Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naprawdeniewiem...

DIETA DUKAN,NIE TAKI CUD.....

Polecane posty

Gość naprawdeniewiem...

PRZECZYTAJCIE.... http://www.tvn24.pl/-1,1709636,0,1,dieta-dukana-nie-taki-cud,wiadomosc.html

Gość xoxoxoxoxoxox
link nie wchodzi :(

Gość naprawdeniewiem...
USUŃCIE SPACJE

Gość właśnie to jest model
Baby na dietetycznym już uznały to za bzdurę i teorię spiskową :D Ale baby takie są. Jak im powiesz, że po wypiciu szklanki magicznego płynu schudną w trzy dni bez żadnej pracy i wyrzeczeń, ale za pięć lat zdechną w bólach - wypiją bez mrugnięcia okiem :D

Gość naprawdeniewiem...
WPISZCIE W GOOGLE TVN24,ARTYKUŁ JEST NA PIERWSZEJ STRONIE.

Gość naprawdeniewiem...
Skoro przegrał proces,to chyba jest coś na rzeczy?

Gość model i wszystko jasne
więc reszta się nie liczy... no chyba, że ta dieta jednak jednak nie odchudza... zdrowie? a kogo to dziś?

Gość kjdfkjkljfdofjzkl
Gadacie ja schudłam na dukanie 18 kg ! I nic mi nie jest!

Gość bo jeszcze pięć lat
nie minęło :P Później odetną ci zaraczone cycki, będą codziennie dializować a wątroba ci się otorbi 🖐️

Gość naprawdeniewiem...
kjdfkjkljfdofjzkl,czy do Was nic nie dociera,nawet takie argumenty? Skąd wiesz,że zdrowo? Zgubne efekty dietki jeszcze długi czas po jej zakończeniu mogą dać znać o sobie!!!!!!!! On przegrał proces,a to znaczy,że rzeczywiście ta dieta jest niebezpieczna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a jaaaaaaw ciągu pół roku
schudłam 28 kg, mam super wyniki badań no i czuję się bardzo dobrze

Gość wszyscy szczesliwi
mieso powoduje zakwaszenie organizmu wytarczy wyszukac jakie zakwaszenie powoduje spustoszenie w organizmie jest o wiele groznieszcze nisz ocet spirytusowy moja kuzynka w 2 tygodni stosowania tej diety zachorowała na raka piersi już jest po amputacji i tera kuracje ma

Gość naprawdeniewiem...
a jaaaaaaw ciągu pół roku,ja rozumiem,schudłaś itd,narazie jest wszystko ok,ale skąd masz pewność,że w przyszlości nic Ci się nie przyplącze właśnie przez tą dietę? Czego oczywiście Ci nie życzę...

Gość naprawdeniewiem...
Nawet gdyby ktoś zmarl,powiedzialybyście,że pewnie był na coś chory,lub pil za mało wody....Jakie Wy jesteście zaślepione!! Nawet takie fakty nie dają do myślenia?

Gość naprawdeniewiem...
powiedziały byście

Gość opamiętanie przychodzi dopiero
razem z chorobą :) Na to nie ma rady :D

wszyscy szczesliwi --- no co za głupota, po 2 tyg jedzenia nabiału, warzyw, mięsa i ryb zachorowała na raka piersi. Już nie pier....

Gość naprawdeniewiem...
jeeny,straszne to...ale tak jest prawda,ludzie nie dbają o zdrowie,a potem często bywa za pózno...

w tej diecie je się praktycznie wszystko .... i co niby to miałoby powodować choroby ? niejedzenie smażonego i tłustego ? jak ktoś jest już chory i zaczyna dietę to pozneij zwala na nią winę za swoją chorobę. Dlatego przed rozpoczęcięm jakiejkolwiek diety powinno się zrobić badania

Gość naprawdeniewiem...
za dużo bialka,obciążenie wątroby,nerek,zakwaszenie organizmu...poczytaj o tym!

Gość nie boicie sie opentania
wzrost spożycia mięsa i nastąpił terz wzrost zachorowalnosc na raka

Gość teraz po
Pozwany dietetyk, Jean-Michel Cohen, którego diety cieszą się również dużą popularnością, powiedział w jednym z wywiadów, że dieta Dukana jest bardzo niebezpieczna. - Ta dieta powoduje zniszczenia przewodu pokarmowego, co prowadzi do poważnych problemów zdrowotnych u niektórych pacjentów, tj. wzrost poziomu cholesterolu, problemy układu krążenia, a nawet raka piersi - przekonywał w wywiadzie Jean-Michel Cohen.

No niestety też slyszalam rozne opinie na temat tej diety. Dziala ale wymaga duzej dyscypliny od nas - pzrestawienia sie na zupelnie inne jedzenie a potem juz do konca zycia jedzenie raz w tygodniu tylko bialka. Jak sie decydujesz to juz raz na cale zycie jesli nie chcesz efektu jojo. Poza tym wcale nie jest taka zdrowa, za duzo bialka zle wplywa na watrobe. Poza tym nie po to jest tysiace roznych dan, rozne warzywa, owoce, przysmaki zeby tego nie jesc. Jesc powinnismy wszystko tylko z umiarem i madrze.

Mojej mamy koleżanka,byla na Dukanie parę miesięcy,schudla,fakt....Teraz leży w szpitalu w śpiączce,wysiadly jej nerki,wątroba,mózg....Bije tylko serce. Przebialkowała organizm. Nie ma dla niej ratunku! Dziewczyny na Dukanie,życzę Wam dużo rozsądku i zdrowego podejścia do każdej diety.