kolezanek, np zeby przytakiwac, zgadzac sie i robic tzw. dobre wrazenie bez wzgledu na swoje odczucia, niestety osoby te nie doceniaja przebieglosci i wrednosci tej baby, ja ten nie znalam takich zaczepek izagran jakie ona stosuje, mowie wam perfidia!!! nie mam czasem sily, co robic ?????

Gość umpa lumpa
a co ona dokladnie robi?

Za szybko się poddajesz...nie można tak... jeśli teściowa twierdzi, że ją unikasz zrób jej wizytę sama...twierdząc że byłaś w okolicy i postanowiłaś zawitać... bo tak dawno nie widziałyście się a ostatnio o niej myślałaś i masz nadzieje, że się nie gniewa. Fajnie by było kupić jej prezent... powiedzieć, że masz mało czasu ale z chęcią pogadasz;) możesz też spytac czy w czymś pomóc? Wiesz teraz ona gada...bo dajesz jej do tego powody...powinnaś odwrócić sytuację...