Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bojajuzsamaniewiem..

COŚ TU JEST NIE TAK... ;>

Polecane posty

wyobraźcie sobie, że tak, jak w tamtym tygodniu mój facet narzekał, że jest zmęczony pracą, że za dużo itp, tak w tym tygodniu zapisał się na takie nadgodziny, że wyjdzie ponad 60 godzin! I kiedy mu mówię, żeby nie przesadzał, on twierdzi, że kasa się przyda. Ale na jedno wyjdzie, czy będzie pracoiwał 40, czy 60, bo on im więcej zarabia, tym więcej podatku mu zabierają. Kiedy mu mówię, żeby trochę zwolnił i spędził czas ze mną ( on pracuje od 16:00, ja od 8 do 16:00) to sie glupio tłumaczy, że kasa. CO JEST??!!

:(

Gość pracoholik cy co
może niechcący wspomniałaś że marzy ci się dom z tarasem i chłopak się zawziął

na pewno nie o to chodzi :( Żadne domy z tarasem, ślub, dzieci itp. Nie mamy żadnych wielkich wydatków czy planów, a taka zmiana z dnia na dzień martwi mnie :(

Gość ja i moja nadzieja
Mój były też zaczął nagle brać wszelkie nadgodziny ... potem okazało się, że te jego nadgodziny były mężatką z 2 dzieci :o

no niee ;( też biore taka mozliwosc ;( Tym bardziej, ze moj facet to seksoholik i kocha wszystko co sie rusza ;( zawsze bez zahamowań mówi mi że "ta ma fajne cycki, ta dupe, a ta nogi " ;(( a pozniej dodaje, ze mnie kocha ;( Jestem zalamana :(

Gość seksu mu brakuje
że się w pracy wyżywa? dziwna jesteś

dlaczego jestem dziwna? Nie uważam, żeby miał mało seksu ze mną. JEst codziennie, czasami co drugi dzień, są szaleństwa, nie jest nudno... Nie wiem więc o co chodzi... Za mało mu? Zawsze mówił, że chciałby mnie i inną laskę w łóżku :/

Gość gdy się na to
zgodzisz to się dowiesz czy to była ta przyczyna