Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paralela1452

problem z samą soba ?

Polecane posty

Gość paralela1452

jestem z chłopakiem od 3 lat, nigdy nie dał mi powodu do zazdrości, jesteśmy ze sobą szcześliwi często uprawiamy seks, jestem szczupłą blondynką podobam się chłopakom on też jest przystojny i tak dalej. Jednak mam małe piersi rozmiar A mam sportową sylwetke wszystko wyćwiczone i wymodelowane tak jak trzeba jednak ciężko mi z tym że brak mi tych piersi znaczy one są takie jak te http://wykurw.pl/index.php/male-cycki/ no może bardziej pełne u góry, ale mniej wiecej to tak wyglada, mój chłopak co chwile mowi mi jak to dobrze nie wygladam jak to mu sie nie podobam, gdy sie całujemy to mu staje- wiem ze to dziwnie brzmi ale on sam mowi ze sa takie momenty ze tak na niego działam. obawiam sie jednak zdrady ostatnio przechodziła jakaś młodsza dziewczyna brunetka w obcisłej bluzce i on sie popatrzył na nia i zapytał czy ja ja nie znam no niby nie było by nic w tym dziwnego ale ja mam z tym problem bo ona miała ten biust, ogolnie to nie jestem zazdrosna o zadna klijentke nawet taka bardzo ładna bo wiem ze podobam mu sie nie tylko fizycznie ale mnie kocha, tak jest aż nie przechodzi koło nas jakaś dziewczyna z piersiami D albo coś w tym stylu mam 19 lat już mi raczej nic nie urosnie, a niektore dziewczyny majace po 16 lat maja miseczki D moj chłopak jest młodszy o rok, jednak nie jest typowym 18nastolatkiem jest dla mnie miły i lubimy ze soba rozmawiac jak i sie bawic :D boje sie ze mnie zdradzi nie mam w sumie pytania chciałabym uzyskać jakieś porady jak z tym walczyć bo czuje ze jak mu o tym powiem to bedzie strasznie dziwna sytuacja bo to takie dziecinne zastanawiam sie czy by nie chciał sie przespac z tymi dziewczynami jestem jego pierwsza on moim tez, mowił ze zawsze mu sie podobały małe piersi- ok zgodze sie ale u mnie jest ich prawie brak... boje sie ze mnie zostawi z tego powodu zastanawiam sie co mysli patrzac na dziewczyny o takich rozmiarach ochhh... chciałąbym na chwile wejsc do jego głowy !

Gość paralela1452
up