Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tygfkhgvkhvhkgvh

Krotkie pytanie czy warto wogole starac sie w zyciu cos robic dla kobiet?

Polecane posty

No, ale to po co ja z nim jestem? Co z tego mam? Przecież nie będę Cię przekonywać o emocjonalnych profitach tak dla mnie jak i dla niego.

Widać faceci też mają problem z logicznym myśleniem ;)

Gość dsdsdds
Nie wiem dokladnie co z tego masz. Niezle doisz swojego faceta, co dokladnie masz, nie wiem, nie znam Cie.

Gość dsdsdds
Widać faceci też mają problem z logicznym myśleniem Wniosek osoby ktora nie ma pojecia o logicznym mysleniu

Gość dsdsdds
Nie "doję" go w ogóle, wyobraź sobie Przeciez wiadomo ze nie napiszesz ze go doisz. Jaka kobieta przyzna sie facetowi ze doi swojego faceta? Zadna, kobiety az takie glupie nie sa.

Rozumiem, że chodzi Ci o pieniądze. Wiesz, głupio by mi było, bo jakby nie patrzeć sytuację finansową mam dużo lepszą i gdyby nie był taki dumny to pewnie to ja jemu wszystko bym kupowała.

Gość dsdsdds
Nie chodzi tlyko o pieniadze. kobiety doja faceta na wszystkiego mozliwe sposoby. W tym jestescie perfekcyjne, wieki treningu, doswiadczen, wymiany pogladaow miedzy poszczegolnymi pokoleniami kobiet.

Z drugiej strony kobiety są nazywane przez socjologów "pracownikami emocjonalnymi" - czyli to na nich odbija się cały stres faceta.

Gość dsdsdds
Ale co to mi piszesz to o jakism stresie? Jest mowa o dojeniu facetow i tym ze zwiazek z kobieta dla faceta nie oznaacza zadnych korzysci! Trzymaj sie tematu!

No właśnie jedna Ci podałam. Facet teoretycznie może wyładować stres w domu, na partnerkę. I to jest jednocześnie niekorzyść dla kobiety. Pomijając już te wszystkie stereotypowe przynieś-wynieś-pozamiataj.

Gość dsdsdds
Przeciez to samo moze zrobic kobieta. Malo tego, czesciej to robi w bardziej szkodliwy sposob tj stosujac przemoc psychiczna wobec faceta ktora w dluzszej perspiektywie jest o wiele bardzi szkodliwa niz przemoc fizyczna

Jak ty masz takie wspomnienie to niezła ciapa z ciebie :D Nic dziwnego, ze każdy ci na głowę wchodzi.

Gość dsdsdds
Mozna wiedziec gdzie ja pisalem o sobie? Czekam na cytat

Po prostu nie znam innego faceta który miałby takie poglądy. Widać coś w życiu nie wyszło. Spadam, nie będę z kolejną ciapą sama na topiku siedzieć.

Gość dsdsdds
Mialabys chociaz na tyle klasy by mnei nei obrazac. Nie masz argumentow to uciekasz, jestes tchorzem.

bo to jest tak, że zawsze łatwiej nam upatrywać winy za własne niepowodzenia w innych :) jeśli dla kogokolwiek warto robić w życiu cokolwiek to na pewno dla siebie :D