Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolejnydzienzycia

wiecie co...

Polecane posty

jaka ja jestem skrzywdzona w tej polskiej szkole to sie opisac nie da. Teraz z wszystkich szkol wiecie, w ktorych pracowalam robie sobie...PARAFIE i ich nie ma wiecie. Nie ma. Bo przegralam w SUMIE doktorat przez babe ktora byla sobie z Czestochowy i tam jest Maryja, jak byla malutka to sw. Jozef i teraz do dzis. sw. Jozef i ATEISTKA wiecie. No dajcie spokoj :( I przez taka ja co zrec nie mam. Tak sie szkola przejmuje. A wyrzuclla za konspekty NIE NAPISANE PO JEJ MYSLI - z matmy to jeszcze :( No kompletna wariatka choc ta 1 szkola tez cudowna wiecie. A za ta granica to samo. Tylko wiecie - ta pierwsza szkola jest daleko - a ta szmata tu kurde to co - ja mam tu nie oddychac przez nia. No Jozefem Jozefa pokonala i co ja mam zrec przez to walniete w leb babsko. Oby zdechla z glodu za moja krzywde. Jozefem w Jozefa - po tygodniu mialam odejsc od kanalii. I za granica mnie pomowila chuica jebana w leb - bo mam lepsze slownictwo i moge byc. Nie moge i tyle. Straszne slownictwo i koniec. Tu mnie zniszczyla tam mnie zniszczyla. Oby ja ktos wypalil w domu albo zabil - tak jej zycze. :(

Ja jej bombe podloze w tej szkole wiecie i ja wyrzuce - oby ja po prostu bomba wylali z tej szkoly taka kanalia i zero ROZPASANE , kompletnie ZDZICZALE BABSKO a tu tez. Oby wszyscy wylecieli na zbity pysk tu za moja krzywde. A ten promotor tez oby co zrec nie mieli za to, ze nie mam pracy i nie wiem gdzie jechac. TE pizdy i chuje umiaru nie maja. Spraw Boze by z glodyu zdechli i pozarl ich OGIEN w bialy dzien za moja krzywde. No to nie mialam w ogole miec pracy , wyjazd z opinia pijaczki i koniec. I to samo sie dowiem. No ale doktorat bym miala i tez by bylo inaczej. KONIEC :(

To samo zrobilam z ciulica jebana w pizde co w tym Chorzowie - poszlam na nia do sadu zeby CIPE zamknela bo ona ma cipe tam gdzie inne maja usta. CIPE tam ma i tam sie jej wsadza i tyle. I DALEJ TO SAMo ale ten dyrektor to wiecie gwalcil i zabijaly sie przez niego. A ta zabila. Morderczyni. Tego sie pojac nie da co ta pierdolnieta baba wyprawia. No i na koniec glowna dyra mordeczyni i taki koniec. tej kurwy sie pojac nie da co ona wyprawia - 4 lata pizdy na oczy nie chce widziec a ta dalej na mnie chuica jebana w leb. Oby sie wypalila od tych petow kutasica z Czestochowy. Nic nie mam lepszego slownictwa jak czytacie i sie srajcie ciule niemyte. Ona po rpostu siedziec ta kurew powinna i tyle. Za matkobojstwo. i niech zdupia szmata ode mnie bo tam pojde i jej wpierdole w morde jej ZASRANA GOWNAMI chuja co ja zrobil. Bo sie ze mnie do dzis smieje jak z dyktafonem na nia skoczylam a mialam z siekiera. I lusznie - z najbardziej ze SPERMA NA RYJ. Bo takie ma pojecie o zyciu. Chyba ona pojedzie na amazon - bo tak jej dobrze geje ida. To niech zdupia jutro i jezdzic umie autem i wszystko - niech zdupia i zycze calego ryja zalanego sperma Bitelsa. A za co mi powie? Za cipe w miejscu dupy i tyle mnie to obchodzi. Zeby nic nie bylo na mnie bo ja stalam o ksiazki a nie o gejow i przegralam bo stali o papier i tyle. I mieli Chinczykow.Ale wtedy jeszcze nie stalam o Chiny a teraz stoje bo co robic. Jak ja sie wyrazam przez Polakow :( I tyle :(

I wiecie ta dyrka nie ma samochodu na zachodzie przeze mnie. Bo ja sie wpakowalam w tego Bitelsa ale to nie byla moja wina. Ja po prostu bylam Ok tylko rozliczen mi nikt nie dal i tyle. Tak to go nie ma. A ta dyra nie ma auta na zachodzie. Co ona tam chce osiagnac? Zeby nie bylo ze jestem ostatnia naiwna? Teraz nie wiem kto wam napisze o spermie na twarzy bo na prace na stala to juz teraz mnie nie powinno NAJPOZNIEJ w domu - no juz tydzien za pozno i tak - takze na mnie nie liczcie ze wam o papierosie powiem. Tak szanujecie kobiety MYSLACE. Nie ma kasy i tyle. Albo ze nie stane po stronie Arabow i tak mnie wykonczycie - tez nie liczcie na to i tyle. Ja nie jestem naiwna. Po prostu mialy mi powiedziec wez sobie rozliczenia. To sa wariatki naiwne - one, nie ja. I gdzie to ta dyra pojedzie jak nie ma auta na zachodzie. Ona tam cos zalatwi - to jest alkoholiczka. Ona , nie ja. Zeby nic nie bylo na mnie. Ja grzecznie stalam o ksiazki i tyle. O TOWAR. Bo to jest TOWAR na magazynie i tyle :(

To poszlo wylacznie o to, ze baba w biurze Opolu orgywala mi STALY ADRES kartka papieru i tyle madrego zrobila. A mialam byc kasa skoro mnie przehandlowywala i tyle. Tym bardziej. No i blad i dlaczego ja jestem stalym adresem? Ja w ogole stalego adresu nie powinnam nie miec jak chce wyjechac. No temu - po co mi ogrywala staly adres? Ja nie wiedzialam po co jej to jest bo bez tego transport by mi nie polecial tak czy siak - ale z tym mi polecial i tyle. Bo ten Niemiec co placil sie nie da, ze to jego wina. To jest wina Ilony i koniec. I po co jej te ksiazki - ona wie co robi. Ja to tez napisze zeby nie bylo na mnie - szuka ksiazek co czytac dziadkom i se z nimi o tych ksiazkach gada - co widziala i tak dalej, ale to nie ma sensu bo by musiala byc ksiegarzem a ona robi norme to co ona tam widzi. Juz ja bylam lepsza ksiegarka niz ona - to czas musi byc i tyle :( Niech kazdy robi co chce. Ja ze sw. Jozefem od 4 lat nie mam nic wspolnego, zeby nie bylo, ze ja jestem takim deklem jak ta dyra - nie tylko mnie wyrzucila z pracy przez korupcje i tyle i koniec :( Bo takie jest tu IQ a w Chorzowie nielepsze. Zeby nic nie bylo na mnie - bo ja nie jestem z Czestochowy to pracy tu nie mam bo wiecie ludzie tez nie sa slepi. I sobie po mnie jedzie 4 rok i co dalej? No i dlatego chcialam wyjechac bo to bez sensu - a poziom w tej szkole Lo matko boska czestochowska i tyle :( Ale sw. Jozef i jedziemy dalej. Oby, oby - daj Bog i tyle :(

Wiecie co - a teraz napisze wam cos co mnie zmartwilo naprawde. To wszystko mnie BARDZO zmartwilo, ale to jest samo zycie. Mialam podejrzana kartke ograc w Polsce i moglabym wrocic i jestem W ZUPELNIE INNEJ SYTUACJI niz obecnie - no chyba ze mi pozwola - nie, ale przynajmniej nie z powodu stalego adresu - choc tyle. Bo przez babe w biurze w Opolu jeszcze bym z powodu stalego adresu nie mogla tam wrocic. Takze nie i koniec - i praca mi poleciala w ogrodnictwie i koniec. Na szczescie uklad w tym ogrodnictwie jest TRAGICZNY i tez nie musze tam wracac ale kasa i koniec :( I tyle wam napisze bo to jest istotne - czekolady - nie bo oszustwo od zlej osoby, borowki? Jakie borowki? DoMEK i 3 podpalacze a Iwonka moze tez podpalila i g... mnie to obchodzic bo ja mialam siedziec. CICHO sie dowiem i bym miala stala prace na amazon. No i bez wyplaty bo z biura a tak nie powinno byc po stalej pracy w czekoladach. Jeszcze jak kierowniczka dzwonila - dlatego ja niszcze - zostalabym bez wyplaty i koniec :( I do czekolad powiedza. Moze i do czekolad, a tam? I tyle :( Co tam to samo. No to miesiac i L4 bo wiecej nie wydole. Cale rece mnie bolaly, wszystko. Ja w warzywniaku skrzynek nie nosilam - bez przesady :( i tyle :( A te dwa geje wiecie teraz - to ten jeden jest do zabicia - co sie smieje - imie na N. NARCYZ - Narcyz jest do zabicia i tyle. I co sie smieje? Nich sie boi bo moze skonczyc w worku na smieci. Ja tez mi powiedza. Niekoniecznie i tyle. Ale on tak - w reklamowkach :(

Temu na N. zostalo modlic sie po mnie do sw. Jozefa bo smial sie ze sztucznego makijazu - permamentnego ze mnie bo wiecie mial tatulaz z filmu xyz. Bo ja to mowilam kolezance i ona mi to powiedziala i tyle. Ze to jest prawo do zabojstwa i tyle. Znaczy nie moga go zabic przez ten tatulaz i teraz juz moga. Chyba ze bedzie sie modlil do sw. Jozefa i tez wyleci z pracy bo piesek to byl jego pomysl i mial tego mezowi czy zonie nie robic i tyle. I koniec. Bo dla niego czlowiek to oddech. No i slusznie. To niech nie zre i tyle :( I wiecie czym ogram sobie oczy jego jak zasypial - ptasim gownem albo jajkami dwoma i tyle :( Wczesniej? Nie stalam o niego i tyle. DWA PTASIE GOWNA starcza i tyle - tak sie mu rzesy ogrywa. Takie szmaty :(

Wiecie on sie MUCHA zrobil na mnie a ten drugi przyeszedl i mi rozpylil dezodorant na MUCHE. Zmija powie i mnie uzarl. Nie uzarl. Mucha to byla. I MIAL TA MUCHA ZOSTAC i tez bym sie musiala namyslic - jak go pokonac. Zrobilabym sie BAKIEM i uzarla muche i tyle :( I co? Nie zyje i tyle. I moga sie pakowac wszyscy i do domu cieszac ze sie nie wypalili. Oni byli naiwni - po co tacy byli. A ja jestem RoDOWODOWA wilczyca i co ten M. teraz zrobi? Ja ich zagryzlam. Czy oni sa normalni? Niech sie pakuja. Najpierw ja za chwile oni. A jakby nie Holenderka w biurze to cala firma won - przyjda lepsi TRZEZWIEJSI i tyle :(

A teraz robie sie pajakiem ptasznikiem i pozeram baka i co? kto mi da rade? I robie sie coraz wiekszym pajakiem i tyle. I co? Wszystkich zezarlam. Byly takie - kilka metrow mialy. To ja i koniec. A zakline pierwsza - i co teraz? I CO? Taka bylam wesola, i co z tego? I tyle. Na drugi raz wszyscy beda madrzejsi a ja pierwsza bo mialabym stala prace na amazon a mam g. bo sie zle zachowywalam i tyle. Bo bylam NIEPOWAZNA bo wszyscy pili i byli pojebani w leb. I sa do dzis. A ja nie i przepadla mi praca i tyle :( Taka prawda. I tyle :( Dlaego taka jestem i wszystko niszcze. I wcale z Polska bym nie musiala trzymac. Sama bym sobie tam byla i bym sie utrzymala i bym sobie rzadzila - wszystko bym wiedziala i tyle :(

Gość maleradosci23
z tego smutku to żeś się nieźle udyndała :)

Zagryzlam Ilone dzis. Niech jej pomoze Agnieszka Smieszka. Zagryzc smieszke to zagryzc niedzwiedzia. I tyle. Mozna byc jedynie zajac albo sie zmowic i by mi bracia pomogli i zagryziona i jej nie ma. A tak? Ale wymysle na nia zwierze i ja zagryze - wystarczy drugi niedzwiedz i jej nie ma. Koniec. PRzegrala i tyle :( Jak ten Haki wyglada teraz i tyle :( Co to robi. Jedynie ze nie poszlam na policje. Niedzwiedz na niedzwiedza i po niej :( Tyle :( A bak to jeszcze jedna babe zniszczylam - tez od niej transport idzie i lesba bo sie zle zachowywalam w busiku - bo lesby i nie tylko. Ja im dam :( A co zrobilam? Nic - w busiku nic i niech spadaja. Bo tak i juz :( Bo mieli o mnie stac ale ZABIC. to maja i tyle :( A co? To nikt nawet nie powie :(

Wiecie - jak ja teraz wygladam przez to ogrodnictwo i tego brata. Ja juz NA GLOWIE ZEBY TYCH lESB ale po prostu ide a za mna stado lesbij, caly tlum lesbij sluchajcie - i jak sie tu wydac z tych lesbij. Bo czemu nie chce Niemca - bo zaczelo sie w czekoladach i tyle. I czy te lesby zrobia sobie z mlodszym dziecko to nie wiem. Mysla ze dalej beda za nim latac, ale juz go w pracy oleja, a gdyby nie ja to MUSI MIEC dziecko z lesba - w takie prace sie wpakowal. No przespalby sie z nia i to dziecko zrobil, ale co dalej? No wiecie - on by sie zabil. Nie dalby rady. Teraz tez, ale juz sie umie odgrodzic i by dziecku powiedzial - taka jest Holandia - musialem cie zrobic zeby z pracy nie wyleciec I BYC MORALNYM. Ale juz by sobie dal rade, a tak by zglupial do reszty. Na starosc dziecko z lesba i by sie zabil. Bo przez to tez wylecialam , ze 2 lesby lecialy na takiego w pracy. To tez powiem dalej - tak to jest - ja nie mam dzieci , to lesba zrobi. A on taki przystojny to na mnie machna reka bo to tam miss se mial poszukac, lesby skrytykuja i tyle :(

Bo to jest takie cos - jak to tak mozna? On by sie nie przespal on by zrobil to dziecko w jakis STRASZNY sposob. Oby tylko nie to. Bo to szkoda dziecka - a tym matkom to na czym zalezy? Na dziecku? no wiecie - nie i koniec i tyle :( Jak chce sie stoczyc to prosze bardzo ale ja bym sie radzila mu zastanowic nad soba i zaczac doktorat bez magistra mi powiedza - no coz... niekoniecznie. Ale wlasnie tu tam isc - moze jakas fajna spotka laske. Kto wie? Niech sie nie zachowuje tak jak ja ale ja tak musze bo 1 domek powie - ona ani klac nie umiala. Umialam. I tyle :( I koniec :(

Ten list tu z 23.55 to jest moj pierwszy domek caly miesiac tylko dyktafonu nie mialam bo ich nagrywam i do biura - slownictwo ty ciu ty chu ty ku... co sekunde :( I nawet ich nie wsadzili za pozar , a ja? Myslicie ze ja jestem glupia. Do widzenia i tyle :(