Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam arbuzów O-O

zaraz się rozryczę

Polecane posty

a praca... znam to i wiem, że jak jej brak, to chandra łapie ostra:) ale z nią jest tak samo jak ze wszystkim innym.. nie jest to powód do łez. trzeba sobie tylko znaleźć jakieś zajęcie.;)

Gość nie mam arbuzów O-O
Włosy... phiii też mi problem! Zgolić, kupić perukę z wymarzoną fryzurą, przykleić Super Glue i po problemie""" uhahha, wyrwę te kudły i będę a'la blockers. facet- nie znajdzie się, pełno zaliczaczy, wszyscy normalni-zajęci ... albo zajęci myślami o innej ...:P

Gość nie mam arbuzów O-O
trzeba sobie tylko znaleźć jakieś zajęcie. """ dobra, jakaś propozycja...dłużej tak nie mogę :P strasznie dziś jęczę :P

nie wszyscy normalni są zajęci...;) podejrzewam, że kilka normalnych też jest wolnych...:) propozycje zajęcia? napraw gniazdko w kuchni, pomyśl o nowej tapecie, pojedź na rowerze tam, gdzie jeszcze nie byłaś, poczytaj fajną książkę, rozwiąż test do koła fortuny...:) wybieraj:)

Gość iza79abc
oddałabym wam trochę pogodny bo u mnie jest słonecznie i ładnie, może by się humor poprawił tym którzy mają " depresję":)

Gość nie mam arbuzów O-O
już bym deszcz wolała :P dzięki ci, pozytywny facecie. :P idę się zająć czymś, jeszcze raz dizeki :)

Gość nie mam arbuzów O-O
iza79abc - haha dzięki :D mam ciut lepiej od nich :P

Gość iza79abc
no widzisz:) trzeba doceniac to co się ma;)

ja też mam troszkę roboty wokół domu. i lecę się nią zająć. odezwij się jeszcze. dobra? będę wieczorem..;)

Gość nie mam arbuzów O-O
a dzięki, beznadziejnie ale lepiej niż zwykle :P a dziś znów to co wczoraj, łaaaaa ja chcę już pażdziernik i na studia :D

Cześć.:) hehe.. a ja czekałem na Ciebie wieczorową porą wczoraj..:P dlaczego beznadziejnie minął wczorajszy dzień? aż tak spieszy się Tobie do tej nauki?;) co studiujesz?

Gość nie mam arbuzów O-O
o cześć :P jezu ale internet wciąga, siedzę i czytam i nie wybieram się nigdzie :P hm, na studiach jest ciekawiej niż w domu bez perspektyw,wiadomo nie będę czarować :P

Gość pimp my ride
dobra spadam, do wieczora, ahoj :)

Gość nie mam arbuzów O-O
chyba ci się tematy pochrzaniły :P

hehe... wiem, że wciąga. ale oprócz matrixa jest jeszcze fajny świat.:) Słońce przyszło i do mnie dzisiaj. Lecę więc korzystać z niego. Jak tam włosy? nie przeszkadzają już?;)

Gość nie mam arbuzów O-O
a u mnie chmury już łajzy przyszły i nici z opalania :P a to idż kolego nie marnuj czasu, pozrywaj kwiatki i spleć z nich wianek i podaruj jakieś kobitce :D a włosy ? aaaa chwila słabości więc głupoty pisałam, co nie zmienia faktu,że są paskudne :D

:P wiedziałem..:P:P:P:D:D:D wianek? hahahahaha... mogę zapleść z mlecza i koniczyny. może być taki?;) no trochę powoju mogę jeszcze dorzucić i chabrów, co by był bardziej kolorowy. aaaa... no i maków jeszcze;) ładny będzie?

Gość nie mam arbuzów O-O
a bo baby tak mają, jedna o drugą zazdrosne+ zły humor z rana+popatrzenie w lustro = głupie wpisy na kafe :D najładniejszy z samych maków albo tych jak im to...białych takich ...z żółtym w środku :P spinkalam, to cześć ;)

narcyzów Ci się zachciewa?:P mogą być i takie... ja tez zmykam.. Pozdro.:)

Gość Layllaaa
facet_36 ale słodzisz autorce czuje romansa w powietrzu:P

Gość jaskiniowiec
rycz mała rycz 🖐️

Gość aha i achhhh
ja bym nie tylko łeb u siebie wymienila, ale całe ciało, wiec nie stękaj :o